Wallk

Members
 • Content Count

  423
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Wallk last won the day on 15 August 2016

Wallk had the most liked content!

Community Reputation

55 Recognised

About Wallk

 • Rank
  Work = Performance
 • Birthday 04/13/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  F.C. STEAUA BUCURESTI !

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Walker
 • Nick CS
  Walker
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

3,030 profile views
 1. Diverse Cinefilul anului: Daniel Muzicianul anului: E30 Sportivul virtual: AdriaN. Spammerul anului: iTa Profesorul IT al anului: miLaneZ Cuplul anului: Vladutz26 & RuCssy Nou venitul anului: Mariahlynn Cea mai mare dezamagire: Kawa Most helpful of the year: Rakku. Cel mai bun designer: Vladutz26 Cea mai mare dezamagire in grafica: pulsee Cel mai inactiv moderator:- San Andreas Multiplayer Cel mai bun Manager RPG: JesTycK. Cel mai bun lider: italianuL Cel mai bun helper: batON Cel mai bun admin: italianuL Cel mai bun scripter: CaRa Cel mai bun regizor (eG-TV): LaRkinnn Cel mai activ player: italianuL Cel mai popular player: JestyCk Cel mai rau player: saundchilar Romania Trucking Office Cel mai bun owner: Caciula Cel mai activ admin: Caciula Cel mai bun jucator: ANDREY eGaming MTA RPP Cel mai bun owner: DanyAlex Cel mai activ admin: DanyAlex. Cel mai bun jucator: ShetaR Best of Moderatorul anului: miLaneZ Globalul anului: JesTycK. Cel mai activ user: miLanez Cel mai popular user: VRazvan. Revenirea anului: IniTial.
 2. De ziua eG ! Record playerii : 25 !

  1. Show previous comments  9 more
  2. Kawa

   Kawa

   Eu nu inteleg cand o sa pricepi ca nu mai ce discuta cu mine. Tu pentru mine nu mai existi, poti sa faci tu ce vrei, iti expui ideile altora si le dai prin intermediul lor, nu-mi pasa, dar in mod direct nu mai ce discuta cu mine. Citeste bine ce ti-am scris aici ca e ultima oara cand iti mai raspund.

  3. AdriaN

   AdriaN

   Stii cum se numeste asta ? Incapatanare, ai o varsta ;), nu te-am jignit , nu ti-am furat butelia de acasa ca sa sari asa de fund i nsus

  4. AdriaN

   AdriaN

   Dar nu mai zi acolo in staff ca sunt periculos, ca zic update-uri si asa mai departe ;) Daca tu ai o parere proasta despre miine, de ce le bagi pe gat si celorlalti parerea ta ?

 3. Ora 14.26 , 5 playerii on ! Misto update :))) 

  1. Show previous comments  2 more
  2. sInK

   sInK

   Ce ai cu updateul? E ceva in neregula cu el? Multi jucatori au zis ca e misto.

  3. ArSsurA

   ArSsurA

   vand cartofi, cn vrea?

  4. Wallk

   Wallk

   *Update : numar redus de playerii ! ..

 4. Contra , consider ca un lider este responsabil pt uninvite .. deoarece ar stii si el cu ce membrii ramane , nu sa i caute pe /members sa vada care a iesit ..
 5. PlayStation , este foarte bun si se merita.
 6. La multi ani eGaming ! A 7 a , aniversare la care sunt prezent . :dancerock:
 7. WIPE ? Acum o sa spune-ti multi ca NU , ca ne pierdem casele , banii , masinile si nu stiu ce prostii mai aveti voi. Dar ar trebui sa ne gandim la binele comunitatii .. cu un GM mai complex , cu un update major , dar UPDATE MAJOR ( ADAUGAT Joburi , chestii , modificat RW si toate astea) .. nu ( rescrierea comenzii x ) .. Daca doriti sa fim in continuare , 30 pe server..Mult succes , eu nu ma bag ..... o sa spune ti unii : "pai cum vrei sa creasca srv. daca nu joci" .. pai intrebarea e : am ce sa ma joc ? .. adica pe eG , numai ai ce face .. doar daca esti cop sau hitman .. de mai fac o "foame" , un contract. Sistemul de RW , e praf .. groaznic , oribil , plictisitor si toate astea .. Aim-ul deja alunga lumea , iar ca voi nu vreti sa scoateti c-shot.ul , este o idiotenie .. fiindca fara c-shot imediat se observa aim-ul .. aveti multe de modificat Deci Bogdan , gandeste bine .. si baga WIPE .. poate asa cu unball all si toate cele , ajungem si noi macar la 100 ...
 8. Organizare , munca si seriozitate - Cand ai vazut tu ultima oara acest lucru sa se intample pe eG .. si daca se poate sa-mi raspunzi , legat de admini.
 9. stunt - nu stund. Poate se ridica stunt mai mult decat eG , cu actualul GM al srv.ului , sunt mai multe sanse sa ne desfiintam decat sa ne ridicam . Csf,n-ai csf ..
 10. Cum spune si Prime , totusi este un joc .. si pana la urma eGaming e server RPG !