Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Blazing last won the day on 6 December 2018

Blazing had the most liked content!

Community Reputation

423 Rising Star

1 Follower

About Blazing

 • Rank
  Best Movie Maker of October
 • Birthday 06/26/1995

Profile Information

 • Gender
  Array

Previous Fields

 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

17,131 profile views
 1. Mie mi se pare foarte fain serverul, cel mai tare din cate exista. Sunt 10 playeri pentru ca a inceput scoala si nu au toti timp sa joace SA-MP. :)

  1. Show previous comments  3 more
  2. VRazvan

   VRazvan

   Ba la Minecraft analiza asta e chiar buna fiindca atunci chiar iti dai seama de activitatea jucatorilor fiindca mananca multe resurse minecraft-ul si asta insemnand o factura la curent mai mare daca lasa copii afk :)) Uite la RPP ce bine merge :D sau comunitati.

  3. Blazing

   Blazing

   Hopa, am uitat sa va spun sa va uitati si la alte servere de SA-MP romanesti mai populare, acolo nu se mai duc oamenii la prasit? :D

  4. VRazvan
 2. Blazing

  Save eGaming!

  Au mai fost facute zeci de topicuri asemanatoare, dar au fost inchise si nu s-a luat nicio masura. In ritmul asta, nu o sa facem nimic, asta e clar. Sincer, domnule Marcelino Săpăligă, vorbele tale "intelepte" nu prea ajuta cu nimic. S-au facut atatea topicuri pe tema asta, iar tu, impreuna cu ai tai camarazi, ati dat un raspuns fara sens (ca si acum) si ati mers mai departe cu ineptiile voastre. Nu pot sa-mi explic cum ar ajuta comunitatea daca si-ar filma cineva muianul timp de 10 secunde zicand "La multi ani, eGaming!", incerc sa gasesc si acum un raspuns. Nu noi trebuie sa facem ceva, ci voi, pentru ca voi aveti competenta asta.
 3. Blazing

  Last hits

  Artist: Cheloo Numele melodiei: Suma defectelor Data lansarii: 01/06/2014 Video:
 4. Artist: Parazitii Numele melodiei: Mesaj pentru Europa Video:
 5. Blazing

  Now playing

  Parazitii feat. Dan Lazar - Demnitate
 6. Nota: 10 Argumenteaza nota: Imi place foarte mult. Numele melodiei: Ombladon - Hip Hop Romanesc Video:
 7. Nota: 10 Numele filmului: The Boy Video:
 8. Blazing

  [Sugestii] Hitman

  PRO, este o idee buna. Asa ar mai creste si activitatea in factiune.
 9. PRO! )))))))))))))))))))))
 10. E buna ideea ta. Daca tot e vorba de complicat jocul, eu zic sa il complicam, ca tot e la moda pe eGaming. Eu zic mai bine sa se scoata si tarabele de /burger odata cu tonomatele, iar singura sursa de HP sa fie de la medici si de la Burger, Pizza si Cluckin' Bell. Odata cu adaugarea acestora ca si biz-uri, sa fie puse si logo-urile pe minimap pentru a le gasi mai usor (cum e in Single Player).
 11. PRO! Nu numai pentru case, ci si pentru alte incaperi, cum ar fi HQ-ul, sa modifice liderul interiorul.
 12. Ba, eu nu inteleg in plm ce aveti cu factiunea National Guard. Este printre cele mai importante de pe server, de ce sa fie scoasa? Exista de la infiintarea serverului si e pe toate serverele aceasta factiune. Ce plm vi s-a pus pata pe National Guard? Explicati atunci existenta factiunii Taxi Company, TCC si News Reporters. In legatura cu NR, se poate face un sistem pentru anunturi si factiunea sa poata deveni total inutila, cum e si pe alte servere. Din partea mea, puteti scoate toate factiunile si sa lasati doar FMA, ca sa devina un sever de stunt. Va place foarte mult sa complicati lucrurile, de aia sunteti asa putini. Va place sa adaugati tot felul de cacaturi care la inceput sa vi se para interesante apoi sa va plictisiti de ele. Credeti-ma ca playerii isi creaza distractia in joc, nu prin sistemele voastre, totul vine de la sine. Prin 2009-2010 nu existau teritorii si totusi factiunile de DM aveau activitiate, iar cei din factiunile PD/FBI/NG puneau restrictie. Asa toti aveau activitate, jocul era mult mai simplu.
×
×
 • Create New...