prafy

Members
 • Content count

  2,164
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

prafy last won the day on 10 March 2017

prafy had the most liked content!

Community Reputation

816 Distinguished

5 Followers

About prafy

 • Rank
  6GOD
 • Birthday 09/26/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • GFX Skill
  Novice
 • GFX Battle Wins
  2

Recent Profile Visitors

21,294 profile views
 1. Sistemul asta a mai fost si a fost o mizerie. Nu s-ar schimba absolut nimic, tot 2v5/1v3 vor fi la RW-uri, Bloods tot 2 membri vor avea. Si Crips la fel, ar sarii prin spawn asteptand.
 2. MAKE EGAMING GREAT AGAIN

 3. Nick server: prafy Descriere: Limitarea factiunilor de DM la doar 2, pentru inceput. Suntem prea putini jucatori pentru 4 factiuni de DM. Daca s-ar limita la doar 2 factiuni, cu o limita de maxim 15 membri, activitatea ar fii mult mai mare pe server. In primul rand bataie pe locurile din factiune. Activitate la RW-uri, am avea sansa sa fie ca odinioara, peste 20 de jucatori la fiecare RW. La fel si cu war-urile. Playerii pot filma si pot pune pe youtube, automat se face reclama. Acum ce sa filmezi? Un rival-war 4v4? Efectiv nu avem cu cine sa ne batem. Bloods are 2 jucatori, pentru noi (Crips) nu exista RW. War-uri nu vrea nimeni sa faca pentru ca nu au suficienti jucatori online (YKZ si LCN). Stiu ca pe multi i-ar deranja schimbarea asta. Doar ca este necesara pentru viitorul server-ului. Acum va intrebati ce factiuni sa ramana, am doua optiuni. Avand in vedere ca este orasul Los Santos (Los Angeles), de unde Crips si Bloods provin, ma gandeam sa ramana cele doua factiuni. DAR! Mai exista o varianta ce multumeste pe toata lumea. Sa se scoata toate cele 4 factiuni actuale si sa se reintroduca Surenos si Nortenos. Sa se caute lideri, asa toti cei 4 lideri au sanse egale la urmatoarele alegeri.
 4. Nu vad unde este "hate-ul" in postari, eu zic sa-i iei ochelarii Aurei daca nu vezi prea bine. Tu ai dat 2 suspend-uri aiurea, ai evitat subiectul plangerii si ne-ai aratat noua cum ai facut tu bani pe samp. Postez pentru cei doi.
 5. Numele tau: oldMVP Numele moderatorului reclamat: VladM Motiv/Descriere: Suspend aiurea/abuz moderator. Dovada: https://i.imgur.com/1K3qd8N.png Numele tau: Respawn Numele moderatorului reclamat: VladM Motiv/Descriere: Suspend aiurea/abuz moderator. Dovada: https://imgur.com/a/m5gWLI9 Postez pentru ei, din cate se vede, au suspend.
 6. Cum sa va dati ma lider singuri, v-ati tampit? Vreti sa jucati single player cat mai curand?
 7. Nickname dorit: prafy the goat. La multi ani, eGaming!
 8. 1. Pro. 2. Contra. Imi place ideea cu /order, le-am zis si eu acum 2-3 ani de asta, e frustrant sa dai /take gun m4 sau cum era de 10 ori sa ai suficiente gloante. Asa se implementeaza /order 1, 2 & 3, armele se fac din materialele din seif cu gloante suficiente. 3. Contra. Ideea mea e sa se scoata Crips si Bloods sau LCN si Yakuza. Sunt prea putini jucatori, 40-50. Majoritatea in factiuni non-dm. Mai bine se fac 2 factiuni de DM full, sa fie activitate in ambele, multi jucatori la RW-uri decat sa te bati 4v4, ca la war. Cand se va mai popula server-ul, sa se adauge si celelalte. 4. Pro. 5. Pro. 6. Pro.
 9. we nu e nimeni pe semp

  1. VladM

   VladM

   cum we ca sunt

 10. am ratat marea deschidere la semp
 11. SBN

   

  1. Vlad26

   Vlad26

   Wenger in

  2. prafy

   prafy

   ce-i aia fotbal