Jup

Premium User
 • Content count

  908
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Jup

 • Rank
  Sick Side
 • Birthday 05/08/90

Contact Methods

 • Skype
  jupiter_gta

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Madrid

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Jupiter
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

13179 profile views
 1. NU ! Nu consider ca serverul are nevoie de un wipe. Consider ca ar avea nevoie de mai multe campanii de promovare (reclame facebook , promovari de la youtuberi mari , etc). Degeaba dai 1000 de wipe-uri daca nu sunt playeri.
 2. Trap. Rupe in prezent , cel putin aici in Spania. Chiar si trupele de hip hop care activeaza in industrie de 15 - 20 ani au ajuns sa aiba cate 3 sau 4 piese trap pe ultimele lor albume. Exemplu: Duo Kie , SFKD.
 3. Nick : Jupiter Factiune : News Reporters Level : 46 De cat timp esti lider : De 3 saptamani. Cati membrii ai in factiune : 8 + Lider. Motivul cererii de ajustare : Cred ca sunt prea putine masini la spawn , doar 5 vanuri. Fac aceasta cerere pentru a aduce un plus factiunii NR , vanurile se misca prea incet si cred ca avem nevoie de ceva mai rapid. Numarul vehiculelor : 5 Ajustare vehicule cu numele : 1 Sultan , 1 Huntley , 1 SAN News Maverick , 2 Sentinel. Restrictie Rank NR.: - Culoarea #1 : 28 Culoarea #2 (daca are) : 28 Locul vehiculelor : Spawn principal. -> Sultan si Huntley (unul langa altul): Aici -> Cele 2 Sentinel (unul langa altul): Aici -> SAN News Maverick: Aici Screenshot cu taxa achitata : Apasa
 4. PRO ! 1) Ar trebuii sa faceti ceva cu factiunile DM , sunt la pamant. 2) Jobul Car Jacker ar trebuii rescris , timpul ala de 12 minute il ai la orice skill , macar sa scada timpul pe masura ce avansezi in skill cum era mai demult.
 5. Acceptat !
 6. Benzina clar ! Pentru ca: demaraj mai puternic / se conduce mai usor / iarna nu treĀ“ sa stai sa te chinui cu ea cand o pornesti / bujiile mai ieftine decat injectoarele / etc.
 7. Cand si cand. Foarte rar ma duc intr-un cazinou din Aranjuez [Madrid] atunci cand se duce si frate-miu , imi place sa joc la aparatele alea de poker. Intr-o noapte chiar am castigat 64 euro
 8. Acceptat ! Acceptat !
 9. Salut si bine v-am gasit ! Hai sa reinviem acest topic
 10. Live respins ! Mi-ai spus ca nu vei putea fi online la acea ora [20:00]. ATENTIE ! Incepand de azi LIVE-urile se vor sustine doar Sambata si Duminica la ora 20:00. Datorita numarului redus de playeri de pe server m-am hotarat ca LIVE-urile sa fie gratuite pentru toti playerii. Daca stiti ca nu puteti fi on la acea ora nu mai faceti cerere ! Daca sunt mai multe cereri eu si co-liderii vom stabili numele playerilor care vor sustine LIVE in saptamana respectiva. Multumesc de intelegere.
 11. Salut ! Dupa cum bine stiti am fost ales lider News Reporters. Nu o sa fac nici o sedinta momentan , rankurile vor ramane la fel iar inactivii vor primii uninvite. Am rugamintea sa va indepliniti acele ore si anunturi de la /myactivity ca sa va pot da salariu Sambata sau Duminica.
 12. N-am fost on , am iesit dupa. Era numai Supzy afk la casa.
 13. Salut , azi cu fratele PeynS am luat ultimele 3 teritorii detinute de Fustitele Roz.