miLaneZ

Moderator IT
 • Content count

  6330
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

miLaneZ last won the day on 15 September

miLaneZ had the most liked content!

4 Followers

About miLaneZ

 • Rank
  The King of Kings
 • Birthday 05/31/96

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.egaming.ro
 • Skype
  Mutat pe Discort ( miLaneZu )
 • Steam
  SECRET
 • Facebook
  ”l-am sters cand au bagat net si la sate” - Sergiu

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Las Ventura , Resident Districts Prickle Pine
 • Interests
  Gaming & IT

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  miLan
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

13357 profile views
 1. CD Projekt RED a activat promoția Winter Sale pe GOG, disponibilă până pe 26 decembrie. De-a lungul promoției, mai mult de 500 titluri vor avea reduceri de până la 90%, cu noi titluri fiind adăugate zilnic. Veți primi Hard West gratuit după 12,7€ cheltuiți, iar la 33,9€ primiți Master of Orion (2017). Puteți cumpăra și jocuri surpriză la 2,6€.
 2. Daybreak Games anunță că H1Z1, aflat în Early Access din februarie 2016, va beneficia de o săptămână gratuită între 14 și 21 decembrie, timp în care va avea și discount masiv de 75%. H1Z1 este un FPS battle royale care, în ciuda recenziilor de doar 63%, are o comunitate imensă în continuare. Permite gruparea cu până la 4 prieteni și locații diverse (urbane, rurale și orice între), ceva ce puține titluri asemănătoare au. Pagina Steam este aici.
 3. Sărbătorile de iarnă se apropie, iar marile jocuri multiplayer au activat evenimentele sezoniere. Overwatch: Winter Wonderland (până pe 1 ianuarie 2018) cu modurile de joc Mei’s Yeti Hunt și Mei’s Snowball Offensive, dar și skinuri unice League of Legends: Snowdown (până pe 1 ianuarie 2018) cu misiuni, skinuri și modul de joc Snow Battle Arurf Heroes of the Storm: Winter Veil (până pe 9 ianuarie 2018) cu misiuni și recompense, dar și eroul Hanzo (deși el este permanent) Paragon: Winterfest (până pe 18 ianuarie 2018) cu eroul Terra (permanent), hartă înzăpezită, skuri și alte recompense
 4. Olanda va fi doar una din cele nouă facțiuni incluse în expansiunea Rise and Fall, din 8 februarie 2018 pentru Civilization VI. Firaxis Games prezintă astăzi Olanda printr-un gameplay trailer, țară condusă de Regina Wilhelmina, care a domnit între 1890 și 1948. Precomenzile sunt deschise pe Steam.
 5. Middle-earth Shadow of War a primit de la Warner Bros un nou DLC, Outlaw Tribe Nemesis Expansion care aduce în joc noi Outlaw Showdowns – noi misiuni, noi Outlaw War Bands, o nouă fortăreață și un nou set de echipament legendary. De asemenea, include și o nouă mecanică Purge în care căpitanii din tribul Outlaw vor vâna în echipe pentru a-i suprinde pe Talion și forțele sale. Disponibil mai este și un mic DLC gratuit care introduce în joc dificultatea ‘Gravewalker’. Cunoscut și ca ‘Brutal’ acest nivel de dificultate este mai dificil decât Nemesis. Middle-earth: Shadow of War este disponibil acum pe Xbox One, PlayStation 4 și PC.
 6. Ubisoft a lansat Year 3 Pass pentru Rainbow Six: Siege pe toate platformele disponibile: PC, PlayStation 4 și Xbox One. Year 3 Pass va debloca instantaneu cei 8 agenți (Rusia, Franța, Italia, SUA și Maroc) când vor fi lansați, 600 R6 Credits și obiecte cosmetice exclusive. Toți agenți vor putea fi câștigați de ceilalți posesori ai jocului prin gameplay, iar anul trei de conținut va veni cu hărți gratuite pentru toți gamerii. Pagina Steam este aici.
 7. Ubisoft v activa evenimentul The Hunt în Ghost Recon: Wildlands pe 14 decembrie, furnizând si un videoclip. Studioul nu a confirmat cu subiect și predicat, dar scenele indică prezenta lui Predator: vedere termică, limbajul extraterestru, cadavre jupuite și un elicopter. Este clar că o echipă de patru jucători va trebui să supraviețuiască, întrebarea este dacă un gamer îl va controla pe Predator sau va fi AI. Ghost Recon: Wildlands este disponibil pe PC, PlayStation 4 și Xbox One, iar The Hunt va fi gratuit pentru toți posesorii jocului.
 8. La fel ca și anul trecut, și în 2017 eSport-ul a cunoscut intrarea unui număr destul de mare de cluburi sportive. Diferența a fost că, dacă anul trecut majoritatea erau cluburi europene, anul acestea au fost preponderent din Statele Unite. Cele mai multe extinderi în eSports au fost realizate în circuitele de League of Legends și Overwatch, cu precădere datorită reformării sistemelor competiționale ale acestor două jocuri – în speță NA LCS și Overwatch League. Prin urmare, lista – mai mult sau mai puțin completă – a cluburilor sportive cu prezențe în eSports arată în momentul de față astfel: Europa: Statele Unite:
 9. ARK: Survival Evolved a primit astăzi expansiunea Aberration la prețul de 20€, dar fiind și inclusă gratuit în Season Pass. Aberration aduce un biom subteran, hibrizi dinozauri/extratereștri, cutremure, 50 obiecte noi pentru crafting și un nou sistem de mobilitate care include ziplines, wingsuits și alpinism. Pagina Steam este aici.
 10. Posesorii lui Book of Demons vă vor spune că este unul dintre cele mai proaspete titluri din genul Action RPG. Book of Demons este un on-rails (mai mult sau mai puțin) Turn Based Action RPG cu influențe Card Game, având un stil grafic inconfundabil Cardboard Cut-out, atmoseferă clar Diablo-like și temnițe aleatorii. Asta da, descriere! Astăzi, jocul a primit a treia clasă, Rogue, cu 16 cărți unice și noi inamici. Pagina Steam Early Access este aici, unde veți găsi și un demo gratuit. Lansarea versiunii finale este programată pentru mijlocul lui 2018.
 11. Freebird Games, studioul responsabil pentru emoționalele jocuri To the Moon și A Bird Story, prezintă un nou trailer pentru Finding Paradise, din 14 decembrie pe PC. Finding Paradise este continuare poveștii din To the Moon, în care doi medici intră în mintea oamenilor muribunzi, pentru a le implanta memorii fericite înainte de a pleca de pe lume. În ciuda premizei, To the Moon este considerat de fani drept unul dintre cele mai sfâșietoare titluri indie din ultima decadă. Pagina Steam este aici.
 12. Nintendo a lansat update-ul 2.1.0 pentru Splatoon 2, care introduce în multiplayer Clam Blitz, ajustează câteva elemente și corectează greșeli. Lista completă a conținutului update-ului o aveți mai jos. Splatoon 2 este disponibil acum pe Switch.
 13. Life is Strange va sosi pe iOS via App Store de mâine, 14 decembrie, a anunțat Square Enix. Costă $2.99 și include Episodul 1. Episoadele 2 și 3 vor fi disponibile din aceeași și vor putea fi cumpărate in-game, iar Episoadele 4 și 5 vor fi disponibile la începutul anului viitor. Un Season Pass, cu Episoadele 2 – 5 poate fi achiziționat cu 10% mai ieftin decât dacă se achiziționează separat episoadele. Life is Strange este disponibil acum pe PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 și PC.
 14. După ce luna trecută aflam că Niantic, studioul responsabil pentru Pokemon GO, are în dezvoltare un joc Harry Potter: Wizards Unite, de asemenea natură, astăzi este anunțat un nou titlu din același univers. Este vorba despre Harry Potter: Hogwarts Mystery, singleplayer și narativ, în care jucătorii se vor înscrie la școala de magie, unde vor fi tratați ca oricare alt elev. Vor trebui să participe la cursuri, să se dueleze, întâlnească profesori și, nu în ultimul rând, să rezolve mistere. Ambele jocuri vor fi lansate în 2018 pe mobilele iOS și Android.
 15. AMD a lansat astăzi cea mai nouă suită software dedicată controlului plăcilor video Radeon, intitulată Radeon Software Adrenalin Edition, cu multe funcții noi. Radeon Overlay: Reprezintă telemetria plăcii video, cu următoarele statistici fiind monitorizate – FPS, GPU Temp, TDP și VRAM, dar și record, stream și share a clipurilor captate. Enhanced Sync: Metodă alternativă de a sincroniza rata refresh a monitorului cu cea a plăcii video, cu scopul de amicșora lag-ul. Este acum disponibil tuturor chip-urilor din seria GCN. Radeon Chill: Modifică FPS în concordanță cu acțiunea de pe ecran. În teorie, nu este sesizabil cu ochiul liber, dar reduce stresul și temperatura plăcii video. Frame Rate Target Control (FRTC): Disponibil în prealabil, acum suportă Vulkan API. Are scopul de a seta FPS maxim. AMD Link: Noua aplicație pentru mobile Android și iOS, care permite controlul majorității funcțiilor Adrenalin de la distanță. Wattman: Folosirea profilelor OC create de comunitate. AMD Radeon Software Adrenalin Edition 17.12.1 driver poate fi descărcat aici.