Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Community Reputation

33 Excellent

About TIDANe

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/18/1994

Profile Information

 • Gender
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array

Recent Profile Visitors

2,329 profile views
 1. Pei si cum jucam daca nu il cumparam?
 2. Baaa o interebat Tornnado cum poate sa joace si el minecraft cu voi ca nu are bani sa si-l cumpere??? @Tornnado
 3. Respect Rasa!  :*

  1. Show previous comments  1 more
  2. TIDANe

   TIDANe

   Ke faketi bajeti?

  3. Memo

   Memo

   Tidanut, mai dam un war noi 2 vs serverul ? :))

   Pare bine sa te mai vad pe aici :*

  4. TIDANe

   TIDANe

   Sigur ca da :)) 

 4. Propun urmatoare chestie: Sa se adauge unele misiuni in joc care sa aduca beneficii. Ok sa detailam , vor fii 4 misiuni pe zii (ramane la alegerea staffului) care se vor schimba de un helper/admin oda la 4 ore 10:00 , 14:00 , 18:00 , 22:00. Ok poate va intrebati ce aduc aceste misiuni. Am putea face un "rank pentru premii" la aceste misiuni gen: 10 misiuni indeplinite primesti 100.000$ + 5 respect point. 30 misiuni indeplintie primesti 150.000$ + 15 respect point 50 misiuni indeplinite primesti 300.000$ + 30 respect points 100 misiuni indeplinite priemsti 500.000$ + 1 Level up + warn down 250 misiuni indeplinite primesti 1.000.000$ + 1 Level up + 2warn down 500 misiuni indeplinite primesc (primii 2 playeri care ajung) 5.000.000$ + o masina personala (la alegerea staffului). # dupa ce au facut 2 persoane 500 de misiuni,se restarteaza automat. Ok , acum sa explic prin ce inteleg eu misiuni? Pai cum e si cu Autobousul/Troleul din LS/LV. Adaugam niste checkpointuri prin care tre sa treci cu masina/motocicleta/heli. Sa detailez si mai mult aceasta chestie , un exemplu de misiune ar fii numita " Spawn-urile de factiuni din LS" premiu 5.000$ daca o faci . O poti face doar cu masina fara heli/avion. Cine e pris cu heli/avion primeste prison. Ok iei frumos misiunea de la "un punct" pe harta.( Propun sa fie pus langa spawn civil undeva , dar asta se poate discuta bine inteles) si te duci prin toate spawnurile factiunilor de pe server unde se afla un checkpoint si te duci asa pana ajungi la ultimul checkpoint. Asta ar fii o misiune . In schimb pot fii si alte misiuni putin mai grele gen cu NRG-uri sau cu Heli sau cu Barci. Misiunile (checkpointurile) se pot face dupa bunul plac nu e asta o problema. Astept pareri PRO sau Contra.
 5. Propun urmatoare chestie: Ok dupa cum bine stim sunt 4 ganguri si 2 mafii pe server. Asta insemnand 2 aliante. (de care am cam uitat si nu e bine) Propun ca in fiecare seara la o ora (spre exemplu , 20,21) sa se faca un war intre ALIANTE : Bloodz,Surenos,LCN si Crips,Nortenos,Yakuza. intr-un wonderland! Ce inseaman acest wanderland? Este o "bucata" de mapa scriptata unde cand incepe warul aliantele se vor duce pentru a apara aceasta "bucata de mapa". In timpul warului sa nu fie nimic pe harta (masini,playeri) doar cele 6 factiuni care se duealeaza. As zice 3 zone ar fii ok pentru inceput. (Burger LS , GSLS , Jail Sat) . Tot prin aceasta chestie as vrea ca in timpul warului sa fie adaugat o comanda pentru "chat-ul aliantelor" de exemplu sa fie comanda /fa unde sa poata discuta doar Liderul/Co-Liderul factiuniilor! (Rank 6) . Warul ar tine 60 de minute adica si liderii factiuniilor sa aibe dreptul la o comanda gen /startwar . Din momentul ce sa dat /startwar 60 de minute sa tina war-ul cum am specificat si dupa acest timp war-ul sa se incheie automat. Cine sa fie castigatorul war-ului? Pai acea alianta care a strans mai multe killuri "adunate". Ar fii frumos si un premiu micut pentru fiecare war gen: drugs,mats si bani. Asta ramane la decizia staff-ului. Astept parerile PRO si Contra .
 6. Si sa le specific jucatorilor ca am fost inactiv 3 sapt. si mi sa dus tot din cufere + protectia?!
 7. Am fost inacitv vreo 2 sapt, dintr-o problema personala. Intru acum pe server si nu mai am protectiile/itemele din cufar?! Foarte frumos.. ce pot sa zic?
 8. Am si eu un sv la care sa fac live stream macar
 9. Nick: TIDAN Descriere: A aparut si episodul doi din cartier 69 . Vizionare placuta Pozele sau filmuletul:
 10. Nick: TIDAN Descriere: Un random map impreuna cu fratii pixeli ( Andy si Pauk) sper sa va placa. Pozele sau filmuletul: Vizionare placuta.
 11. LOL, cum doar peste lvl 30? daca omul are lvl 1 si se inscrie in competitie le va avea in constiinta ca restul playerilor de lvl mare vor fii mai experimentati si vor avea masteries/rune . Sa se inscrie orice level si cui nu ii convine, nu se inscrie asa e cel mai bine.
 12. Scuze ca intervin ,dar totusi, tu gandesti putin? Daca sar trezii toti care nu joaca acel joc care e propus, ar da toti CONTRA? nu sar mai face competitia respectiva? Este deja o sectiune amenajata pentru competitii CS 1.6,nu stiu de ce nu cauti pe forum inainte sa vii aici si sa iti dai cu parerea.Esti putin aiurea ca dai contra unei competitii doar din faptul ca tu "nu joci acel joc", scuze daca te-am jignit cumva.
 13. Am propus acest lucru lui George si raspunsul a fost: "momentan nu dorim o astfel de competitie." Totusi eu sunt PRO
 14. https://www.facebook.com/bogdan.zsoldos Facebook.
×
×
 • Create New...