JesTyCk

Administrator
 • Content Count

  2,844
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

Everything posted by JesTyCk

 1. Domnul Răzvan a facut o greșeală radicală în ceea ce privește sancțiunea ta, deoarece aceasta este una mult prea mică. Este serverul lui, iar tu n-ai pic de obraz și recurgi la astfel de lucruri nesimtite, ca este cotch sau auto clicker se pedepsește la fel sub forma programelor ajutătoare as spune eu, iar faptul că ai profitat de acest lucru pentru a obtine bani in acest fel din punctul meu de vedere nu ai ce cauta pe comunitatea noastră, eu cred că ai merita ban permanent pentru un gest atât de urat. În cele din urmă, eu consider că sancțiunea pe care ți-a dat-o Răzvan, este una ce te avantajează, deoarece a fost milos cu tine.
 2. Salut eGameri !

   

  Consideri că ești capabil să ajuți cu ceva această comunitate ?

  Dacă răspunsul este DA, atunci aștept un PM, nu doar cu idei, ci și cu un plan cât de cât pus la punct, iar de acolo vom putea discuta în vederea unei încadrări într-una din funcțiile existente pe forum.

  Aceasta poate fi o rampă de lansare pentru viitor, cei mai implicați oameni pot ajunge în funcții frumoase, asta doar cu răbdare, dăruire și implicare. 

   

  Aștept mesajele voastre! O saptămână ușoară să aveți !

 3. Câți playeri ai pe timpul zilei/ seara ?
 4. JesTyCk

  [Respins]Cerere DNS

  Cerere respinsă ! Topic closed !
 5. Text : JesTyCk ( una cu text, alta fără ) dar te las pe tine să o faci frumos Imagine : https://uploadimage.ro/1FoH/IMG-20181023-WA0082-01.jpeg
 6. PLAY.EGAMING.RO:7777 - DESCHIDEREA AZI ORA 13:00 - GO GO GO

  1. Pabu

   Pabu

   Chiar vroiam sa te injur, pardon, sa te intreb la ce ora :D 

 7. Bună ziua, eGameri ! Prin acest post vreau să vă informez că SERVERUL de SA:MP despre care vă vorbeam în prima postare din acest topic este 99% gata, de ce 99% si nu 100% ? Pentru că serverul începând de astăzi va beneficia de PROMOVARE, iar MAREA DESCHIDERE va fi pe data de 16.02.2019 . Așa că puteți adăuga încă de pe acum la favorite serverul de SA:MP : DNS: Play.eGaming.Ro / IP: 93.119.26.214:7777 . Dacă aveți întrebări sau vreți să ajutați și voi la promovare, aștept în continuare PM ( Private Message ) Cu stimă, JesTyCk
 8. Seara bună , eGameri ! Prin acest post vreau să vă aduc la cunoștință unele aspecte din culisele eGaming. Ei bine, vreau să vă informez că nu s-a stat degeaba în tot acest timp, văzând că fostul server de SA:MP nu mai dă roade, m-am tot gândit ce să facem să remediem problema și am ajuns la concluzia că este nevoie de un alt GameMode (GM), am înțeles de la voi că fostul GM era monoton, ei bine noi am lucrat în paralel la un alt server/GM și sperăm ca de data asta să fie pe placul vostru. Pentru a putea fi posibil și de succes acest nou proiect, avem nevoie de voi, avem nevoie ca voi să ne fiți alături, probabil la început, totul o să vă fie pe dos, este și normal, pentru că majoritatea lucrurilor sunt diferite, însă noi vă vom sta la dispoziție să vă explicăm și să vă familiarizăm cât mai rapid cu noul server(GM). Serverul în momentul de față este 99% gata, de ce spun 99 și nu 100 ? Pentru că avem nevoie de VOI, avem nevoie de o oameni dornici să ajute la testat înainte ca serverul să fie ONLINE. Pentru că ne dorim să testam totul înainte de a da drumul, iar eu consider că unde testează mai multe persoane, nu se compară cu testing-ul a 2-3 persoane. Serverul este parolat, IP-ul va ramane momentan secret, însă cei ce vor să ajute la testing, repet, la testing, pentru că nu avem nevoie de măscărici sau critici, ci avem nevoie de oameni care să ne ajute pentru a fi totul cât mai bine pus la punct. Cei ce vor să ajute la testing, sunt rugați să-mi de-a un PM aici pe forum, iar eu voi alege din voi toți, 10-20 sau câți voi considera eu că este nevoie pentru a acoperii tot ce este de testat. O să revenim în acest interval până când serverul va fi ONLINE cu mici HINT-uri (poze pentru a vă face voi o idee) de pe noul server, mai jos, în acest topic.
 9. Cu siguranță ne-ar interesa și ne-am bucura să ni te alături cu un server în comunitatea noastră. Poți discuta cu @rAcs mai multe detalii și dacă totul este ok, vei primii DNS , categorie și tot ce ai nevoie.
 10. Momentan cererea este respinsa. Vrem mai intai sa populezi putin serverul sa ai o medie constanta de playeri, ulterior te asteptam cu mare drag oferindu-ti categorie la noi pe forum. Eu personal iti urez succes si sa ne auzim cu bine si iti tin pumnii in a popula serverul de SA:MP ( Imi poti da chiar PM atunci cand serverul este intr-o crestere de playeri ) . Cu stima,
 11. Din partea mea, tot respectul că ți-ai dat silinția de a veni cu o propunere, însă părerea mea este că suntem mult mai originali, clasici în momentul de față și că acest aspect nu este deloc prioritar în momentul de față. Vă așteptăm și cu alte propuneri. Propunere respinsă momentan. Topic closed !
 12. ▪ Data de 11/08/2018 ne aduce ce ea cel de-al 10-lea an de existență a comunității. Totul a început pe 11/08/2008 sub numele de Sharp-Orizont, urmând ca după o vreme acest nume să fie schimbat în eGaming. ▪Încă din 2008, comunitatea eGaming a avut parte de numeroși oameni la conducere ce și-au dat silința să facă ceva din această frumoasă comunitate pe care eu personal o numesc " o a două casă ", însă trebuie să recunoaștem că fără ajutorul membrilor noștrii, nu am fi ajuns aici, iar pe această cale țin să vă MULȚUMESC tuturor în numele tuturor celor ce au fost la conducere până în prezent. Fiecare în parte aveți RESPECTUL meu! ▪Eu personal vă rog să încercăm să lăsăm deoparte orgoliul și încăpățânarea și să pornim în cel de-al 11-lea an cu mai multă înțelepciune și dorință de a realiza ceva frumos și constructiv pentru că doar împreună putem tinde spre un trai mai bun, așa că aștept orice semn că vreți să ajutați. ▪ Suntem conștienți că incă mai sunt multe de reparat și mereu există loc de mai bine însă totul se face în timp și cu discuții argumentate de ambele părți. ¤ Haideți să urăm un călduros și bine meritat "LA MULȚI ANI" frumoasei noastre comunități alături de care am trăit unele clipe de neuitat. LA MULȚI ANI, EGAMING ! ❤
 13. JesTyCk

  [GIFt] ANNOUNCEMENT

  Avatarul announcement nu va fi in genul asta niciodata, mereu vom merge pe clasic cand va venii vorba de acel cont. Closed !
 14. Nu mie șefule. Alții sunt cei ce se ocupă de acest server în prezent.
 15. Seară bună, eGameri ! ▪Vreau să vă anunț prin intermediul acestui post că SÂMBĂTĂ ( 04.08.2018 ) se va redeschide SERVERUL de SA:MP RPG . ▪Știu că mulți dintre voi așteptați de ceva timp ca acest lucru să se întâmple, ei bine, uite că mai este puțin, câteva zile și ne vom reîntâlnii pe server cu toții pentru a ne distra cum o făceam acum mult timp, de aceea avem nevoie de ajutorul vostru de a face RECLAMĂ acestui zvon că vom redeschide serverul. ▪Vreau să vă anunț că această redeschidere va veni la pachet cu un WIPE TOTAL, când spun asta mă refer că toată lumea o va lua de la zero, șanse egale, atat pentru prorietăți, bani, funcții, 0 funcții . ( Vor fi puși în primă fază 2-3 persoane provizorii până la alegere pentru a asigura liniștea pe server ). Puteți adăuga de pe acum serverul la favorite să-l aveți acolo : 《 93.119.26.216:7777 》 《RPG.EGAMING.RO:7777》 Cu stimă,
 16. JesTyCk

  [GIFT]JesTyCk

  Mulțumesc frumos, @Aleksa ! Te mai aștept și cu altele.
 17. Mulțumim pentru intenția ta de a te afilia comunității eGaming, însă nu acceptăm reclamă pe această comunitate + de asta serverul tău este la început de drum 0/50 de playeri. Eu iti urez succes pe mai departe. Cerere de afiliere respinsă !
 18. Salutare, eGameri ! Vreau să vă anunț prin acest post, că de astăzi 18.06.2018 , official sunt noul ADMINISTRATOR eGaming. Nu voi începe prin a promite "marea cu sarea" încă din primul post, ci voi încerca să iau / să luam pas cu pas fiecare problemă/ nelămurire / dorință în limita bunului simț și să o rezolvăm / îndeplinim împreună. Sunt convins că oamenii de pe această comunitate frumoasă vor fi împărțiți în doua tabere, tabăra anti-JesTyCk și tabăra pro-JesTyCk, mi-am asumat acest aspect încă din prima clipă în care am acceptat această propunere de a fi eu noul administrator, însă mi-aș dorii să comunicăm și să vorbim totul pe față atunci când ne deranjează ceva sau poate unii membrii din staff au luat unele decizii eronate, pe care noi le putem rezolva, doar prin comunicare putem face acest lucru realizabil, așa că nu ezitați ca de astăzi înainte să-mi scrieți un PM , mesaj pe facebook sau unde mă mai aveți voi și să discutăm să facem să fie bine eGamingului, că până la urmă doar așa putem face ceva "ÎMPREUNĂ". Cu stimă și respect, JesTyCk
 19. Salutare. Dacă cumva te răzgândești și încă dorești o afliere cu eGaming. Lasă un replay pentru a analiza serverul și interesul tău pentru viitor.
 20. Din câte știu eu trebuie ca serverul să fie hostat, să fie mereu ONLINE și să aibă niște playeri și un GM ok. PS:Nu știu dacă am dreptul sau nu să comentez aici, așa că dacă e ceva greșit, mă puteți sancționa.
 21. Nick: JesTyCk Votez : P18alex Motiv : un banc frumos despre unguri