JesTyCk

Administrator
 • Content Count

  2,833
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Everything posted by JesTyCk

 1. Salutare eGameri !

   

  Am nevoie de oameni pentru a se alatura grupului de PROMOVARE ! 

   

  Am ajuns la etapa a 2a cu serverul de SA:MP si am nevoie de o promovare intensa pe langa cele platite pe care le vom suporta noi, insa acest aspect include implicarea voastra. De aceea astept mesaje in privat (PM) sustinandu-va dorinta de a ajuta, ulterior veti fi adaugati in echipa si veti primii restul detaliilor. 

   

  Voi tine cont de implicarea voastra pe viitor. 

   

  O zi buna va doresc si nu uitati, PM cei ce vor sa se implice!

 2. Seara bună , eGameri ! Prin acest post vreau să vă aduc la cunoștință unele aspecte din culisele eGaming. Ei bine, vreau să vă informez că nu s-a stat degeaba în tot acest timp, văzând că fostul server de SA:MP nu mai dă roade, m-am tot gândit ce să facem să remediem problema și am ajuns la concluzia că este nevoie de un alt GameMode (GM), am înțeles de la voi că fostul GM era monoton, ei bine noi am lucrat în paralel la un alt server/GM și sperăm ca de data asta să fie pe placul vostru. Pentru a putea fi posibil și de succes acest nou proiect, avem nevoie de voi, avem nevoie ca voi să ne fiți alături, probabil la început, totul o să vă fie pe dos, este și normal, pentru că majoritatea lucrurilor sunt diferite, însă noi vă vom sta la dispoziție să vă explicăm și să vă familiarizăm cât mai rapid cu noul server(GM). Serverul în momentul de față este 99% gata, de ce spun 99 și nu 100 ? Pentru că avem nevoie de VOI, avem nevoie de o oameni dornici să ajute la testat înainte ca serverul să fie ONLINE. Pentru că ne dorim să testam totul înainte de a da drumul, iar eu consider că unde testează mai multe persoane, nu se compară cu testing-ul a 2-3 persoane. Serverul este parolat, IP-ul va ramane momentan secret, însă cei ce vor să ajute la testing, repet, la testing, pentru că nu avem nevoie de măscărici sau critici, ci avem nevoie de oameni care să ne ajute pentru a fi totul cât mai bine pus la punct. Cei ce vor să ajute la testing, sunt rugați să-mi de-a un PM aici pe forum, iar eu voi alege din voi toți, 10-20 sau câți voi considera eu că este nevoie pentru a acoperii tot ce este de testat. O să revenim în acest interval până când serverul va fi ONLINE cu mici HINT-uri (poze pentru a vă face voi o idee) de pe noul server, mai jos, în acest topic.
 3. Nu uitați să votați Gala eGaming 2018 -> 

   

  1. Show previous comments  2 more
  2. sergius

   sergius

   La dezamagiri ?

  3. VRazvan

   VRazvan

   Da chiar SergiuS de ce nu apare la dezamagiri? Nu mi-a luat Minecraft premium... Si doar Mi-a promis...

  4. SebiFc

   SebiFc

   la disparitii si aparitii

 4. Citiți acest TOPIC - 

   

  1. Pabu

   Pabu

   Sper ca nu bagati un gm ca pe toate srv mari ca ma spanzur

  2. JesTyCk

   JesTyCk

   La ce te referi când spui asta ?

  3. SebiFc
 5. Cu siguranță ne-ar interesa și ne-am bucura să ni te alături cu un server în comunitatea noastră. Poți discuta cu @rAcs mai multe detalii și dacă totul este ok, vei primii DNS , categorie și tot ce ai nevoie.
 6. Momentan cererea este respinsa. Vrem mai intai sa populezi putin serverul sa ai o medie constanta de playeri, ulterior te asteptam cu mare drag oferindu-ti categorie la noi pe forum. Eu personal iti urez succes si sa ne auzim cu bine si iti tin pumnii in a popula serverul de SA:MP ( Imi poti da chiar PM atunci cand serverul este intr-o crestere de playeri ) . Cu stima,
 7. Din partea mea, tot respectul că ți-ai dat silinția de a veni cu o propunere, însă părerea mea este că suntem mult mai originali, clasici în momentul de față și că acest aspect nu este deloc prioritar în momentul de față. Vă așteptăm și cu alte propuneri. Propunere respinsă momentan. Topic closed !
 8. ▪ Data de 11/08/2018 ne aduce ce ea cel de-al 10-lea an de existență a comunității. Totul a început pe 11/08/2008 sub numele de Sharp-Orizont, urmând ca după o vreme acest nume să fie schimbat în eGaming. ▪Încă din 2008, comunitatea eGaming a avut parte de numeroși oameni la conducere ce și-au dat silința să facă ceva din această frumoasă comunitate pe care eu personal o numesc " o a două casă ", însă trebuie să recunoaștem că fără ajutorul membrilor noștrii, nu am fi ajuns aici, iar pe această cale țin să vă MULȚUMESC tuturor în numele tuturor celor ce au fost la conducere până în prezent. Fiecare în parte aveți RESPECTUL meu! ▪Eu personal vă rog să încercăm să lăsăm deoparte orgoliul și încăpățânarea și să pornim în cel de-al 11-lea an cu mai multă înțelepciune și dorință de a realiza ceva frumos și constructiv pentru că doar împreună putem tinde spre un trai mai bun, așa că aștept orice semn că vreți să ajutați. ▪ Suntem conștienți că incă mai sunt multe de reparat și mereu există loc de mai bine însă totul se face în timp și cu discuții argumentate de ambele părți. ¤ Haideți să urăm un călduros și bine meritat "LA MULȚI ANI" frumoasei noastre comunități alături de care am trăit unele clipe de neuitat. LA MULȚI ANI, EGAMING ! ❤
 9. LA MULȚI ANI EGAMING !

   

  1. LOZIO03

   LOZIO03

   La multi ani, eGamerii

 10. JesTyCk

  [GIFt] ANNOUNCEMENT

  Avatarul announcement nu va fi in genul asta niciodata, mereu vom merge pe clasic cand va venii vorba de acel cont. Closed !
 11. Nu mie șefule. Alții sunt cei ce se ocupă de acest server în prezent.
 12. Serverul se va redeschide la ora 16:00 - Add : RPG.EGAMING.RO:7777

   

  ▪Anuntati mai departe.  Șanse egale pentru toată lumea.

  1. Show previous comments  4 more
  2. Alynn

   Alynn

   #dominam 

   @Vlad26 @rAcs pe ei :))

  3. cKevin

   cKevin

   #hatzjhon

    

  4. GriMarkz

   GriMarkz

   #rezist Minciuni! Este 16:08 si serverul e inchis!  Fara penali in staff!

 13. Hai să facem cunoscut acest lucru : sambata (04.08.2018) 

   

   

  1. Show previous comments  12 more
  2. aWm97

   aWm97

   Caut aim pm me

  3. BATONASH

   BATONASH

   bravo taximetristule pt administrator :)

  4. Pabu

   Pabu

   @imAjax Poti sa iti mai cumperi admin si cu un concediu la mare, s-a mai intamplat. In cazu lu Jestyck nu sh daca il prostesti asa ca asta e ca alea de lux, intelegi? Omu se respecta, pwp jes vtm :))

 14. Seară bună, eGameri ! ▪Vreau să vă anunț prin intermediul acestui post că SÂMBĂTĂ ( 04.08.2018 ) se va redeschide SERVERUL de SA:MP RPG . ▪Știu că mulți dintre voi așteptați de ceva timp ca acest lucru să se întâmple, ei bine, uite că mai este puțin, câteva zile și ne vom reîntâlnii pe server cu toții pentru a ne distra cum o făceam acum mult timp, de aceea avem nevoie de ajutorul vostru de a face RECLAMĂ acestui zvon că vom redeschide serverul. ▪Vreau să vă anunț că această redeschidere va veni la pachet cu un WIPE TOTAL, când spun asta mă refer că toată lumea o va lua de la zero, șanse egale, atat pentru prorietăți, bani, funcții, 0 funcții . ( Vor fi puși în primă fază 2-3 persoane provizorii până la alegere pentru a asigura liniștea pe server ). Puteți adăuga de pe acum serverul la favorite să-l aveți acolo : 《 93.119.26.216:7777 》 《RPG.EGAMING.RO:7777》 Cu stimă,
 15. JesTyCk

  [GIFT]JesTyCk

  Mulțumesc frumos, @Aleksa ! Te mai aștept și cu altele.
 16. Caut oameni dornici să ajute pe orice plan, am unele secțiuni pe forum care duc lipsă de activitate și vreau ca împreună " să le resuscităm " + aștept orice idee sau plan să mi-l comunicați și de ce nu, dacă este bun, să-l punem în practică.

  1. imAjax

   imAjax

   Ar fi bine si un server de GTA 5 Roleplay in comunitate, doar zic asa :).

  2. Usui_

   Usui_

   Salut! Cauti oameni si pe partea de grafica? Iar pe acele sectiuni care duc lipsa de activitate daca ma descurt as fii dispus sa va ajut !

 17. Mulțumim pentru intenția ta de a te afilia comunității eGaming, însă nu acceptăm reclamă pe această comunitate + de asta serverul tău este la început de drum 0/50 de playeri. Eu iti urez succes pe mai departe. Cerere de afiliere respinsă !
 18. Salutare, eGameri ! Vreau să vă anunț prin acest post, că de astăzi 18.06.2018 , official sunt noul ADMINISTRATOR eGaming. Nu voi începe prin a promite "marea cu sarea" încă din primul post, ci voi încerca să iau / să luam pas cu pas fiecare problemă/ nelămurire / dorință în limita bunului simț și să o rezolvăm / îndeplinim împreună. Sunt convins că oamenii de pe această comunitate frumoasă vor fi împărțiți în doua tabere, tabăra anti-JesTyCk și tabăra pro-JesTyCk, mi-am asumat acest aspect încă din prima clipă în care am acceptat această propunere de a fi eu noul administrator, însă mi-aș dorii să comunicăm și să vorbim totul pe față atunci când ne deranjează ceva sau poate unii membrii din staff au luat unele decizii eronate, pe care noi le putem rezolva, doar prin comunicare putem face acest lucru realizabil, așa că nu ezitați ca de astăzi înainte să-mi scrieți un PM , mesaj pe facebook sau unde mă mai aveți voi și să discutăm să facem să fie bine eGamingului, că până la urmă doar așa putem face ceva "ÎMPREUNĂ". Cu stimă și respect, JesTyCk
 19. La mulți aniiiii @Alynn ! 🤗

   

   

 20. Sunteți ok ? Toate bune ? 

   

   

 21. Olla😎

  1. Show previous comments  9 more
  2. sergius

   sergius

   Schimba avataru pls

  3. iTA

   iTA

   Pe revenire :))

  4. JesTyCk

   JesTyCk

   Nu schimb nimic. Sa stie lumea cine am fost :))) si ce am.ajuns