Wallk

Members
 • Content count

  422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Wallk last won the day on 15 August 2016

Wallk had the most liked content!

About Wallk

 • Rank
  Work = Performance
 • Birthday 04/13/98

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  F.C. STEAUA BUCURESTI !

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Walker
 • Nick CS
  Walker
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

2747 profile views
 1. De ziua eG ! Record playerii : 25 !

  1. Show previous comments  9 more
  2. Kawa

   Kawa

   Eu nu inteleg cand o sa pricepi ca nu mai ce discuta cu mine. Tu pentru mine nu mai existi, poti sa faci tu ce vrei, iti expui ideile altora si le dai prin intermediul lor, nu-mi pasa, dar in mod direct nu mai ce discuta cu mine. Citeste bine ce ti-am scris aici ca e ultima oara cand iti mai raspund.

  3. AdriaN

   AdriaN

   Stii cum se numeste asta ? Incapatanare, ai o varsta ;), nu te-am jignit , nu ti-am furat butelia de acasa ca sa sari asa de fund i nsus

  4. AdriaN

   AdriaN

   Dar nu mai zi acolo in staff ca sunt periculos, ca zic update-uri si asa mai departe ;) Daca tu ai o parere proasta despre miine, de ce le bagi pe gat si celorlalti parerea ta ?

 2. Ora 14.26 , 5 playerii on ! Misto update :))) 

  1. Show previous comments  2 more
  2. sInK

   sInK

   Ce ai cu updateul? E ceva in neregula cu el? Multi jucatori au zis ca e misto.

  3. ArSsurA

   ArSsurA

   vand cartofi, cn vrea?

  4. Wallk

   Wallk

   *Update : numar redus de playerii ! ..

 3. pro
 4. Contra , consider ca un lider este responsabil pt uninvite .. deoarece ar stii si el cu ce membrii ramane , nu sa i caute pe /members sa vada care a iesit ..
 5. PRO
 6. PlayStation , este foarte bun si se merita.
 7. Mail si alege staff !
 8. Esti redus mintal .. pleaca de la lider ? in pula mea , si daca nu iti vin membrii , fiindca nu esti un "nume" , ceea ce conteaza acum pe server-ul asta nici nu stiu cum sa-l mai numesc .. ma rog Vino Bloods ti-am spus , ca tot d-ai cu gura si da o mana de ajutor , sau taci in plm din gura , ca vorbesti degeaba ... si nu stiu de ce iti pasa asa mult .Ai avut sansa ta ca lider , daca era-i asa smecher , ramai lider o viata ca sa fii tu sigur ca nu se intampla nimic cu Bloods. Tu te uiti la server? Depasim 35 pe zi ? nu .. si daca imi bagi ceva de genu ( vacanta , plm ) nu te cred .. eG nu mai depaseste 50 , si tu te agiti atat pentru nimic . Vezi-ti de viata ta , si nu te mai baga in discutii aiurea aici , ca nu faci nimic altceva decat sa enervezi lumea cu atitudinea ta de copil prost si retardat .. Uite ce am zis in ultimul post : Nu vezi ca totul in ziua de azi e pe prietenii , si dastea Uite ce ai zis tu : Sunt crips , ca-s la un prieten Ce pot spune din asta ? Totul pe relatii si pe pile. Lider INAPT ? Cu ce drept iti permiti sa spui tu asta , nu m-ai bine va vedeti face to face si vedem care este inapt ? Ca ai gura foarte mare in fata la tastatura iar lucru asta nu e bun , ca esti doar un papagal infect care stie doar sa comenteze aiurea.. Avea o impresie mai buna despre tine , dar asta mi-a schimbat parerea complet . Nu vezi ca esti prost ? Ii spui ca e inapt , apoi vrei sa ii d-ai sfaturi prietenesti ? In locul lui iti trimit o muie cadou , ca sa mai taci in pula mea din gura , ca esti degeaba ..
 9. Salut , la 30 de playerii tu ai chef de joc ? Cand vezi ca totii ratati vin in STAFF ( oldmvp un cacanar ) .. Cu ce pula mea playerii sa te joci ? Ce kkt vrei sa posteze pe forum ? Tu vezi ca server-ul in momentul de fata e jos de tot , si ca nu se ridica .. Nu vezi ca totul in ziua de azi e pe prietenii , si dastea .. Pe eG nu are rost sa joci daca nu ai aim mega bun , wall si alte nebunii + un nume ceva ca oamenii te i-au cu "da cine esti tu" , de parca ei sunt ceva Obama pe un server de SA:MP .. Nu stiu de ce te agiti tu atat , ia zi vi Bloods ca sa ajuti la ridicare ? ca tot vad ca esti mare fan .. plm , dar tu esti in Crips. disable 12 ore / nerespectare regulament ( nu faci parte din Bloods sa postezi aici)
 10. Suntem no.1 csf
 11. Cn e ala
 12. Salut
 13. sal afkisti
 14. Salut , ce faceti?
 15. Bioh ..maine seara revin si eu , spargem sz la rw