Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Mr_Proper

Members
 • Content Count

  547
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mr_Proper

 • Rank
  Member in Charge
 • Birthday 12/27/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  d
 • Nick CS
  d

Recent Profile Visitors

5,319 profile views
 1. Ii stric creatia? Esti jalnic, daca ii "stric" creatia, dece a acceptat sa faca echipa cu mine cand putea face echipa cu alt designer? In al 2-lea rand eu am ceva timp de cand am parasit comunitate oficial, lucrurile sau mai schimbat, vedem in battle, iar tu ai grija ca dai suspend aiurea ( lDaRkAnGeL - suspend 1 an ca te-am facut ripper, jalnic nu? da timpu in urma cu 1 an, atunci sa vazut valoarea ta ).
 2. Imi masor vorbele stai linistit, dar el a inceput primu, si fara amenintari.
 3. Ce glume de cacat avem in noi, sper sa nu lucrezi cum faci tu deobicei ( RIP ).
 4. a veniti butu pe eGaming Welcome
 5. Pushki , warry este coleg cu mine de clasa si iti garantez ca are acordul lui.
 6. Nu o sa scapati de mine? Uite , de asta am facut atunci reclama ca sa fiu scapat de astfel de posturi , vreti sa fac iar reclama sa imi sariti toti in cap? Ma rog , am zis sa ma retrag altfel , mai corect , contul il voi da unui prieten. Chestia cu Deyu , gandeste-te , intru in samp dau testele cu ghostrider si il las sa ma bata , nu e cam tot aia
 7. Salut , nu am gasit locul unde se posteaza astfel de mesaje asa ca m-am gandit ca aici ar fi bine. Vreau sa va anunt ca ma voi retrage din comunitate din diverse motive , in acest post vreau sa le multumesc tutoror prietenilor care mi-au fost alaturi dar va promit ca vom tine legatura. Deyu , vreau sa consideri ca am dat testele pentru intrare in hitman cu ghostrider , iar el a castigat , deci te rog sa il accepti in locul meu.In special vreau sa ii multumesc lui Crytek pentru ca mi-a spus de aceasta comunitate , ba mai mult , chiar ma invatat sa joc si lui DonPerlo deoarece a fost alaturi de mine si dupa ce am facut acele prosti. Multumesc tuturor , bafta mai departe , cei care vreti sa tineti legatura cu mine gasiti id-ul la profil.
 8. Cred ca asta ar fi sursa : http://www.medicas.ro/sanatatea-pe-larg/fumatul/ ON : Toti prieteni mei din jur fumeaza , eu nu m-am apucat si nici nu vreau , chiar daca este o provocare pentru mine am reusit sa ma abtin.
 9. Salveaz-o PNG ( File - SaveAs -> .png )
 10. Cam asta este problema , am incercat la un vecin care are messenger 9 , si surpriza , sa incarcat instant , acuma mai ramane sa reinstalez Yahoo Messenger. Multumesc
 11. Salut , am impresia ca te stiu dupa o alta comunitate.
 12. Nu pot sa cred , zici ca e fake daca te uiti la buzele lui , trebuie sa ai noroc sa te nasti cu talente de genul acesta
 13. Eu am urmatoarea problema , cand intru pe Messenger ( ID-ul meu ) , sta si mi se incarca 5 minute , iar daca ma invita cineva la un joc un imi apare , dar daca intru pe al ID , se incarca instant , invitatile imi apar si merge normal. Poate sa fie tot de la java sau de la ID?