Mr_Proper

Members
 • Content count

  547
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mr_Proper

 • Rank
  Member in Charge
 • Birthday 12/27/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  d
 • Nick CS
  d
 1. Ii stric creatia? Esti jalnic, daca ii "stric" creatia, dece a acceptat sa faca echipa cu mine cand putea face echipa cu alt designer? In al 2-lea rand eu am ceva timp de cand am parasit comunitate oficial, lucrurile sau mai schimbat, vedem in battle, iar tu ai grija ca dai suspend aiurea ( lDaRkAnGeL - suspend 1 an ca te-am facut ripper, jalnic nu? da timpu in urma cu 1 an, atunci sa vazut valoarea ta ).
 2. Imi masor vorbele stai linistit, dar el a inceput primu, si fara amenintari.
 3. Ce glume de cacat avem in noi, sper sa nu lucrezi cum faci tu deobicei ( RIP ).
 4. da , eu sunt , mi-a dat powner acordul de a imi face un cont nou
 5. Puteti sa imi retrageti acesul la Clubul de Grafica si sa mi-l redati pe Remove?
 6. Dar nu poti As vrea sa zbor.
 7. a veniti butu pe eGaming Welcome
 8. Pushki , warry este coleg cu mine de clasa si iti garantez ca are acordul lui.
 9. ba omule , dece te bagi in plangerile care nu au treaba cu tine? Politistilor care ma-ti dus la jail ( erati 3 ) , spunetii si lui ca ne-au atacat crips , acuma se face ca nu stie.
 10. INCREDIBIL , m-am dus pana jos sa iau paine , am venit , am intrat la loc , am zis ca ma predau , ma duceti la lspd acolo ne ataca crips , eu mor si intru in jail 1500 sec pentru ca voi sunteti incapabili si va bat 2 crips? eu sunt obligat sa stau dupa voi pana veniti?
 11. Nu o sa scapati de mine? Uite , de asta am facut atunci reclama ca sa fiu scapat de astfel de posturi , vreti sa fac iar reclama sa imi sariti toti in cap? Ma rog , am zis sa ma retrag altfel , mai corect , contul il voi da unui prieten. Chestia cu Deyu , gandeste-te , intru in samp dau testele cu ghostrider si il las sa ma bata , nu e cam tot aia
 12. Salut , nu am gasit locul unde se posteaza astfel de mesaje asa ca m-am gandit ca aici ar fi bine. Vreau sa va anunt ca ma voi retrage din comunitate din diverse motive , in acest post vreau sa le multumesc tutoror prietenilor care mi-au fost alaturi dar va promit ca vom tine legatura. Deyu , vreau sa consideri ca am dat testele pentru intrare in hitman cu ghostrider , iar el a castigat , deci te rog sa il accepti in locul meu.In special vreau sa ii multumesc lui Crytek pentru ca mi-a spus de aceasta comunitate , ba mai mult , chiar ma invatat sa joc si lui DonPerlo deoarece a fost alaturi de mine si dupa ce am facut acele prosti. Multumesc tuturor , bafta mai departe , cei care vreti sa tineti legatura cu mine gasiti id-ul la profil.