Jump to content

miLan

VIP
  • Content Count

    7,074
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    21

miLan last won the day on 22 March 2019

miLan had the most liked content!

Community Reputation

547 Reputable

7 Followers

About miLan

  • Rank
    The King of Kings
  • Birthday 05/31/1996

Contact Methods

  • Website URL
    Array
  • Discord
    Array
  • Steam
    Array
  • Facebook
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

21,862 profile views
  1. Cu mai bine de o săptămână rămasă până la apariţia jocului, Activision a lansat trailer-ul final pentru Sekiro: Shadows Die Twice, cel mai recent titlu al respectatului studio japonez From Software (Demon’s Souls, seria Dark Souls, Bloodborne). De asemenea, au fost publicate două clipuri noi din Sekiro: Shadows Die Twice, înfăţişând încă doi dintre boşii pe care va trebui să-i înfruntăm în joc: Chained Ogre şi Great Serpent. Acţiunea din Sekiro: Shadows Die Twice va avea loc în Japonia anilor 1500, o perioadă tumultoasă din istoria acestei ţări. Pe măsură ce tensiunile cresc, o nouă legendă se naşte din haosul creat de conflictul sângeros. Realizat Sub bagheta lui Hidetaka Miyazaki, responsabil şi pentru seria Dark Souls sau Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice spune povestea unui războinic pe nume Sekiro, supranumit şi Lupul cu un singur braţ, în lupta sa pentru a-l elibera pe un tânăr nobil şi a se răzbuna pe cel mai de temut adversar al său. Sekiro: Shadows Die Twice a fost ales drept cel mai bun titlu de acţiune de la Gamescom 2018, precum şi drept cel mai bun joc al expoziţiei ce s-a desfăşurat anul trecut în Koln, Germania. Sekiro: Shadows Die Twice va fi lansat pe 22 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (via Steam).
  2. Microsoft îşi continuă campania de revitalizare a segmentul de gaming pe PC al companiei, confirmând că studioul 343 Industries urmează să lanseze întregul pachet Halo: The Master Chief Collection, disponibil exclusiv pe Xbox One până acum, şi pentru PC-urile echipate cu Windows 10. De asemenea, Halo: The Master Chief Collection urmează să primească încă un joc bonus – Halo: Reach –, remasterizarea acestuia urmând să fie adăugată, contra cost, pentru toţi cei care deţin colecţia originală pe Xbox One. Mai mult, această ediţie, remasterizată pentru a rula în rezoluţie 4K cu 60 de cadre pe secundă, va fi inclusă în abonamentul Xbox Game Pass, posesorii unei astfel de subscripţii urmând să o primească gratuit. Lucrurile vor sta un pic diferit în privinţa apariţiei Halo: The Master Chief Collection pe PC. Astfel, producătorii au decis să lanseze titlurile Halo incluse în etape, în ordinea cronologică a poveştii din serie: pentru început, Halo: Reach va fi primul joc din colecţie ce va fi disponibil şi pe PC, acesta urmând să fie succedat de apariţiile treptate ale Halo: Combat Evolved (în ediţia remasterizată Anniversary), Halo 2 (în ediţia remasterizată Anniversary), Halo 3, Halo 3: ODST (campania) şi Halo 4. Pentru realizarea versiunilor de PC ale jocurilor incluse în Halo: The Master Chief Collection, 343 Industries a lucrat alături de studiourile Splash Damage şi Ruffian, noile ediţii urmând să fie adaptate cum se cuvine pentru această platformă, cu suport pentru ajustarea FOV-ului, monitoare ultra-wide şi alte asemenea setări specifice. Jocurile din colecţia Halo: The Master Chief Collection vor fi lansate pentru PC treptat, începând cu Halo: Reach, atât prin Windows Store (Windows 10), cât şi prin intermediul Steam.
  3. Prin intermediul contului oficial de Twitter al studioului, echipa de la Bend Studio a confirmat că procesul de producţie a jocului Days Gone a fost finalizat, acesta atingând stadiul Gold (pregătit pentru a fi livrat către fabrică pentru a fi multiplicat). Astfel se încheie un drum lung pentru cei de la Bend Studio, care lucrează la acest titlu exclusiv pentru PlayStation 4 de mai bine de şase ani. Cu această ocazie, a fost publicată şi o serie nouă de imagini din Days Gone, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos. Vă reamintim că Go4games este singura publicaţie din România care a publicat un preview amănunţit al jocului, bazat pe testarea unei versiuni preliminare de Days Gone, în cadrul căruia găsiţi o altă colecţie de imagini noidin titlul celor de la Bend Studio. Tot prin intermediul acestei sesiuni de preview au fost capturate şi toate clipurile de gameplay pe care le puteţi viziona şi mai jos. Acţiunea din Days Gone are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populaţiei, transformând milioane de supravieţuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acţionează şi se hrănesc în grupuri mari. Protagonistul Deacon St. John, membru al găştii de motociclişti Mongrels, este un vânător de recompense care preferă să-şi asume numeroase riscuri în detrimentul vieţii relativ liniştite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectaţi de boală. Days Gone este aşteptat pe 26 aprilie 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.
  4. Antimatter Games, studioul responsabil pentru seria Rising Storm publicată de Tripwire Interactive, a dezvăluit ’83, un nou shooter online aflat în dezvoltare. Noua creaţie a celor de la Antimatter Games are la bază un fir istoric alternativ, în care, în 1983, izbucneşte un conflict de proporţii între forţele NATO şi ţările semnatare ale Pactului de la Varşovia, între care se regăsea şi România. Realizat în stilul precedentului titlu al studioului – Rising Storm 2: Vietnam – ’83 va pune accentul pe reproducerea autentică a epocii pe care încearcă să o redea, vehiculele, trupele, locaţiile şi armele urmând să fie realizate în detaliu. Hărţile de dimensiuni mari vor fi plasate în locaţii realistice, unde jucătorii se vor putea alătura celor două tabere aflate în conflict. Producătorii vor pune un accent deosebit pe implicarea fiecărui jucător în ceea ce ei numesc Persistent Warfare, un sistem avansat de monitorizare a prestaţiilor utilizatorilor, ce va înregistra fiecare contribuţie a participanţilor la luptă şi va sta la baza ranking-ului şi matchmaking-ului. Pe lângă obişnuitele item-uri in-game sau achievement-uri, cei mai eficienţi jucători vor fi răsplătiţi şi prin alte metode, despre care producătorii vor anunţa detalii suplimentare în curând. De altfel, pe parcursul procesului de realizare a întregului joc, construit cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine, cei de la Antimatter Games se vor baza pe feedback-ul venit din partea fanilor. Această politică de deschidere totală faţă de comunitate stă la baza filosofiei de producţie a celor de la Antimatter Games. Mai multe detalii despre ’83 vor fi dezvăluite pe parcursul următoarelor luni.
  5. SEGA a anunţat data de lansare pentru Judgement, versiunea dedicată teritoriilor vestice a titlului exclusiv pentru PlayStation 4 lansat în Japonia sub denumirea Judge Eyes: Shinigami no Yuigon. Astfel, Judgement va fi disponibil în America de Nord şi Europa începând cu 21 iunie 2019, pentru variantele digitale, şi 25 iunie 2019, pentru cele fizice, în exclusivitate pentru PS4. Judgement este produs de echipa din spatele deosebit de popularei serii Yakuza, acţiunea având loc în acelaşi univers, în oraşul Tokyo al zilelor noastre. Firul poveştii din Judgement îl urmăreşte pe Takayuki Yagami, un detectiv particular ce încearcă să desluşească misterul unei serii de crime. Judgement este primul joc modern plasat în cadrul universului Yakuza care va beneficia de o localizare completă în engleză, titlurile recente ale seriei bazându-se doar pe subtitrări traduse. Astfel, pentru acest titlu, SEGA a optat pentru reînregistrarea tuturor dialogurilor în engleză, rolul personajului principal Takayuki Yagami urmând să fie interpretat de actorul Greg Chun. Jucătorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a comuta între dialogurile redate în limba engleza şi cele originale, înregistrate in japoneză (cu subtitrări în engleză). Judgement va fi lansat în Europa şi America de Nord pe 21 iunie 2019 (digital) şi 25 iunie (fizic), în exclusivitate pentru PlayStation 4.
  6. Control, noul joc aflat în dezvoltare în cadrul studioului Remedy Entertainment este vedeta actualului număr al revistei GameInformer, publicaţia publicând şi o serie de materiale video despre noua creaţie a părinţilor seriilor Max Payne şi Alan Wake, pe care le puteţi urmări în continuare. Cea mai importantă informaţie nouă este legată însă de perioada de lansare a acestui nou titlu, publisher-ul 505 Games şi studioul producător confirmând că jocul Control urmează să-şi facă apariţia în vara lui 2019, fără a oferi însă o dată exactă. Control spune povestea lui Jesse Faden, eroină cu un trecut zbuciumat, forţată să revină în New York pentru a înfrunta pericolele dintr-un zgarie-nori gigantic, cunoscut şi ca The Oldest House. În această clădire îşi are sediul o organizaţie guvernamentală strict secretă numită Federal Bureau of Control. Jesse trebuie să intervină atunci când clădirea este invată de Hiss, o forţă străină care corupe totul şi îl ucide pe directorul FBC. Prin circumstanţe misterioase, Jesse devine noul director al organizaţiei şi este înzestrată cu abilităţi supranaturale, cum ar fi telechinezia, pe care trebuie să le folosească în misiunea sa, alături de Service Weapon, un pistol special supranatural, care îşi poate schimba forma după dorinţa utilizatorului, şi pe care doar directorul FBC îl poate folosi. Aşteptaţi-vă astfel la genul de acţiune ultraspectaculoasă cu care Remedy Entertainment ne-a obişnuit deja din jocuri precum Max Payne sau Alan Wake, posibilă graţie nivelului ridicat de interactivitate a mediului înconjurător, precum şi decorurilor destructibile. Control va fi lansat în vara lui 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.
  7. SkyBox Labs, studioul canadian ce îi asistă pe cei de la 343 Industries la crearea noului Halo Infinite, dar care şi-a adus aportul şi la portarea lui Minecraft Bedrock Edition pe Nintendo Switch, a dezvăluit că lucrează la un nou joc original. Este vorba despre Stela, o abordare cinematică a genului platformer, în care jucătorii vor avea ocazia de a controla o tânără femeie ce asistă la ultimele zile de existenţă a unei lumi misterioase. Eroina va traversa mai multe tipuri de decor, cum ar fi oraşe decăzute, păduri milenare sau ruine subterane, va înfrunta inamici nemaivăzuţi şi va încerca să rezolve diferite puzzle-uri pentru a supravieţui, producătorii dorind să pună accentul pe atmosfera apăsătoare din Stela. Stela este inclus în programul ID@Xbox (ce oferă sprijin pentru studiourile independente care aleg să-şi publice jocurile prin intermediul platformelor Microsoft), urmând să fie lansat în cursul anului 2019, în versiuni pentru PC şi Xbox One.
  8. Ce-i drept, Electronic Arts a renunţat de câţiva ani la participarea la E3, preferând să-şi organizeze propriul eveniment – EA Play –, programat însă în preajma fiecărei ediţii a târgului anual de la Los Angeles. Astfel, deşi conferinţa de presă pe care cei de la Electronic Arts o susţineau nu făcea parte din E3-ul propriu-zis, aceasta era preluată şi inclusă în programul neoficial al transmisiunilor live susţinute cu această ocazie. Din păcate pentru cei care îşi făcusera un obicei din a urmări transmisiile de la E3 din confortul propriilor fotolii, Electronic Arts a confirmat că, pentru ediţia 2019 a EA Play, compania va renunţa la susţinerea obişnuitei conferinţe de presă, aceasta urmând să fie înlocuită cu o serie de livestream-uri ce vor avea loc pe parcursul evenimentului propriu-zis. EA Play 2019 se va desfăşura în weekend-ul 7 – 9 iunie 2019, la Hollywood Palladium din Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii. Accesul în cadrul acestui eveniment va fi gratuit pentru toţi cei interesaţi, participanţii urmând să poată lua parte la sesiuni de tip hands-on cu viitoarele titluri aflate în lucru în studiourile celor de la Electronic Arts. Odată cu retragerea celor de la Electronic Arts din “hora” conferinţelor de presă organizate în preajma E3 2019, perioada de la mijlocul lunii iunie se anunţă mult mai săracă decât în anii trecuţi, cei de la Sony PlayStation confirmând de asemenea că, în 2019, nu vor participa la E3 şi nu-şi vor susţine nici obişnuita conferinţă de presă.
  9. Studioul finlandez Frozenbyte şi publisher-ul Modus Games au dezvăluit primele detalii oficiale despre noul joc al seriei Trine, care a primit titulatura Trine 4: The Nightmare Prince. Astfel, în acest al patrulea capitol al seriei, cei trei eroi – vrăjitorul Amadeus, cavalerul Pontius şi hoaţa Zoya – vor fi chemaţi din nou la datorie de Astral Academy, cu misiunea de a-l găsi pe Prinţul Selius, ale cărui coşmaruri întunecate au început să se materializeze în lumea reală, ameninţând integritatea acesteia. Pentru Trine 4: The Nightmare Prince, cei de la Frozenbyte au decis să abandoze abordarea tridimensională din Trine 3: The Artifacts of Power şi să revină la stilul de joc 2,5D care a consacrat primele două titluri ale seriei. Nu vor lipsi elementele emblematice ale jocurilor Trine, precum puzzle-urile variate, decorurile parcă venite din basme, numeroase bătălii cu boşi imenşi sau o nouă coloană sonoră a compozitorului muzicii din trilogia iniţială. De asemenea, pentru prima oară în cadrul unui titlu al seriei, Trine 4: The Nightmare Prince va putea fi abordat în mod cooperativ de către patru jucători, atât online, cât şi local, pe acelaşi sistem. Utilizatorii ce-şi doresc să achiziţioneze Trine 4: The Nightmare Prince o vor putea face în două variante: fie optează pentru jocul de sine stătător, în variantă fizică sau digitală, la un preţ echivalent cu 29,99$ (cutia fizică a jocului va include şi o hartă a lumii de joc din Trine 4), fie aleg pachetul Trine: Ultimate Collection, ce va include Trine: Enchanted Edition, Trine 2: Complete Story, Trine 3: The Artifacts of Power şi Trine 4: The Nightmare Prince, la un preţ echivalent cu 49,99$. Acest Ultimate Collection va fi disponibil atât în versiuni fizice, cât şi digitale, doar pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Trine 4: The Nightmare Prince este aşteptat în toamna lui 2019, în variante pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC (prin intermediul Steam, Discord şi al altor platforme digitale).
  10. Sony Interactive Entertainment a dezvăluit jocurile ce vor fi oferite gratuit abonaţilor PlayStation Plus în cursul lunii martie 2019. Vă reamintim că, începând din această lună, abonamentul PlayStation Plus nu va mai include decât două titluri gratuite pentru familia de console PlayStation 4. Iată ce jocuri vor primi abonaţii PlayStation Plus în luna martie a acestui an (toate titlurile vor fi disponibile începând cu 5 martie 2019): • Call of Duty: Modern Warfare Remastered (doar pentru PS4) • The Witness (doar pentru PS4) Jocurile gratuite pentru PlayStation 3 (Divekick şi Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots) şi PlayStation Vita (Gunhouse şi Rogue Aces) aferente lunii februarie vor mai putea fi descărcate de abonaţii PS Plus până pe 8 martie 2019, acestea urmând să fie ultimele titluri gratuite pentru aceste console oferite prin intermediul acestui tip de abonament. Posesorii de console PlayStation 3 şi PlayStation Vita vor putea descărca în continuare toate titlurile anterioare oferite prin intermediul PlayStation Plus şi vor putea să se folosească de spaţiul oferit în cloud pentru stocarea salvărilor, atât timp cât abonamentul PS Plus rămâne valabil.
  11. Microsoft a dezvăluit jocurile ce vor fi oferite gratuit utilizatorilor care deţin un abonament Xbox Live Gold activ în cursul lunii martie 2019. Ca de obicei, avem parte de două jocuri pentru Xbox One şi două jocuri pentru Xbox 360, acestea din urmă putând fi jucate şi pe Xbox One prin intermediul funcţiei de backwards compatibility. Iată ce jocuri vor primi abonaţii Xbox Live Gold în luna martie a acestui an: • Xbox One: Adventure Time: Pirates of the Enchiridion (va putea fi descărcat gratuit pe întreaga durată a lunii martie 2019) • Xbox One: Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 (va putea fi descărcat gratuit în perioada 16 martie - 15 aprilie 2019) • Xbox 360: Star Wars Republic Commando (va putea fi descărcat gratuit în perioada 1 - 15 martie 2019) • Xbox 360: Metal Gear Rising: Revengeance (va putea fi descărcat gratuit în perioada 16 - 31 martie 2019
  12. Activision şi From Software au lansat o nouă serie de trailere pentru Sekiro: Shadows Die Twice, acestea dezvăluind câţiva dintre boşii pe care va trebui să îi înfruntăm în joc: generalul Tenzen Yamauchi, Gyoubu Masataka Oniwa, Corrupted Monk şi Lady Butterfly. Le puteţi urmări în continuare. Acţiunea din Sekiro: Shadows Die Twice va avea loc în Japonia anilor 1500, o perioadă tumultoasă din istoria acestei ţări. Pe măsură ce tensiunile cresc, o nouă legendă se naşte din haosul creat de conflictul sângeros. Realizat Sub bagheta lui Hidetaka Miyazaki, responsabil şi pentru seria Dark Souls sau Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice spune povestea unui războinic pe nume Sekiro, supranumit şi Lupul cu un singur braţ, în lupta sa pentru a-l elibera pe un tânăr nobil şi a se răzbuna pe cel mai de temut adversar al său. Sekiro: Shadows Die Twice va fi lansat pe 22 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (via Steam).
  13. Se pare că platforma de distribuţie digitală GOG (Good Old Games), deţinută de CD Projekt, are probleme financiare, compania fiind nevoită să disponibilizeze o parte din personal. Este vorba despre concedierea a aproximativ 12 persoane, mişcarea fiind deja confirmată de către cei de la GOG pentru publicaţia Kotaku. Compania a afirmat că plecarea celor 12 persoane (ce reprezintă aproximativ 10% dintre angajaţii ce se ocupă de platforma GOG) face parte din procesul de reorganizare, pornit încă din toamna anului trecut (octombrie 2018). Acest proces a adus şi noi angajări în cadrul companiei (de două ori mai multe decât recentele disponibilizări, dacă ar fi să ne luăm după declaraţiile oficiale), iar compania are nu mai puţin de 20 de poziţii neacoperite în acest moment, deschise pentru cei care doresc să se angajeze. Totuşi, cei de la Kotaku, care au discutat cu unul dintre disponibilizaţi, vin cu o variantă mai sumbră pentru GOG. Fostul angajat a dezvăluit că platforma este foarte aproape de a opera în pierdere, iar actuala tendinţă în domeniu, de a oferi cote de venit mai mari publisherilor şi producătorilor (pornită de Epic Games Store, care oferă 88% din vânzări către producători, în comparaţie cu doar 70%, cât oferă Steam sau GOG), va pune şi mai multă presiune financiară pe acest serviciu. Disponibilizările din cadrul GOG nu sunt o noutate pentru industrie, recent publisher-ul gigant Activision Blizzardanunţând, în ciuda încasărilor record din 2018, concedierea a nu mai puţin de 800 de angajaţi la nivel mondial, în timp ce ArenaNet, dezvoltatorul seriei Guild Wars, tocmai a disponibilizat, la rândul său, un număr nespecificat de angajaţi.
  14. Studioul independent White Paper Games a dezvăluit data de lansare pentru noul său joc The Occupation: adventure-ul first person va fi disponibil începând cu 5 martie 2019, atât pe PC, cât şi pe console. Cu această ocazie, a fost dezvăluit şi un trailer extins de gameplay din The Occupation, pe care îl puteţi viziona mai jos. Povestea din The Occupation va fi plasată în Regatul Unit al Marii Britanii al anilor ’80, când un atac terorist cu 23 de victime determină autorităţile să creeze The Union Act, o hotărâre controversată ce riscă să îngrădească drepturile civile ale populaţiei britanice. Acţiunea va avea loc în timp real, pe parcursul a patru ore ale zilei de 24 octombrie 1987, jucătorii urmând să intre în pielea unui jurnalist de investigaţii, ale cărui decizii vor juca un rol crucial în desfăşurarea poveştii. The Occupation este dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4 şi va fi lansat pe 5 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam). Precomenzile sunt deja disponibile pe PlayStation Store, la un preţ de 129,90 lei (sau redus la 116,91 lei pentru abonaţii PlayStation Plus).
  15. Dead or Alive este o serie de jocuri cu lupte care s-a remarcat, de-a lungul timpului, graţie simulării realiste a mişcărilor… sânilor luptătoarelor. Şi, având în vedere că Dead or Alive 6 va sosi şi pentru PC, nu puţini au fost cei care s-au întrebat de ce configuraţie ar fi nevoie pentru a simula corect mişcările… dârzelor participante la luptă. Răspunsul vine chiar de la Koei Tecmo Games, care, prin intermediul paginii oficiale de Steam a jocului, a publicat cerinţele de sistem necesare pentru Dead or Alive 6. Cerinţe minime: • OS: Windows 10 (doar 64-bit) • Procesor: Intel Core i5-4690 sau mai bun • Memorie RAM: 8 GB • Video: NVIDIA GeForce GTX 770 • DirectX: versiunea 11 • Conexiune la Internet de tip broadband • Stocare: 50 GB disponibili • Sunet: placă de sunet compatibilă cu DirectX 11 Sistem recomandat: • OS: Windows 10 (doar 64-bit) • Procesor: Intel Core i7 8700 sau mai bun • Memorie RAM: 16 GB • Video: NVIDIA GeForce GTX 1060 • DirectX: versiunea 11 • Conexiune la Internet de tip broadband • Stocare: 50 GB disponibili • Sunet: placă de sunet compatibilă cu DirectX 11 Dead or Alive 6 va fi lansat pe 1 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam).
×
×
  • Create New...