JesTyCk

Administrator
 • Content Count

  2,857
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  66

Everything posted by JesTyCk

 1. te asteptam pe server sa ajuti la teste si implementari pana cand e gata
 2. eGaming Community este in CAUTARE DE STAFF  - 

   

 3. Haaaai cu cererile pentru posturile de moderatooooor
 4. Bai, chemati oameni pe forum , vreau sa ocupam toate functiile pe care le cautam. Tin minte cine ajuta, iar cine are functie si se tine de treaba o sa fie bine vazut.
 5. Se cauta Moderatori

   

 6. Buna ziua, eGaming Community este in CAUTARE DE STAFF ! Probabil unii sunt curiosi si nu stiu ce inseamna termenul 'staff', se cauta persoane dornice sa ajute/lucreze pentru eGaming pentru a putea ajunge cat mai sus si pentru a popula forumul/serverele. Inainte de a incepe sa completati modelul de mai jos, ar fi bine sa cititi urmatoarele randuri, este ca un mic "FAQ": -trebuie sa fie capabile de lucru in echipa, cand se pun pe o chestie s-o duca la bun sfarsit; -sa se tina de treaba, nu dupa o saptamana sa stea cu accesul degeaba, desi in acest caz scoatem accesul, persoana care face acest lucru nu v-a mai primit moderator pe eGaming; -sa aiba un trecut curat ... adica sa nu fie genul de persoana care injura, primeste ban si isi face un alt cont si gata, e prieten cu toti adminii; -nu ne trebuie laudarosi sau oameni care 'sufera' ca au un acces pe forumul nostru; -persoane care au cei sapte ani de acasa ... si care stiu ce e bunul simt; Se cauta urmatoarele functii : - Moderator Comunicare/Promovare -Designer -Moderator C. Gaming -Moderator Competitii -Moderator Cultura Generala -Moderator eG TV -Moderator Fun -Moderator Gaming -Moderator IT -Moderator Media -Moderator Moda -Moderator Social Media -Moderator Stiri -Moderator Sport -Scripter/Tester -Youtuber MODEL CERERE MODERATOR eGaming Community Fiecare cerere trebuie completata si trimisa mie aici pe forum prin PM ( Private Message ). Fiecare cerere va fi analizata, iar in cel mai scurt timp o sa primiti un raspuns ! PS: In viitorul apropiat probabil sa cautam si functii de rang mai inalt, asa ca Moderatorii pe sectiuni vor avea prioritate in a trece la un nivel mai inalt. Succes tuturor ! Astept cererile voastre ! Cu stima, Administrator JesTyCk
 7. Multumim foarte mult. Orice ajutor este bine venit. Orice player in plus conteaza.
 8. Cum a spus si Kurama, inca este in proces de implementare/testare pentru a fi totul pus la punct. Orice ajutor este bine venit.
 9. Reapuca-te de eGamingggg. Uite la munca, tu?
 10. Facem daca e nevoie si aduci oameni
 11. Saluuuuuuut. Am rugamintea la voi, cei ce vad acest mesaj. Sa va anuntati si voi prietenii sa reintre pe forum, in curand o sa cautam functii pe comunitate.
 12. Stii foarte bine ca te asteptam alaturi de noi. Echipa are nevoie de tine. Hai sa readucem lumea pe comunitate/server.
 13. Buna ziua, Ținând cont că anul 2019 este pe sfârșite, vreau să vă mulțumesc pe această cale că încă sunteti aici pe această comunitate frumoasă. Vreau să vă urez un an nou fericit, plin de realizări pe toate planurile, sănătate și sper ca toate dorințele voastre să se îndeplinească. Îmi doresc ca in noul an 2020, să fim mai uniți, mai implicați, pentru ca împreună să readucem la viață această comunitate frumoasă. Îmi doresc ca voi să veniți alături de mine și să formăm o nouă echipă muncitoare și dornică să lucreze împreună. Așa ca de final de an, staff-ul eGaming pe lângă că vă urează toate cele bune, vă oferă un cadou, acela de a vă putea schimba MT (member title-ul) sau chiar nickname-ul (numele) de pe forum. Dacă doriți să schimbați una dintre aceste lucruri, vă rog să lăsați un replay in acest topic după modelele postate mai jos: Model de postare schimbare nickname: Model de postare schimbare member title: Rămâne-ți aproape, vor urma și altele. LA MULȚI ANI eGameri !