Wallk

Members
 • Content Count

  425
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Wallk last won the day on 15 August 2016

Wallk had the most liked content!

Community Reputation

55 Recognised

About Wallk

 • Rank
  Work = Performance
 • Birthday 04/13/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  F.C. STEAUA BUCURESTI !

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Walker
 • Nick CS
  Walker
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

3,300 profile views
 1. Wallk

  Angajari Taxi

  Recrutari ON !
 2. Diverse Cinefilul anului: Daniel Muzicianul anului: E30 Sportivul virtual: AdriaN. Spammerul anului: iTa Profesorul IT al anului: miLaneZ Cuplul anului: Vladutz26 & RuCssy Nou venitul anului: Mariahlynn Cea mai mare dezamagire: Kawa Most helpful of the year: Rakku. Cel mai bun designer: Vladutz26 Cea mai mare dezamagire in grafica: pulsee Cel mai inactiv moderator:- San Andreas Multiplayer Cel mai bun Manager RPG: JesTycK. Cel mai bun lider: italianuL Cel mai bun helper: batON Cel mai bun admin: italianuL Cel mai bun scripter: CaRa Cel mai bun regizor (eG-TV): LaRkinnn Cel mai activ player: italianuL Cel mai popular player: JestyCk Cel mai rau player: saundchilar Romania Trucking Office Cel mai bun owner: Caciula Cel mai activ admin: Caciula Cel mai bun jucator: ANDREY eGaming MTA RPP Cel mai bun owner: DanyAlex Cel mai activ admin: DanyAlex. Cel mai bun jucator: ShetaR Best of Moderatorul anului: miLaneZ Globalul anului: JesTycK. Cel mai activ user: miLanez Cel mai popular user: VRazvan. Revenirea anului: IniTial.
 3. Contra , consider ca un lider este responsabil pt uninvite .. deoarece ar stii si el cu ce membrii ramane , nu sa i caute pe /members sa vada care a iesit ..
 4. PlayStation , este foarte bun si se merita.
 5. La multi ani eGaming ! A 7 a , aniversare la care sunt prezent . :dancerock:
 6. WIPE ? Acum o sa spune-ti multi ca NU , ca ne pierdem casele , banii , masinile si nu stiu ce prostii mai aveti voi. Dar ar trebui sa ne gandim la binele comunitatii .. cu un GM mai complex , cu un update major , dar UPDATE MAJOR ( ADAUGAT Joburi , chestii , modificat RW si toate astea) .. nu ( rescrierea comenzii x ) .. Daca doriti sa fim in continuare , 30 pe server..Mult succes , eu nu ma bag ..... o sa spune ti unii : "pai cum vrei sa creasca srv. daca nu joci" .. pai intrebarea e : am ce sa ma joc ? .. adica pe eG , numai ai ce face .. doar daca esti cop sau hitman .. de mai fac o "foame" , un contract. Sistemul de RW , e praf .. groaznic , oribil , plictisitor si toate astea .. Aim-ul deja alunga lumea , iar ca voi nu vreti sa scoateti c-shot.ul , este o idiotenie .. fiindca fara c-shot imediat se observa aim-ul .. aveti multe de modificat Deci Bogdan , gandeste bine .. si baga WIPE .. poate asa cu unball all si toate cele , ajungem si noi macar la 100 ...
 7. Organizare , munca si seriozitate - Cand ai vazut tu ultima oara acest lucru sa se intample pe eG .. si daca se poate sa-mi raspunzi , legat de admini.
 8. stunt - nu stund. Poate se ridica stunt mai mult decat eG , cu actualul GM al srv.ului , sunt mai multe sanse sa ne desfiintam decat sa ne ridicam . Csf,n-ai csf ..
 9. Cum spune si Prime , totusi este un joc .. si pana la urma eGaming e server RPG !