Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Community Reputation

24 Excellent

1 Follower

About Leonard

 • Rank
  Member
 • Birthday 07/08/1996

Contact Methods

 • Website URL
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array

Recent Profile Visitors

1,074 profile views
 1. Mai poate incerca cineva, va rog? Poate si cu alta sursa, sunt 3 acolo. Mersi exchange pentru efort!
 2. Pregătesc aștia marii, cică, ceva de proporție care va sălta serverul numai decât. Vedem ce va fi. Termenul se preconizează că ar fi acest weekend sau începutul săptămânii viitoare. Nu cunosc detalii, trebuie sa avem încredere. Poate GM schimbat radical, poate fuziune cu alte comunități...Dumnezeu știe. Doamne-ajută să fie bine!
 3. https://imgur.com/a/Eu3c66y - skin swat si infernus
 4. S-a rezolvat acest bug, se poate da T/C. Vis a vis de acest aspect, poate face o alta postare, inca nu am vazut asta.
 5. Impreună cu fratele Anonim, NG + PD Officers
 6. Doresc o/un: cover / semnatura Imagine: https://imgur.com/a/ec5uLY3 ; in functie de inspirația voastră alegeti una Text: National Guard și leonard_eG Dimensiuni: pentru cover photo / semnatura Ultima cerere: 27 april - cerere avatar Detalii: Daca faceti cover fara animatie, la semnatura cu animatie. Ce va vine mai usor aia faceti, multumesc
 7. Scuze pentru double-post. ++ sa se modifice timerul pentru a putea da /loadrace. Mai exact, daca este o cursa in desfasurare veche, sa dai /endrace si apoi sa astepti 3 minute. In momentul de fata este timer in functie de jucator, dar ar fi mult mai ok pentru playeri sa se puna timerul pentru /loadrace dupa ce o cursa sa terminat. Si sa zicem 3-5 minute. Suntem la inceput si avem nevoie de entertainment. Si nu uitati de /makerace (sa putem face trasee noi). Multumesc si scuze pt double-post.
 8. Bulletul mafeotului https://imgur.com/a/3Z1xHve
 9. Pentru adymafeotu https://imgur.com/a/idFHuT2 https://imgur.com/a/9oLmIqe
 10. Numele tău : leonard_eg Problema/bug-ul : Comanda /duty la cops Dovadă : Se poate verifica. Comentarii adiționale : Daca esti /duty si primesti /respawn acesta nu-ti va disparea si in consecinta ramai tot on duty. In schimb, daca te omori / esti omorat va trebui sa dai iarasi /duty in HQ deoarece vei fi respawnat off duty.
 11. Numele tău : leonard_eg Problema/bug-ul : Comanda /spawnchange nu functioneaza cum trebuie. Dovadă : Se poate verifica. Comentarii adiționale : *Remember, the spawn will not remain the same after server restart* este mesajul pe care il primesti cand dai /spawnchange si apare Normal Place. Problema apare abia acum deoarece pana la relog ramane acest spawn. Dupa relog te da iarasi la casa daca ai rent / detii casa. Rog modificarea comenzii astfel incat sa ramana schimbat spawnulul pana cand dai iarasi /spawnchange.
 12. Numele tău : leonard_eG Problema/bug-ul : Astfel incat toata lumea sa fie multumita, sa poata participa si Cops la FMA Races dar cu conditia ca acestia sa fie off duty. De asemenea interdictie cops on duty (sa nu stea pe langa pentru a-si face activitatea prin /take tun licenses sau ce mai au ei la dispozitie. Dovadă : se poate verifica. Comentarii adiționale : In felul acesta pot participa si administra cursa si Helpers/Admins care fac parte din departamente pentru ca la momentul de fata, fiind helper, daca dau /loadrace ma baga automat in cursa si nu pot folosi nicio comanda, ma ajut de ceilalati racers sa vad cine mai e de venit, cine a dat ready, s.a.m.d. De asemenea daca se poate lasa si crearea de noi trasee, sa eliminam rutina, ar fi super. Multumesc!
 13. Nick in joc: leonard_eG Numele celui reclamat: JustDoIt Motiv: DM excesiv intr-un rw. Nu mai zic de DM excesiv ca si civil nu doar in zona aceea. Dovada(minim o poza/video): Se vede clar ca avea wanted deja, avea m4, deagle...n-aveai treaba cu el, se observa si in video ca eu dadusem find pe el si el era printre mafioti la rw... Si macar vorbeste frumos daca stii ca gresesti sau nu joci role-play. E. DeathMatch Rule [safe zone, excesiv, aiurea(fara motiv),drive by] 2.Deathmatch excesiv Este interzis DeathMatch-ul intr-o batalie teritoriala in care nu esti implicat - pedeapsa prison 2h
 14. Nume in JOC : leonard_eG Vehicul detinut : Infernus / Sultan / PoliceCar SF / SWAT / Cheetah Vehicul inlocuit in JOC cu : Infernus HD / Sultan HD / PoliceCar SF HD / SWAT - Armoured Car / Cheetah HD Pozele grămadă cu masinile de mai sus. Poze infernus personal --> sa fac obiectul, il vreau si in real-life
×
×
 • Create New...