Blazing

Members
 • Content count

  2250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Blazing last won the day on 12 January 2016

Blazing had the most liked content!

Community Reputation

416 Rising Star

1 Follower

About Blazing

 • Rank
  Best Movie Maker of October
 • Birthday 06/26/1995

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

16537 profile views
 1. Mie mi se pare foarte fain serverul, cel mai tare din cate exista. Sunt 10 playeri pentru ca a inceput scoala si nu au toti timp sa joace SA-MP. :)

  1. Show previous comments  3 more
  2. ToTaLA

   ToTaLA

   Ba la Minecraft analiza asta e chiar buna fiindca atunci chiar iti dai seama de activitatea jucatorilor fiindca mananca multe resurse minecraft-ul si asta insemnand o factura la curent mai mare daca lasa copii afk :)) Uite la RPP ce bine merge :D sau comunitati.

  3. Blazing

   Blazing

   Hopa, am uitat sa va spun sa va uitati si la alte servere de SA-MP romanesti mai populare, acolo nu se mai duc oamenii la prasit? :D

  4. ToTaLA
 2. Au mai fost facute zeci de topicuri asemanatoare, dar au fost inchise si nu s-a luat nicio masura. In ritmul asta, nu o sa facem nimic, asta e clar. Sincer, domnule Marcelino Săpăligă, vorbele tale "intelepte" nu prea ajuta cu nimic. S-au facut atatea topicuri pe tema asta, iar tu, impreuna cu ai tai camarazi, ati dat un raspuns fara sens (ca si acum) si ati mers mai departe cu ineptiile voastre. Nu pot sa-mi explic cum ar ajuta comunitatea daca si-ar filma cineva muianul timp de 10 secunde zicand "La multi ani, eGaming!", incerc sa gasesc si acum un raspuns. Nu noi trebuie sa facem ceva, ci voi, pentru ca voi aveti competenta asta.
 3. Nickname: Blazing Level: 12 Varsta reala: 21 Factiuni precedente: National Guard, Bloods Gang si F.B.I.. De ce doresti sa te alaturi gang-ului Crips?: Imi doresc sa ma alaturi acestui gang deoarece este o factiune respectata si vreau sa ajut membrii si liderul acesteia pentru o cat mai buna organizare si intelegere. Voi respecta regulamentul si voi da dovada de integritate. In ce interval orar joci SA-MP?: Nu am un interval. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Sigur ca da. Poti sa lucrezi in echipa?: Asta este unul din principalele motive pentru care vreau sa intru in aceasta factiune. Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizari: Crippin` is a choice, but it`s forever.
 4. Nickname: Blazing Level: 11 Varsta reala: 20 Factiuni precedente: National Guard. De ce doresti sa te alaturi factiunii F.B.I.?: Imi doresc sa intru in aceasta factiune deoarece vreau sa ajut liderul si membrii acesteia pentru o cat mai buna organizare si intelegere. In ce interval orar joci SA-MP?: Destul de des, nu am un anumit interval. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Desigur. Poti sa lucrezi in echipa?: Cu siguranta. Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: http://imgur.com/cdt7sI5 Alte precizari: Sunt pregatit pentru a deveni un membru F.B.I.!
 5. "La iarba pe verde" Think different, think eGaming!
 6. Blazing

  Last hits

  Artist: Cheloo Numele melodiei: Suma defectelor Data lansarii: 01/06/2014 Video:
 7. Artist: Parazitii Numele melodiei: Mesaj pentru Europa Video:
 8. Blazing

  Now playing

  Parazitii feat. Dan Lazar - Demnitate
 9. Nota: 10 Argumenteaza nota: Imi place foarte mult. Numele melodiei: Ombladon - Hip Hop Romanesc Video:
 10. Nota: 10 Numele filmului: The Boy Video:
 11. PRO, este o idee buna. Asa ar mai creste si activitatea in factiune.