Jump to content

JesTyCk

Members
 • Content Count

  2,924
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  76

Everything posted by JesTyCk

 1. Hristos s-a înălțat ! 

  1. Show previous comments  4 more
  2. Pabu

   Pabu

   Uaii caramele cf

  3. Ama

   Ama

   Adevarat s-a înalțat! 
    

  4. AdriaN

   AdriaN

   adevarat s-a inaltat! 

 2. ANUNT IMPORTANT!

   

   

 3. IN SCURT TIMP POSTAM ANUNTUL ALA MONSTRU ! FITI PE FAZA!

  1. J0k3ru

   J0k3ru

   faza scurta sau lunga

  2. KeLLy

   KeLLy

   Pozitii

 4. Se caută admini pentru serverul de SA:MP - 

   

 5. SERVER ON - RPG.EGAMING.RO ! GO GO GO

 6. Check topic - 

   

 7. Salut, eGameri ! Serverul de SA:MP se va deschide incepand cu ora: 18:00, adaugati de pe acum la favorite urmatorul DNS : RPG.EGAMING.RO sau IP: 193.203.39.76:7777 . Până la ora 18:00 puteți intra pe https://panel.egaming.ro/ pentru a vă rezerva/creea conturile, ca la ora deschiderii să intrați direct. Am rugămintea la voi să distribuiți sau să vă informați prietenii cu privire la deschidere, ora 18:00. O zi frumoasă vă doresc! Ne vedem pe server.
 8. Bine ai revenit, serif! Te asteptam la ora 18:00 pe serverul de samp, la marea deschidere.
 9. Vă așteptam pe discord până se va deschide serverul de samp.

   

  https://discord.gg/d7FXKb

 10. ANUNT OFICIAL - Marea Deschidere - 

   

  1. Rakku

   Rakku

   Postati pe FB si Instagram pls sa dau Share

  2. J0k3ru

   J0k3ru

   YEEE BOYYYYYYYYYYY

    

 11. Bună dimineața, eGameri ! Prin acest topic vreau să vă anunț că serverul de SA:MP - RPG.EGAMING.RO se va deschide SAMBATA - 11.04.2020. Ne dorim să fiți alături de noi în număr cât mai mare, iar împreună să ridicăm serverul cât mai sus. Menționez următoarele: - Ora deschiderii se va anunța sâmbătă 11.04.2020, până atunci adăugați la favorite serverul - RPG.EGAMING.RO. - Vom da drumul serverului cu foarte puține funcții, doar strictul necesar pentru a putea face față valului de playeri ce vor intra, asta pentru a vă da tuturor șansa la a avea o funcție pe acest server. -Am rugamintea să distribuiți intens acest mesaj cu deschiderea, pentru a aduna un număr cât mai mare de playeri, aștept dovezi pe PM. Dacă aveți întrebări/propuneri sau credeți că puteți ajuta cu ceva, aștept PM ( Private Message ) pe forum. Cu stimă și respect, al vostru JesTyCk,
 12. Mâine vom anunța când vom deschide serverul de SA:MP. Fiți pe fază !

  O seară plăcută vă doresc!

 13. Asa deci a? Si pe mine cand aveati de gand sa ma anuntati de aceasta miscare?
 14. O mica curiozitate - 

   

 15. Bun venit pe eGaming! Din descrierea ta inteleg ca stii sa lucrezi in PhotoShop, poate vei avea timpul/sau vei vrea sa devii chiar Designer pe aceasta comunitate.
 16. L-am vazut in Cinema saptamana trecuta, este genial filmul, recomand.
 17. Playerii alesi pentru ocuparea unor functii pe comunitatea noastra sunt: @BaDbOy7 - Moderator Media @Aleksa - Designer @Yagmur - Designer Suntem in continuare in cautare de moderatori, asa ca va astept cu cererea compleatata pe PM. RECRUTARI ON!
 18. Am rugamintea ca cei ce vor sa ajute, sa imi trimita PM , pentru a primii una din functiile din topic, cautam moderatori. 

   

 19. Playerii alesi pentru ocuparea unor functii pe comunitatea noastra sunt: @William - Moderator Comunicare/Promovare @ArSsurA - Moderator Sport @dutzubrasov - Moderator Comunicare/Promovare @DomnulDiamant - Youtuber @Exchange - Designer @weakADEVARAT - Designer @Aleksander - Designer Suntem in continuare in cautare de moderatori, asa ca va astept cu cererea compleatata pe PM. RECRUTARI ON!
 20. In momentul de față serverul este slab cotat, puțini playeri + încă nu este gata 100%. Ei bine, atunci când vei crește puțin numărul de playeri + serverul va fi pus la punct, poți revenii cu o cerere pe forum. Până atunci, cerere respinsă. Topic closed !
×
×
 • Create New...