Jump to content

sun5hine

Members
  • Content Count

    110
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sun5hine

  1. daca ai facut trailer la o crima perfecta 2 ,trebuiau secvente din partea a 2-a nu din prima . pacat ca eu si shocker ne-am lasat de samp ca numai are cine sa faca filme
  2. nu este vina noastra ca tu ai 12 ani si nu te poti uita la film gg pt film .
  3. pe viitor incearca Fraps 2.9.4 Registered / mininiva.org /filelist . am testat ,fraps 2.9.5 ; 2.9.8 ; 2.9.4 - fraps 2.9.4 registered are cea mai buna grafica + ca filmezi cat vrei tu.
  4. totul frumos ,singurul lucru deranjant este ca te dai mare cu mod-ul acela pentru "stretch" .. PainMaster ai dreptate ,respect 10x .
  5. cand ati filmat , ati filmat cu o versiune nashpa de Fraps si v-ati inregistrat vocile chiar se aud vocile , mai incet , acoperite de muzica . am 2 cuvinte : SONY VEGAS .
  6. filmul este facut / editat de mine
  7. sharp , asta a fost ceva ca sa te multumesc , imi cer scz pentru eG TV - 40km/h , nu stiam ...
  8. ma bucur ca va place , urmeaza ep 2/3 , 3/3 .
  9. Am facut un scurt film despre povestea unor 2 vecini care se urasc asa de tare incat nu stiu cum sa se mai accidenteze unul pe altul . Enjoy , Daca nu va place , va rog nu lasati reply ( e urat , nu`mi place ) , mergeti la alta parte a forumului . Pentru ca videoul sa se vada mai mare , dati HD ! !
  10. pe cat punem pariu ca nu se lasa ? toti au avut acest gen de "aberatii" , ma las de eGaming oo nuUU UUUUUUUUUUUU !! se va darama comunitatea , acusi vedeti la bun venit : M-am razgandit
  11. Am facut si eu un scurt film cu melodia Bug Mafia - 40km/h Thanks to : N4RuThO , ShOckeR . Vid
  12. nu are nicio vina YouTube`ul , cand ai salvat video`ul nu ai salvat cu o rezolutie pe care YouTube o accepta pentru a fi HD : 1280x1024 / 1280x720 / 1024x .... .
  13. PooShK3Y , la urmatorul episod daca vrei sa te ajut sa ma contactezi , grafica ta este .... daca vrei sa-ti iasa un film ca : contact me ! totusi , e frumos ;d
  14. Salut , am si eu o rugaminte la voi , playeri de pe eGaming , daca aveti vreo melodie / album cu Sarit Hadam , postati un link , raman dator .
  15. Frumos , reusit , imi place , tine-o tot asa !
×
×
  • Create New...