Laury2011

Members
 • Content Count

  437
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Laury2011

 1. Nickname: vicol95 Level:3 Vârsta reală:23 Facțiuni precedente:- De ce dorești să te alături facțiunii News Reporters ?: pt ca sa dau anunturi În ce interval orar joci SA-MP ?: 12-23 Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?:da Poți să lucrezi în echipă ?:da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/kPH9xBw Alte precizări:
 2. Nickname: Vicol95 Level: 3 Vârsta reală:23 Facțiuni precedente:- De ce dorești să te alături facțiunii Medics / Fireman ?: pt ca vreau sa salvez vieti În ce interval orar joci SA-MP ?:14-23 Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?:da Poți să lucrezi în echipă ?:da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]:https://imgur.com/a/kPH9xBw Alte precizări:-
 3. Nickname: Vicol95 Level: 3 Vârsta reală: 23 Facțiuni precedente: - De ce dorești să te alături facțiunii Taxi Company ?: ca imi palce taxi În ce interval orar joci SA-MP ?: 14:00-23:00 Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?:da Poți să lucrezi în echipă ?:da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/kPH9xBw Alte precizări: nu
 4. Salut, Am si eu un nokia lumia 520 si in fata are doua chestii langa sigla cu nokia si nu stiu exact ce sunt...ori senzor ori camera foto din fata. Cine poate sa ma ajute in asta? Ca vreau sa stiu daca e camera de fata cum o activez...mersi!
 5. M-am uitat umpic pe forum si cred ca ar fi interesant si distractiv sa organizam o competitie de Remi pe table.Sunt convins ca multi useri de pe eGaming stiu sa joace remi.Exista un site unde se poate juca remi online si este foarte simplu.Daca s-ar accepta propunerea doresc sa ma ocup eu de aceasta competitie. Ideii: -Site fara probleme de internet. -Pentru inceput competite de 1 vs 1(pana vom vedem cati doritori avem) -Premii(o semnatura cu castigatorul editiei respective) -Distractie la maxim. Daca va place jocul de Remi->PRO Daca nu va place remi sau nu sunteti de acord cu ideea->CONTRA. PS:NU am postat si site-ul de joc pentru ca nu doresc sa fac reclama. Multumesc pentru timpul acordat si sper sa fie acceptata propunerea mea.Repet doresc sa ma ocup personal de aceasta competitie.
 6. Salut, am vazut ca sunt multe competitii,dar nu se ocupa lumea,daca ma pricepeam la diferite jocuri(NFS Most Wanted etc) da.Dar vrem sa aducem ceva mai bun si mai nou.Si chestia cu moderatorul chiar nu o stiam,credeam ca ti se da acordul si incepi sa faci topic acolo cu competitia respectiva si gata.Oricum de asta am vrut sa vad si parerea celorlalti
 7. Scuzati la ideii am vrut sa scriu Competitii cu grupe de 1 vs 1(pana vedem cati useri sunt doritori).
 8. Adevarat E adevarat ca esti esti [email protected]@r inf3c7?
 9. Pai uite aici un MegaPack de resurse PhotoShop(Ai si C4D pe acolo) de pe filelist-->> http://filelist.ro/details.php?id=82253 Cum pui un c4d: 1.Mergi la File. 2.Dai pe Place. 3.Cauti C4D-ul unde il ai calculator. 4.Dai ok. 5.Redimnsionezi C4d asa in cat sa se vada bine pe lucrare. 6.Il pui pe un anume mod sa fie mai frumos(Modurile le gasesti in partea dreapta deasupra listei cu layere). 6.Stergi cu Eraser Tools(E) daca nu iti place ceva din C4d. 7.Enjoy! Sper ca ai inteles.
 10. Votez pe: Britney Spears De ce: Imi place mai mult vocea ei.
 11. Fotbal,Music,PC,Plimbari,Caternca in ore si pe afara si Sa pierd vara stand pe iarba.
 12. Laury2011

  SOTM Discutii

  Pai si eu cred dar daca nu se poate asta e, vreau o tara ca afara!Oricum fiecare cum crede
 13. cu bani sa moara toti dusmaniiiiiiiiiiiiii
 14. Laury2011

  SOTM Discutii

  cat timp ramane deschis un topic cu o editie la SOTM?
 15. Cum pot face efectul acesta de animatie??? Poza: Un tutorial daca se poate .
 16. Laury2011

  MisterS creation

  Foarte faina creatia este un smudge foarte fain, sursa de lumina bine pozitionata.Renderul sau stock ce ai folosit foarte bine integrat, coloristica de noata 10.Nimic de reprosat. Bravo tie.
 17. 1. School 2. Free 3. Logo eGaming