Vladutz26

Designer
 • Content count

  5332
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Vladutz26 last won the day on 4 March

Vladutz26 had the most liked content!

About Vladutz26

 • Rank
  You hoes couldn't roast me with the shit I wrote you
 • Birthday 08/26/95

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  SouthSide 13
 • Interests
  Roxi

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Vlad26
 • GFX Skill
  Medium

Recent Profile Visitors

20697 profile views
 1. CoSoGrELu - Leader La Cosa Nostra
 2. Ultima zi in care puteti face cerere de lider LCN. Check: 

  https://forum.egaming.ro/topic/42452-cautare-leader/?page=10#comment-2207925

   

 3. Se cauta leader La Cosa Nostra. Pentru a putea completa cererea, trebuie sa accesati urmatorul link: http://www.egaming.ro/cereri-leader/ Toti jucatorii peste level 10 pot aplica.
 4. Ti-am inteles ideea cu RP-ul, dar ce zici tu aici nu e schimbare majora. Daca vrei sa se faca schimbare majora, poti face propuneri la toate (job-uri, factiuni, event-uri, etc). Cu rob-ul sunt de acord, desi imi place cum e facut, ideea cu omorarea de cop e oribila. Ar trebui facut ceva si la "Create rob" din meniu de acolo, si sa poti crea rob cu 1-2-3 persoane. Si cu rp-ul sunt de acord, dar ti-am zis, trebe propuneri peste tot.
 5. Nume: Addicted Factiune: PD Motiv: Abuz de factiune Tip interdictie: 3 luni nu are voie PD / FBI Acordare interdictie: 07.03.2018 Data expirari: 07.06.2018
 6. SweetDreams - Leader News Reporters
 7. Bogdy56 - Leader La Cosa Nostra
 8. Incearca sa nu mai pierzi asa mult din claritate cand bagi efecte la avatare. Si la multe din ele daca renunti la text o sa arate mult mai bine. Ultimele 2 arata mult mai bine. Semnatura cu LB e bomba. Fa una si cu zed
 9. Se cauta leader News Reporters Asteptam 48 de ore cereri din partea tuturor playerilor de pe server. Pentru a putea completa cererea, trebuie sa accesati urmatorul link: http://www.egaming.ro/cereri-leader/ Toti jucatorii peste level 10 pot aplica.
 10. Incearca sa lasi zona fetei fara prea multe efecte, sa se vada. Si tutoriale...orice e bun, depinde ce te intereseaza. Alea de la creativemonekyz sunt foarte bune. Sunt vreo 12 cred si daca le faci pe toate ajungi la un nivel ceva mai ridicat in ps, pentru ca o ia de la 0 si face tot foarte usor si etc (si e si in romana ). In rest nu stiu sa-ti recomand un tutorial anume. Eu cand am nevoie ma uit pe canalul de YT PHlearn. Lucreaza foarte curat si explica absolut tot ce face, si au cateva sute de tutoriale.
 11. Doresc(avatar/semnatura/GIF): Avatar Stock: https://i.imgur.com/bZNiroa.jpg Text: Vlad26/fara Precizari: -
 12. Crips nu recruteaza!
 13. Pana faci tot ce ai scris tu acolo iti faci timpul de jail cu /prisonwork de 3 ori. Ideea de escape in sine e buna, dar tot sistemul propus de tine e putin inutil in conditile de fata.
 14. La cops PRO la treburile cu cu accesul in hq, /door, cells, etc. Trebuie facut ceva acolo, sunt cam aiurea facute. Pro si la treaba cu sa mearga banii in safe, desi nu cred ca toata lumea o sa fie de acord(playerii). Pentru Hunter si Hydra ar trebui sa le bage prin metoda veche, /charity si sa bage un admin. La treaba cu Parlament nu zic nici Pro nici Contra. Acea factiune trebe facuta extrem de bine si bagate multe chestii la ea. Acea factiunea ar fii factiunea care le controleaza pe restul, trebuie sa aiba mai multe chestii de facut. Iar la ultima treaba. Eu as zice sa se faca un fel de taraba/magazin de unde sa-ti poti lua toate licentele de la a la z. Si treaba cu donatul pentru spawnable se poate deja de ceva vreme doar ca a fost un bug care s-a reparat la update-ul de azi.