Vladutz26

Designer
 • Content count

  5151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Vladutz26 last won the day on 7 October

Vladutz26 had the most liked content!

About Vladutz26

 • Rank
  Go for broke
 • Birthday 08/26/95

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  SouthSide 13
 • Interests
  Roxi

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Vlad26
 • GFX Skill
  Medium

Recent Profile Visitors

19240 profile views
 1. Tu esti ala cu serveru de metin nu? Ce-i drept esti si persona perfecta care sa vorbeasca despre orice, avand in vedere cat de mult ai ajutat si de cunostintele tale extraordinare in comunitatea asta.
 2. Pro. Doar ca mi se pare cam exagerat sa fie in 2 orase. Cred ca un singur oras cu 20 de teritorii(de ex) e suficient.
 3. Gata ca esti fan lvp. Limita a fost atinsa, plus au trecut 7 zile. Closed!
 4. Din pacate, mister Sebi, fontul de la LA Dodgers este un custom care nu se gaseste pe net, si nici ceva asemanator n-am gasit. Deci poftim un semi shit
 5. Salut, de astazi vom incerca impreuna sa ridicam factiunea Yakuza. Nu vreau sa fac sedinta, sau alte lucruri de genul, vreau doar sa incercam sa populam factiunea cat de mult putem si sa incercam sa fim putin mai activi, sa ne dam mai mult interesul pentru factiune si sa ne distram. Daca aveti propuneri de event-uri, sau propuneri pentru factiune, sau DM in general, imi puteti trimite PM si o sa fac in asa fel incat sa ajunga unde trebe. Spor!
 6. Closed.
 7. Pro la 1. Nu stiu de ce de atata timp nu s-a facut nimic la DM. Dm-ul poate aduce pe server mai multi playeri decat oricare alte factiuni, iar ele sunt pe 0 toate. Pro la 2. Desi nu stiu cat mai fac carjacker, s-au bagat atatea prostii si atatea restrictii de l-au stricat de tot. Pro la 3. A fost propusa de o gramada de ori deja, poate se face. Pro la 4. Contra la 5. Cum adica "iei mult prea putin" ? Iei 55k + bonus pt o tura de 1-2 minute. Contra la 6. Ce ai zis tu aici e cam "platiti-ne ca sa stam afk"
 8. Noul subforum de la sectiunea Grafica si Design - Cereri: " Personal Requests" este acum disponibila. https://forum.egaming.ro/forum/1570-personal-requests/ Puteti cere o anume creatie(nu doar avatare/semnaturi) si va puteti alege si ce moderator doriti. Pentru detalii accesati link-ul de mai sus. Multumim!
 9. În acest topic puteţi cere orice creaţie care are legătură cu Photoshop-ul, iar moderatorul @Mariahlynn se va ocupa de ea. Model de postare: → → ACORDAŢI ATENŢIE REGULAMENTULUI ÎNAINTE DE A ELABORA O CERERE ←←
 10. In acest topic puteti cere orice creatie care are legatura cu photoshop-ul, iar moderatorul @Sup3rGT se va ocupa de ea. Model de postare: *Ctiti cu atentie regulamentul inainte de a posta o cerere!
 11. Daca doriti o creatie in photoshop de la mine personal, puteti face o cerere mai jos. Model de postare: *Ctiti cu atentie regulamentul inainte de a posta o cerere!
 12. Descriere: Personal Requests este un subforum destinat sa ajute membri comunitatii in tot ceea ce tine de design-ul grafic(doar photoshop). Aici fiecare moderator grafica va avea propriul lui topic unde le veti putea face o cerere personala care nu este acoperita de alte sectiuni. In acest subforum puteti cere orice legat de photoshop, unui anume moderator grafica (ex: logo-uri, thumbnail-uri). Atentie! Un moderator grafica nu este obligat sa indeplineasca o anume cerinta. Daca respectivul moderator considera ca o anumita cerere este prea mare, sau prea complexa, acesta are dreptul de a va refuza. Regulament: 1. In subforumul acesta nu aveti voie sa cereti un avatar/semnatura. Exista o sectiune dedicata doar pentru aceste lucruri. 2. In acest subforum aveti voie sa postati doar cererea propriu-zisa, nu mai mult. 3. Nu aveti voie sa postati nimic in plus, ex: "mersi", "e foarte reusita", etc. Exceptie se face atunci cand un moderator va cere sa postati ceva in plus. *O data cu regulile de mai sus se va aplica si regulamentul general al sectiunii de grafica si design (https://forum.egaming.ro/topic/195577-regulament-general-al-sectiunii/ ) Pentru moderatori: Un moderator grafica este obligat sa dea un raspuns oricarei cereri! Daca o cerere este acceptata, moderatorii au obligatia de a posta "Cerere acceptata" plus durata aproximativa pana la rezolvarea ei. Daca o cerere este respinsa, moderatorii au obligatia de a posta "Cerere respinsa" plus motivul. *Nota: Modelul de postare a unei cereri va fii diferit de la un topic la altul, in functie de preferintele moderatorului respectiv. De asemenea, moderatorul fiecarui topic are dreptul de a cere detalii/resurse in plus, in functie de complexitatea cererii.
 13. Nu te cunosc.