Jump to content

TrixO

Members
  • Content Count

    589
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

TrixO last won the day on 25 March 2015

TrixO had the most liked content!

Community Reputation

161 Respected

About TrixO

  • Rank
    Member in Charge
  • Birthday 06/04/1995

Contact Methods

  • Website URL
    Array
  • Discord
    Array
  • Steam
    Array
  • Facebook
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

4,210 profile views
  1. Don't be a menace ... Nota: 8/10
  2. E mare diferenta intre o experienta de 14 ani de sala si una de 2-3 ani. Intelege are 14 ani de sala, de 14 ani a tot tras de fiare fara a lua proteine sau te miri ce, pentru ca il pasiona, facea pentru el sa arate bine. De ce sa lasat ? Probleme cu un disc de la coloana. Cum a facut el sala la inceput ? A inceput in toamna, punea masa pe el, toamna, iarna, jumat.ate de primavara, iar celalata jumat.ate de primavara si vara definea. Apoi din toamna la fel ... Si tot asa ... Fara prafuri, fara pastile, fara injectii, fara nimic. Anul asta sa lasat in iarna pentru ca avea dureri de spate, sa dus la spital, ia facut o radiografie, si se vedea cum un disc de pe coloana era miscat. De atunci nu sa mai riscat, si sa lasat ... La 38 de ani mai are si alte hobiuri nu numa bodybuilding ... Ce legatura are kickboxingul cu bodybuildingul ? Ma refeream ca pe durata a celor 4 luni de antrenamente, faceam si forta ... Si nici nu va invat ce e acela tonus muscular, vam explicat ce era de explicat referitor la el ... Din cate stiu eu, suplimentele alea (prafuri, proteine - 3 cupe pe zi), iti tin in loc de mancare, asta nu mai stiu sigur ... Nu mai are rost sa potez aici pentru ca nu ma pot face inteles ... Salut !
  3. Momentan, nu am ce sa la fac, decat sa le atrag atentia Sall si tie,kf? Da stiu ce e tonusul muscular, este o stare usoara si permanenta de contractie a musculaturii in stare de repaus (din cate stiu eu) @Proteine, ma refer ca daca iei proteine, ti se duce mai repede tonusul decat ca atunci cand nu iei proteine. Dau un exemplu (Vara-definire) : Tu ai 6 luni de sala, eu la fel am 6 luni de sala. Tu luand proteine esti mai definit, arati mai bine ca mine. Dar daca luam amandoi pauza de 2 saptamani, tie ti se duce mai repede tonusul. In schimb la mine, nu, deoarece nu am luat proteine ! Si nu ma refer la proteine de alea periculoase. Acuma intelegi ce vreau sa spun ?
  4. Adica ? "Daca nu, ce ?" ... Ce vrei sa spui cu asta ?
  5. Ieri tiam explicat ceva motamo despre tonus, apoi am vazut ca miai raspuns. Uite dovada, sala fara prafuri fara nimic, doar alimentatie sanatoasa si orar potrivit. Tata, 14 ani de sala fara prafuri, ultima data a mers in iarna, apoi sa lasat, uitate cum i sa lasat tonusul cat de cat ---> http://img.egaming.ro/image-A107_50507B31.jpg | Ceilalti 2 sunt mama cu fratemio ... Eu, am facut kickboxing timp de 4 luni, 1 ora tehnica, si 1 ora forta, nu am mai facut deoarece sa inchis sala, nu mai avea antrenoru bani sa o intretina http://img.egaming.ro/image-2672_50507C54.jpg Restu : Nu mai faceti OFF TOPIC ! Daca vreti sa va certati aiurea, facetio prin PM !
  6. Ma refer ca proteinele pe deoparte iti afecteaza tonusul, corect e ca te ajuta sa te dezvolti si mai repede E ca si cum proteinele alea iti tin de foame, cand iei proteine inlocuieste masa de seara etc. Daca faci sala ex 3 ani si iei proteine in fiecare zi, ma refer un shake cu 3 cupe, ca normal atat se ia, si apoi te lasi de sala vreo 1 saptamana, chiar 2, ti se duce tonusu, nu se mai vad ca atunci cand mergi incontinu. Dar daca e sa faci asa acasa, flotari, abdomene, geno. etc. nu ti se duce asa usor tonusul. Sincer iti spun tata face de 14 ani sala, are 38 de ani, si nu a luat niciodata proteine, nici un fel de praf. Sa lasat timp de 4 luni, si deabia acuma i se duce tonusul !!! Alex si aia nu ca sunt idoli mei, imi place cum sunt dezvoltati. Si da Ronnie Coleman, ala da, e tata lor, de ala chiar imi place. Uite un video in care face cu 1150 KG la presa :
  7. Eu zic ca un corp frumos, til faci cu greutatea ta. Flotari (sunt 4 feluri), genoflexiuni, tractiuni, abdomene, multe altele. Si nu la aparate. Si bineinteles, fara proteine, prafuri, doar natural. O alimentatie bogata, si multa munca. Oameni mari, prea muschiulosi din calea fara nu mai sunt la moda, doar la concursuri. Un corp gen Alex Velea, sau Sonny Flame, e perfect.
  8. Contra. Timp pierdut aiurea, nu cred ca sunt doritori suficienti, majoritatea lasa afk in SA:MP si joaca alt joc SinglePlayer, bani pierduti aiurea, si, e greu de facut/gasit un game mode pentru Zm. Au trecut vremurile de Zm, hns, dr ... Ar merita sa se lucreze la cs.egaming.ro. Si anume un anti cheat m-ai bun, mape, admini seriosi, diferite sunete, skinuri ... De fiecare data cand intru, numa codati, codati, codati. Am skill sa stiu cand unul e codat sau nu ... Dar ... Sunt niste playeri care iti strica jocu pe cs.egaming.ro ... Deci, revin. Contra. Sorry ...
  9. Nota : 8 Numele filmului : Danny the Dog Video : http://www.youtube.com/watch?v=bTQQv2jhnic
×
×
  • Create New...