Wallk

Members
 • Content count

  423
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Wallk last won the day on 15 August 2016

Wallk had the most liked content!

Community Reputation

55 Recognised

About Wallk

 • Rank
  Work = Performance
 • Birthday 04/13/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  F.C. STEAUA BUCURESTI !

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Walker
 • Nick CS
  Walker
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

2886 profile views
 1. Diverse Cinefilul anului: Daniel Muzicianul anului: E30 Sportivul virtual: AdriaN. Spammerul anului: iTa Profesorul IT al anului: miLaneZ Cuplul anului: Vladutz26 & RuCssy Nou venitul anului: Mariahlynn Cea mai mare dezamagire: Kawa Most helpful of the year: Rakku. Cel mai bun designer: Vladutz26 Cea mai mare dezamagire in grafica: pulsee Cel mai inactiv moderator:- San Andreas Multiplayer Cel mai bun Manager RPG: JesTycK. Cel mai bun lider: italianuL Cel mai bun helper: batON Cel mai bun admin: italianuL Cel mai bun scripter: CaRa Cel mai bun regizor (eG-TV): LaRkinnn Cel mai activ player: italianuL Cel mai popular player: JestyCk Cel mai rau player: saundchilar Romania Trucking Office Cel mai bun owner: Caciula Cel mai activ admin: Caciula Cel mai bun jucator: ANDREY eGaming MTA RPP Cel mai bun owner: DanyAlex Cel mai activ admin: DanyAlex. Cel mai bun jucator: ShetaR Best of Moderatorul anului: miLaneZ Globalul anului: JesTycK. Cel mai activ user: miLanez Cel mai popular user: VRazvan. Revenirea anului: IniTial.
 2. De ziua eG ! Record playerii : 25 !

  1. Show previous comments  9 more
  2. Kawa

   Kawa

   Eu nu inteleg cand o sa pricepi ca nu mai ce discuta cu mine. Tu pentru mine nu mai existi, poti sa faci tu ce vrei, iti expui ideile altora si le dai prin intermediul lor, nu-mi pasa, dar in mod direct nu mai ce discuta cu mine. Citeste bine ce ti-am scris aici ca e ultima oara cand iti mai raspund.

  3. AdriaN

   AdriaN

   Stii cum se numeste asta ? Incapatanare, ai o varsta ;), nu te-am jignit , nu ti-am furat butelia de acasa ca sa sari asa de fund i nsus

  4. AdriaN

   AdriaN

   Dar nu mai zi acolo in staff ca sunt periculos, ca zic update-uri si asa mai departe ;) Daca tu ai o parere proasta despre miine, de ce le bagi pe gat si celorlalti parerea ta ?

 3. Ora 14.26 , 5 playerii on ! Misto update :))) 

  1. Show previous comments  2 more
  2. sInK

   sInK

   Ce ai cu updateul? E ceva in neregula cu el? Multi jucatori au zis ca e misto.

  3. ArSsurA

   ArSsurA

   vand cartofi, cn vrea?

  4. Wallk

   Wallk

   *Update : numar redus de playerii ! ..

 4. Contra , consider ca un lider este responsabil pt uninvite .. deoarece ar stii si el cu ce membrii ramane , nu sa i caute pe /members sa vada care a iesit ..
 5. PlayStation , este foarte bun si se merita.
 6. Nickname:csd Level:13 Varsta reala:17 Factiuni precedente:Aproape toate De ce doresti sa te alaturi gang-ului Crips?:Deoarece doresc sa ajut la dezvoltarea factiuni , prin prezenta la RW si war In ce interval orar joci SA-MP?:Nu am un interval. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:Da Poti sa lucrezi in echipa?:Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://postimg.org/image/6zypvo0al/ Alte precizari:Postez pt el , a uitat parola momentan de la contul lui
 7. Nickname:wAlker Level:47 Varsta reala:18 Factiuni precedente:Aproape toate De ce doresti sa te alaturi gang-ului Crips?:Deoarece doresc sa ajut la dezvoltarea factiuni , prin prezenta la RW si war In ce interval orar joci SA-MP?:Nu am un interval. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:Da Poti sa lucrezi in echipa?:Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://postimg.org/image/8qij1591j/ Alte precizari:
 8. Nickname:wAlkeR Level:47 Varsta reala:18 Factiuni precedente:LCN,NZ,Bz,Hitman,Taxi,Nr,FBI De ce doresti sa te alaturi mafiei YKZ:Doresc sa ma alatur mafiei Yakuza pentru a ajuta la rivalwar si war si pentru a imi face noi prieteni! In ce interval orar joci SA-MP?:Nu am un interval anume. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:Da Poti sa lucrezi in echipa?:Desigur Poza cu /stats [OBLIGATORIU]+poza cu /pday [OPTIONAL]: https://postimg.org/image/ldzfpy765/
 9. Nickname: wAlkeR Level: 47 Varsta reala: 18 Factiuni precedente: Nortenosx2,LCNx2,Nr,Taxi,FBIx2,Hitman,Bloods De ce doresti sa te alaturi gang-ului Bloods?: Este un gang organizat, puternic si doresc sa fac parte din el si sa ajut la RW si war. In ce interval orar joci SA-MP?: Nu am un interval anume. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: da Poti sa lucrezi in echipa?: da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://postimg.org/image/i551ftfr1/ Alte precizari:
 10. Nickname:wAlkeR Level:47 Varsta reala: 18 Factiuni precedente: Taxi , Bloods , FBI x2 , Hitman , LCN , Nortenosx2 , News Reporter De ce doresti sa te alaturi gang-ului LCN?: Doresc sa ajut la RivalWar si Waruri si sa imi fac noi prietenii. In ce interval orar joci SA-MP?:Depinde cum imi permite timpul , 4-5 ore pe zi Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:Da Poti sa lucrezi in echipa?:Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://postimg.org/image/szimqpq1f/ Alte precizari: "History wars remain written in the books, family history remains written in our hearts!"
 11. Nickname:wAlkeR Level:46 Varsta reala:18 Factiuni precedente:NortenosX2,LCN,YKZ,FBIx2,NR,Taxi,Hitman De ce doresti sa te alaturi gang-ului Bloods?:Doresc sa intru in Bloods Gang pentru a ajuta liderul la rival-war-uri si la war-uri. Vreau sa-mi fac prieteni si sa ma distrez. In ce interval orar joci SA-MP?:nu am un interval anume Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:Da. Poti sa lucrezi in echipa?:Da. Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://postimg.org/image/6im1fw5bv/ Alte precizari:
 12. WIPE ? Acum o sa spune-ti multi ca NU , ca ne pierdem casele , banii , masinile si nu stiu ce prostii mai aveti voi. Dar ar trebui sa ne gandim la binele comunitatii .. cu un GM mai complex , cu un update major , dar UPDATE MAJOR ( ADAUGAT Joburi , chestii , modificat RW si toate astea) .. nu ( rescrierea comenzii x ) .. Daca doriti sa fim in continuare , 30 pe server..Mult succes , eu nu ma bag ..... o sa spune ti unii : "pai cum vrei sa creasca srv. daca nu joci" .. pai intrebarea e : am ce sa ma joc ? .. adica pe eG , numai ai ce face .. doar daca esti cop sau hitman .. de mai fac o "foame" , un contract. Sistemul de RW , e praf .. groaznic , oribil , plictisitor si toate astea .. Aim-ul deja alunga lumea , iar ca voi nu vreti sa scoateti c-shot.ul , este o idiotenie .. fiindca fara c-shot imediat se observa aim-ul .. aveti multe de modificat Deci Bogdan , gandeste bine .. si baga WIPE .. poate asa cu unball all si toate cele , ajungem si noi macar la 100 ...