miLaneZ

Moderator IT
 • Content count

  5044
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

miLaneZ last won the day on 9 June

miLaneZ had the most liked content!

3 Followers

About miLaneZ

 • Rank
  The King of Kings
 • Birthday 05/31/96

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.egaming.ro
 • Skype
  Mutat pe Discort ( miLaneZu )
 • Steam
  SECRET
 • Facebook
  ”l-am sters cand au bagat net si la sate” - Sergiu

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Las Ventura , Resident Districts Prickle Pine
 • Interests
  Gaming & IT

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  miLan
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

12137 profile views
 1. Slightly Mad Studios și Bandai Namco au oferit astăzi mai multe informații despre Project CARS 2, simulator racing disponibil pe PC, PS4 și Xbox One începând cu 22 septembrie Pentru început, a fost anunțat că Season Pass costă 30$ și include 4 DLC. Fiecare include opt mașini, un număr de trasee, skins și career events. Separat, fiecare costă 10$. Bonus, posesorii Season Pass vor primi în exclusivitate Motorsport Cars Pack, cu Jaguar E-Type V12, Group 44 (1974), Panoz Esperante GTR-1 (1998), Audi V8 DTM (1991) și Opel Astra TCR (2016). Precomenzile sunt însoțite de Japanese Cars Pack: Nissan 280ZX IMSA GTX (1981), Nissan Skyline GT-R R32 Group A (1990), Honda Civic Type R – Euro Spec (2016) și Honda 2&4 Concept (2015). Au fost dezvăluite și cerințele de sistem, ele se încadrează în standardul industriei. Cerințe minime: OS: Windows 10 64-bit / Windows 7 CPU: Intel Core i7-3770 3.4 GHz / AMD FX-8350 3.6GHz RAM: 8 GB GPU RAM: 2GB GPU: GeForce GTX 680 / Radeon R9 280X HDD: 50 GB DX: DirectX 11 Cerințe recomandate: OS: Windows 10 64-bit CPU: Intel Core i7-6700K 4.0 GHz / AMD Ryzen 5 1600X 4.0 GHz RAM: 16 GB GPU RAM: 8GB GPU: Nvidia GeForce GTX 1080 / AMD Radeon RX 480 8GB HDD: 50 GB DX: DirectX 11
 2. Bioware Edmonton are în dezvoltare Anthem, titlu third person shooter shared world care pare să pună masiv accent pe multiplayer, după cum videoclipul E3 2017 arată. Managerul general al studioului, Aaryn Flynn, a discutat despre atmosfera și tematica pe care jocul o va avea: Se află în genul Science Fantasy. Faorte asemănător cu Star Wars și Marvel Universe, unde vezi multe lucruri incredibile dar nu îți pasă de motivul pentru care se întâmplă sau cum se întâmplă, despre știința din spatele lor. Mass Effect este mai mult real hardcore science-fiction, dar în Anthem este vorba despre distracția într-o lume exotică și bogată care te atrage. Dat fiind că Mass Effect: Andromeda nu a vut succesul scontat, putem spune că Bioware se distanțează voit de propriul IP. Anthem va fi lansat în toamna lui 2018 pe PC, PS4 și Xbox One.
 3. Maximum Games și HB Games vor lansa în această seară The Golf Club 2 pe PC, Xbox One și PlayStation 4. Simulatorul va conține o campanie singleplayer, Online Societies, Course Creator, realism nemaintâlnit și turnee online. Mai mult, toate cele 150.000 trasee create de comunitate pentru primul joc sunt incluse. Pagina Steam este aici.
 4. Bandai Namco anunța ieri că urmează să dezvăluie un titlu Pac-Man, iar astăzi aflăm adevărul, care nu este foarte incitant. Compania a anunțat Namco Museum, o selecție de jocuri istorice care urmează să fie disponibil pe Switch la prețul de 30$ din această vară. Lista jocurilor este disponibil în continuare. Pac-Man Dig Dug Galaga Galaga ‘88 The Tower of Druaga Rolling Thunder Rolling Thunder 2 SkyKid Splatterhouse Tank Force
 5. Sniper: Ghost Warrior 3, lansat în aprilie pe PC, PS4 și Xbox One, s-a confruntat cu mai multe probleme, cum ar fi timpii foarte lungi de încărcare pe console, lipsa modului multiplayer promis anterior și mai multe erori tehnice. Ca urmare, a primit recenzii mai degrabă mediocre din partea criticilor și gamerilor. Marek Tyminski, președinte CI Games, a discutat despre învățăturile trase din Sniper: Ghost Warrior 3: Când am început dezvoltarea, am decis să facem jocul open world, acum vedem că am fost prea ambițioși cu privire la timpul necesar. Am calculat greșit raportul dintre dimensiunea echipei și timpul avut la dispoziție. Poziționând jocul în segmentul AAA, am renunțat la ceea ce ar fi trebuit să-l facă grozav. Am dedicat prea multă muncă elementelor găsite în alte titluri AAA, a fost o mare greșeală. Avem în proiect un shooter tactic, cu accentul pus pe gameplay și misiuni cu toată complexitatea, dar fără problemele unei hărți open world. Dorim ca el să fie mai tactic decât SGW3 și avem fundația necesară. Sniper: Ghost Warrior 3 este disponibil la jumătate de preț pe Steam.
 6. Humble Store a activat promoția Racing Sale, unde un număr de jocuri cu mașini în rol principal au reduceri atractive. Cele mai interesante promoții sunt: DiRT Rally – 15€ Spintires – 5€ Grip – 12,79€ Mad Max – 8€ Project Cars – 10,19€ BeamNG Drive – 18,39€ Road Redemption – 15€ Pagina este aici.
 7. Respawn Entertainment va lansa astăzi update-ul gratuit War Games pentru Titanfall 2. Vor fi introduce două noi hărți, al treilea slot pentru arme, nou mod de joc și funcții noi pe PC, pentru a aminti doar cele mai importante din întregul changelog, disponibil mai jos. Toate marile updates au avut atașat un trailer, dar se pare că cel de astăzi face excepție. Titanfall 2 este disponibil pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.
 8. GOG propune, ca în fiecare săptămână, o selecție de jocuri cu reduceri spectaculoase. Dar oferta devine și mai dulce: pentru orice joc achiziționat, veți primi Double Dragon Trilogy gratuit. Sunt incluse primele trei jocuri, toate din genul 2D brawler. Notele nu sunt foarte încurajatoare (2½ stele), dar asta deoarece jocul are nevoie de GOG Galaxy, instalat automat, pentru multiplayer online. Programul poate fi dezinstalat mai apoi, modurile singleplayer și local multiplayer fiind disponibile. Altfel, jocul în sine este lăudat universal. Pagina promoției este aici.
 9. Square Enix prezintă primul teaser trailer dedicat pachetului de expansiune Episode Ignis, programat să fie lansat pentru Final Fantasy XV în decembrie. Final Fantasy XV este disponibil pe Xbox One și PlayStation 4, unde a primit recenzii solide, dar directorul dezvoltării, care este și creatorul seriei, a declarat în repetate rânduri că ar dori să lanseze jocul și pe PC. Faptul că toate jocurile FF au fost lansate până acum pe Steam ne face optimiști.
 10. NCSOFT a lansat recent Master x Master, un nou concurent pe scena MOBA. Echipa internă care a dezvoltat jocul în cauză este responsabilă pentru Lineage, Blade & Soul și Aion. Ca și Heroes of the Storm, MxM reunește mulți eroi din jocurile menționate precendet, precum și din Guild Wars. Master x Master este disponibil Free to Play doar prin pagina oficială. Al doilea videoclip prezintă amănunțit toate aspectele jocului.
 11. Metroid: Samus Returns a fost anunțat pentru 3DS la E3 2017, iar jocul este o reimaginare a Metroid 2: Return of Samus și va avea un gameplay ce îmbină 3D-ul cu 2D-ul. Acestă versiune primește și o Legacy Edition care va sosi în Statele Unite și Europa. Ediția din Europa va conține: Versinea retail a jocului Un cod de descărcare pentru jocul original de Game Boy, Metroid 2: Return of Samus Carcasă Steelbook cu aspect de casetă Game Boy CD cu 25 de melodii din jocurile seriei Metroid Insignă Breloc Morph Ball 3D Carte de 40 pagini cu imagini artistice Metroid: Samus Returns va fi lansat din 15 septembrie pe 3DS.
 12. SteamWorld Dig 2 va fi lansat pe PlayStation 4, PC, Mac și Linux via Steam și Switch la “sfârșitul verii / începutul toamnei 2017“, a anunțat Image & Form Games. Dezvoltatorul a precizat că jocul e aproape terminat, dar vor mai dura câteva luni pentru finalizare.
 13. MMO-ul The Secret World a fost relansat de Funcom în format free-to-play cu numele Secret World Legends pe SecretWorldLegends.com, iar din 31 iulie va fi disponibil via Steam. Iată trailer-ul oficial de lansare:
 14. Pe pagina oficială de Facebook a Pac-Man este oferit un teaser în care Pac-Man pierde jocul și mențiunea că va fi făcut un anunț nou în curând:
 15. Bandai Namco a publicat un nou trailer pentru Gundam Versus în care îi vedem în acțiune pe Mobile Suit Gundam Barbatos Lupus și pilotul Mikazuki Augus. DLC-ul Gundam Barbatos Lupus va fi lansat în iulie în Japonia, iar iar cine cumpără Premium G Sound Edition pentru Gundam Versus, va avea acces la DLC gratuit. Gundam Versus va sosi pe PlayStation 4 în iulie în Japonia și în această toamnă în Statele Unite și Europa.