miLaneZ

Moderator IT
 • Content count

  5998
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

miLaneZ last won the day on 15 September

miLaneZ had the most liked content!

3 Followers

About miLaneZ

 • Rank
  The King of Kings
 • Birthday 05/31/96

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.egaming.ro
 • Skype
  Mutat pe Discort ( miLaneZu )
 • Steam
  SECRET
 • Facebook
  ”l-am sters cand au bagat net si la sate” - Sergiu

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Las Ventura , Resident Districts Prickle Pine
 • Interests
  Gaming & IT

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  miLan
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

13064 profile views
 1. Sud-coreeanul Kim “Surrender” Jung-soo a câștigat Hearthstone Summer Championship 2017 după ce, în finală, a trecut de suedezul Jon “Orange” Westberg cu 3-2. Este prima competiție majoră câștigată de “Surrender” decând joacă la nivel profesionist, adică din vara anului 2014. Prin această victorie, sud-coreeanul și-a asigurat un loc la Hearthstone World Championship 2017. La fel au făcut și ocupanții locurilor 2, 3 si 4. Rezumatul playoff-urilor: Împărțirea premiilor: Astfel că lista celor care au deja un loc rezervat la Hearthstone World Championship 2017 arată astfel: Ultimele patru locuri vor fi adjudecate de ocupanții locurilor 1-4 la Hearthstone Championship Last Call 2017. Câștigătorii competițiilor desfășurate până acum din cadrul Hearthstone Championship Tour 2017:
 2. În această vară Techland a anunțat că va lansa 10 DLC-uri gratuite pentru Dying Light în decursul a 12 luni. Primul Content Drop #0 va sosi pe PlayStation 4 și Xbox, iar Content Drop #1 a sosit pe cele două console și PC. DLC-urile introduc în joc noi locații, mecanici, arme, inamici și quest-uri. Content Drop #0 include o Special Forces Unit, un zombie Mutated Goon și o nouă costumație pentru jucător, iar Content Drop #1, intitulat Lethal Inventions, aduce 3 arme noi: un pistol gravat, o secure și un cuțit. Aceste conținuturi pot fi obținute dacă rezolvazi noi special bounties care au fost adăugate în joc prin cel mai nou update.
 3. Team Fortress 2 rezistă chiar și astăzi, la 10 ani de la lansare. Întrecul între timp de titluri precum CS:GO, H1Z1 și PUBG în topul jucătorilor pe Steam, el nu se lasă scos din primele 10 jocuri. Valve a anunțat că în această săptămână va fi lansat Jungle Inferno Update, de-a lungul a patru zile. Vor veni 6 hărți, rebalansări, sistem competitiv regândit, iar Scout și Spy vor primi schimbări semnificative, dar și restul claselor sunt vizate, dar nu atât de mult. TF2 este Free to Play pe Steam.
 4. Ubisoft va lansa primul joc video unde cursele de mașini, motociclete, avioane și bărci vor fi reunite, dar Rockstar i-a luat fața cu evenimentul Transform Races din GTA Online, activat astăzi. Acest mod de joc PvP va pune gamerii în curse cu checkpoints, unde fiecare poartă va transforma natura vehiculului. Momentan, sunt disponibile 15 curse, dar studioul spune că va lansa și un creator de trasee la o dată încă necunoscută. GTA Online este inclus în GTA V, disponibil pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.
 5. DICE a activat pe CTE o versiune timpurie a DLC-ului Turning Tides pentru Battlefield 1, unde sunt active două hărți, Achi Baba și Cape Helles, modul Conquest Assault și multe arme noi. Youtuberul Westie prezintă primul trailer, sponsorizat de DICE. Lansarea lui Turning Tides va avea loc într-un format inedit: primele două hărți vor veni în decembrie, iar celalte două, vin în ianuarie 2018.
 6. Windows 10 Fall Creators Update a intrat în procesul de distribuire către utilizatori. Aceasta este cea mai importantă actualizare din ultimii ani. După câteva luni de zvonuri și speculații legate de schimbările ce urmează să fie introduse în Windows 10, noua actualizare Fall Creators Update a fost lansată în variantă finală. Procesul de propagare al actualizării s-ar putea să dureze destul de mult, dar important este că există o cale prin care poți grăbi instalarea. Windows 10 Fall Creators Update pune accent pe o serie de unelte creative destinate creatorilor de conținut, dar și pe noi mijloace de divertisment. Realitatea mixtă sau augmentată vor veni în centrul atenției împreună cu optimizări pentru conținut 3D, gaming și editare video. Noul update poate fi experimentat pe orice PC care rulează deja Windows 10, dar este disponibil și pe căștile pentru realitate mixtă. Lista schimbărilor introduse în Fall Creators Update este una destul de stufoasă. În clipul de mai sus poți vedea o parte dintre noutățile introduse, dar pe unele dintre ele le voi detalia mai jos. Foto: Aplicația foto este regândită integral în Fall Creators Update, astfel încât fotografiile să poată fi integrate cu ușurință în „amintiri” și „povești” cu ajutorul efectelor 3D, a funcției Ink, a efectelor de tranziție grafică și video, nefiind necesară experiență în utilizare soft-urilor specializate. Se pot realiza cu ușurință colaje foto și clipuri video, la care se poate adăuga un fundal sonor, fundaluri grafice, efecte cinematografice și pe care poate fi utilizată funcția Ink. Cu ajutorul funcționalității 3D se pot integra, de asemenea, obiecte tridimensionale și animate. 3D și Realitate Mixtă: Fall Creators Update permite oricărui utilizator să creeze în 3D. Microsoft Paint are peste 100 de milioane de utilizatori în fiecare lună, care prin intermediul Paint 3D pot deveni acum creatori de obiecte 3D, manipulând cu ușurință obiectele, creând și partajând în 3D. Obiectele 3D pot fi, de asemenea, adăugate în fișiere Office, inclusiv prezentări PowerPoint și documente Word, pentru a le face mai atractive și mai informative deopotrivă. Aceste obiecte se pot roti și pot fi animate în cadrul prezentărilor, iar prin folosirea unui dispozitiv de realitate mixtă acestea pot deveni cu ușurință parte din lumea reală așa cum e ea prezentată utilizatorului. Îmbunătățirea introducerii datelor, a experiențelor cross-device și a accesibilității: Fall Creators Update oferă noi experiențe care pot fi realizate prin funcția Ink, precum utilizarea acesteia direct în fișiere PDF. Noile funcționalități Find my Pen, Continue on your PC with Cortana și Microsoft Edge oferă o tranziție lină de la un dispozitiv la altul, securitate sporită și funcționalități de confidențialitate, cât și îmbunătățiri de accesibilitate, precum Eye Control. Windows 10 Fall Creators Update ar trebui să fie disponibil prin intermediul Windows Update. playtech.ro
 7. În aceeași perioadă în care mulți dintre internauți s-au grăbit să-și instaleze Windows 10 Fall Creators Update, Microsoft a lansat Surface Book 2. În mod surprinzător, recent anunțatul Surface Book 2 nu a fost subiectul unor zvonuri. Acest detaliu este remarcabil, având în vedere cât de ineficienți au fost giganții din tech în ultimii ani în a ține secret o lansare. Trecând însă peste detaliile de context, acest anunț este unul foarte important, având în vedere că vorbim de succesorului primului notebook Microsoft. Surface Book a fost lansat în 2015. Deși ecranul putea fi detașat de tastatură și folosit ca o tabletă, respectiva creație a intrat în mentalul colectiv ca fiind primul laptop adevărat al gigantului din Redmond. Între timp, a mai beneficiat de mici actualizări hardware, dar abia acum vorbim de o a doua iterație a produsului. În mare parte, designul Surface Book 2 este foarte apropiat de cel al predecesorului. Tastatura retroiluminată este identică, dar, pentru prima oară, poți cumpăra un Surface Book în mai multe diagonale. În funcție de buget și preferințe personale, te poți orienta către un Surface Book de 13,5 inci cu o rezoluție nativă de 3000 x 2000 pixeli. Varianta un pic mai mare, de 15 inci, are o rezoluție de 3240 x 2160 pixeli. Ambele modele folosesc un panou multi-touch sensibil la atingere cu un raport de aspect de 3:2, la fel ca prima generație. Amatorii de eforturi creative se vor bucura să afle că pot folosi un Surface Pen sau Surface Dial în tandem cu noul Book 2. În ceea ce privește configurația hardware, notebook-urile folosesc procesoare Intel Core de generația a opta. Modelul mai mic ascunde sub carcasă o placă video NVIDIA GTX 1050, în timp ce versiunea de 15 inci are un GPU un pic mai sprinten, GTX 1060. Puterea de procesare este suficientă pentru ca notebook-urile să poată sta la baza unor experiențe de realitate mixtă în tandem cu headseturi compatibile. Cei de la Microsoft au simțit nevoia să menționeze că orice Surface Book 2 se pretează de minune pentru muncă în Adobe, Autodesk sau Dessault fără nici un fel de întreruperi. Jocurile populare ale momentului ar trebui să ruleze la rezoluție Full HD cu 30 de cadre pe secundă. Cel mai ieftin Surface Book 2 începe de la 1.500 de dolari, dar prețul său crește exponențial în funcție de configurație. playtech.ro
 8. Dacă ți-ai dorit vreodată să explorezi corpurile planetare ale sistemului nostru solar, Google s-a gândit la o modalitate simplă pentru tine. Google Maps vine cu o alternativă la călătoriile propriu-zise în spațiu. Astfel, poți intra în browser, să accesezo Google Maps și să micșorezi imaginea de pe Terra până când ajungi în spațiu. Google a colaborat cu artistul astronomic Björn Jónsson pentru a aduna unele dintre hărțile corpurilor cerești, dar și cu NASA și Agenția Spațială Europeană. Așadar, dacă ai câteva momente libere, deschide un browser, accesează-ți locația curentă în Google Maps, intră în modul satelit și dă zoom până când ai părăsit planeta și ai ajuns în spațiu. Unele dintre corpurile adăugate recent includ lunile lui Saturn, cum ar Enceladus, Titan și Mimas. S-ar putea să-ți amintești că sonda spațială Cassini, care și-a încheiat recent misiunea și s-a aruncat în Saturn. În timpul misiunii sale, care a durat 22 de ani, Cassini a trimis înapoi aproape jumătate de milion de imagini. Astfel, vei fi un adevărat astronaut călătorind pe sateliții Dioni, Iapetus sau pe lunile Europa, Ganymede și Io. Pe lângă uimitoarea planetă Saturn, mai există câteva corpuri interstelare care te așteaptă să arunci un ochi. Google a adăugat, de asemenea, planete pitic, ca Pluto și Ceres, dar și planeta Venus. Odată ce ai intrat cu Google Maps în spațiu, poți roti obiectele, poți obține mai multe informații despre fiecare în parte și poți să te apropii mai mult de ele. Una dintre locațiile preferate ale oamenilor care au încercat deja Google Maps în spațiu este Stația Spațială Inetrnațională, care a fost adăugată în iunie în Street View în hărțile de pe Google. O listă cu planete și corpurile cerești pe care poți să le explorezi cu Google MAps apa undeva în partea laterală a ecranului, potrivit CNET.com.
 9. După câteva săptămâni de zvonuri pe marginea unui telefon pliabil cu două ecrane, ZTE Axon M a fost dezvăluit în mod oficial și pare a fi interesant. Poate așteptai un Samsung pliabil. Încă nu e cazul, dar vine din China unul care se vrea așa ceva. Gadgetul din imaginea de mai sus este departe de a fi primul de acest gen creat vreodată, dar, cu un hardware competitiv și optimizări semnificative pe partea de software, s-ar putea să fie momentul perfect pentru un asemenea dispozitiv. În definitiv, degeaba ai la dispoziție două ecrane dacă nu poți profita de ele într-un mod constructiv, iar cei de la ZTE s-au asigurat că nu este cazul Axon M. ZTE Axon M va fi un dispozitiv lansat în serie limitată. Deși s-ar putea să poți intra în posesia lui prin canale neoficiale, va disponibil în prima fază printr-un operator american – AT&T și unul asiatic. Alternativa ZTE la telefonul pliabil Samsung se numește Axon M, folosește două panouri de 5,2 inci cu o rezoluție nativă Full HD, iar cele două LCD-uri au la mijloc o balama în jurul căreia poți forma o tabletă când deschizi telefonul precum o carte. În acel moment, vei atinge o densitate de pixeli de 426PPI. Iluzia de tabletă este asigurată și de marginile ecranului sunt foarte subțiri, iar când deschizi telefonul, la mijloc ai parte de o dungă neagră discretă. Configurația hardware ar fi putut fi mai de actualitate, dar reprezintă o dovadă că se lucrează de câțiva ani la acest proiect. Creierul afacerii este un Snapdragon 821, vârful de gamă de la Qualcomm de mai bine de un an, cu 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Terminalul folosește o cameră de 20 de megapixeli, vine preinstalat cu Android 7.1.2 și ascunde la interior un acumulator de 3.180 mAh cu Quick Charge 3.0. ZTE Axon M poate fi folosit în patru feluri: Dual Mode, Extended Mode, Mirror Mode și Traditional. În modul dual, poți rula aplicații diferite pe fiecare ecran. În Extended, o aplicație deschisă va ocupa ambele ecrane, la fel ca pe o tabletă. Mirror îți va afișa același conținut pe ambele. Nu știm momentan dacă va ajunge în Europa. Dacă Samsung va veni cu ceva similar pe piață, atunci poți uita, iar, de un telefon pliabil pentru câțiva ani. Acesta pare să fie compromisul să ai și tabletă, și telefon. Merită reținut însă că Samsung a prezentat conceptul său în 2013 și până recent nu s-a mai auzit nimic de el. playtech.ro
 10. Olympus TG-5 nu-i o cameră compactă ca toate celelalte. Continuă o serie remarcabilă de la Olympus și este, în multe cazuri, cea mai bună alegere pentru vacanțe. Olympus TG-5 este o dovadă că nu toate camerele compacte trebuie ignorate. Totodată, nu este o cameră compactă obișnuită. Are un senzor de 12 megapixeli cu o dimensiune de 1/2,33 inci, un obiectiv de 25 – 100mm (echivalent în format pe 35mm), o diafragmă maximă între f/2 și f/4, în funcție de zoom, iar ca zoom e unul optic de 4x. Camera are și un ecran LCD de 3 inci, două moduri auto și câteva moduri în care să controlezi cât de cât setările, câteva filtre, dar și valoare ISO între 100 si 12.800. Ce-i mai interesant e că filmează la rezoluție 4K, dispune de WiFi și poți trage în format RAW. Slotul pentru card este pe format SD și poți pune chiar și unul de mare viteză SDHC. Toate cele de mai sus sunt mai mult sau mai puțin „obișnuite“ pentru o cameră foto de 2017, de la filmare 4K până la conectivitate prin WiFi. Important la Olympus TG-5 e rezistența și poate cel mai important capitol pentru care aș recomanda-o. Producătorul susține că rezistă la căderi de la 2,1 metri și îl poți folosi sub apă până la 15 metri adâncime. Mai mult, rezistă și la îngheț până la -10 grade Celsius și, ceva deosebit, poate rezista la circa 100 de kilograme presiune la strivire. Impresii despre Olympus TG-5 Ultimul Olympus Tough pe care l-am folosit cred că a fost un TG-3 și cel mai mult apreciam că îl pot folosi în ploaie sau în zăpadă. Oricât am avea telefoane care rezistă la apă și praf, acesta duce conceptul mult mai departe. Odată ce l-ai scos din cutie și ai trecut de cele două niveluri de protecție pentru cardul SD și încărcător, știi că nu e de ținut în poșetă și scos la evenimente. Nu este o cameră care să arate bine, ci arată fix cum ar trebui: robustă, rezistă la impact, pe care ai putea-o la o adică s-o folosești ca să lovești agresori. Desigur, nu totul se reduce la rezistență, pentru că are și atuuri de calitate foto. Funcționează foarte bine pentru macro, iar dacă activezi fotografierea RAW ai un plus la procesare. Totuși, trebuie să ții cont că senzorul este destul de mic și nu te vei apropia, în ceea ce privește calitatea, de un micro four thirds Olympus. Pozele sunt mai bune decât ce-ai reuși cu telefonul, dar este, totuși, o compactă. Iar dacă alegi RAW, atunci trebuie să știi că în Lightroom, de exemplu, poți reîncadra, pentru că fișierul păstrează raportul de aspect 4:3, indiferent dacă ai ales în cameră altul. E un bonus al tuturor camerelor Olympus. Olympus TG-5, când vine vorba de calitate JPG, este așa cum te-ai aștepta de la o cameră compactă: excelentă până la o anumită valoarea ISO (prag care, de regulă, e pe la 400 și în condiții mai bune pe la 800, dar dincolo de aceste valori deja detaliile sunt degradate mai mult). Ai un avantaj că poți transfera rapid poze pe telefon și le distribui pe internet, iar Olympus, chiar și în TG-5, arată că se pricepe la două locuri pe care eu le apreciez: lentile (chiar dacă nu sunt cele de pe un micro 4/3) și culori. Nu sunt „speciale“ ca la Fujifilm, prea „galbene“ ca la Nikon sau prea „reci“ ca la Sony. În prezent, costă puțin peste 2.000 de lei și ți l-ai putea trece pe wishlist pentru vacanțele de Crăciun și de iarnă. Autonomia bateriei ajunge pe la 250 de cadre, așa că ai putea lua una de rezervă. Se încarcă prin USB și dispune de conector HDMI ca să dai pe TV ce ai filmat sau pozat. De regulă, aici răspund dacă „merită sau nu“, dar este singurul ca el pe piață, așa că ține de tine dacă ai nevoie sau nu de așa ceva. Poți alege dintre mai multe modele Olyumpus de aici. Dacă vrei un telefon care să reziste la apă și să facă și poze bune, ar trebui să te orientezi spre Samsung Galaxy S8, iPhone 8 Plus sau Samsung Galaxy Note 8. playtech.ro
 11. Mâine, la București, în studiourile PGL, se va da startul PGL Open Bucharest, o competiție dotată cu un fond de premii de 300,000 USD și 300 Pro Circuit Points. Configurația grupelor: Concursul se va desfășura până pe 22 octombrie, conform următorului program: Toate meciurile vor putea fi urmărite pe canalul Twitch dedicat competiției: PGL Open Bucharest Twitch. Nu în ultimul rând, pentru a rămâne la curent cu informațiile legate de PGL Open Bucharest, puteți accesa următoarele surse: PGL Open Bucharest PGL Facebook page PGL Twitter PGL Instagram
 12. Humble Bundle, recent achiziționat de IGN, propune în această săptămână o nouă promoție, unde sunt selectate jocuri dezvoltate de studiouri australiene, iar ea foarte bună. Toate jocurile sunt activabile pe Steam, majoritatea având și versiuni DRM-Free. Pagina este aici. 1€ sau mai mult: Hand of Fate Satellite Reign Screencheat The Warlock of Firetop Mountain 3.09€ sau mai mult: Hacknet + Labyrinths DLC Crawl Huntworld 10,20€ sau mai mult: Armello
 13. Ubisoft va lansa Assassin’s Creed: Origins pe PlayStation 4, Xbox One și PC din 27 octombrie, dar până atunci să urmărim un trailer live-action:
 14. Sony Interactive Entertainment a anunțat câteva pachete care includ consola PlayStation 4 și Star Wars Battlefront II pentru Statele Unite și Europa. Limited Edition Star Wars Battlefront II PlayStation 4 Pro Bundle ($449.99) – 14 noiembrie. Include PlayStation 4 Pro (Jet Black ), DualShock 4 wireless controller și copie retail pentru Star Wars Battlefront II Deluxe Edition. Star Wars Battlefront II PlayStation 4 Bundle ($299.99) – 17 noiembrie Include PlayStation 4 (Jet Black) cu HDD de 1 TB, DualShock 4 și versiune retail pentru Star Wars Battlefront II standard edition. Star Wars Battlefront II va sosi pe PS4, Xbox One și PC din 17 noiembrie,
 15. Versiunea de Switch pentru DOOM va fi lansată din 10 noiembrie, a anunțat Bethesda Softworks.