trmwOw

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About trmwOw

 • Rank
  -trmuLLL-

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,437 profile views
 1. Nickname: trmuLLL Level: 10 Vârsta reală: 24 Facțiuni precedente: - De ce dorești să te alături facțiunii Hitman ?: Sa ajut factiunea la indeplinirea contractelor. În ce interval orar joci SA-MP ?: 17 - 00 Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://ibb.co/gRmP8U Alte precizări: "When you kill for money There are no rules."
 2. Nickname dorit: trmwOw La multi ani, eGaming!
 3. PRO pentru comanda /n (newbie chat) in cazul in care nu este. CONTRA pentru vp-uri sau alte recompense pentru ajutor din partea helperilor! Esti pus acolo de "helper" sa ajuti de bunavoie, fara a primi recompense.
 4. Up! Haideti cu mai multe pareri si nu va mai tot smiorcaiti ca nu se face nimic.
 5. Nick server: trmuLLL Descriere: Sugerez sa se adauge o locatie undeva pentru parc auto unde fiecare player sa mearga sa-si puna masina la vanzare cu suma care doreste si cu o descriere anume care sa fie afisata cu o comanda oarecare sau de ce nu o descriere care sa apara pe capota masinii sau oriunde dar sa fie vizibil. Conditia vanzarii in parcul auto fiind sa se lase masina acolo adica sa nu poata fi utilizata de titularul acesteia in timpul in care autovehiculul se afla la vanzare. Masinile sa se poata cumpara pe loc, iar banii sa-i intre automat titularului in cont. Eu zic ca am scapa de atatea /ad-uri de-ampixu' cu "vand masina x y z urgent s.a.m.d" iar in cazul in care are vreun player nevoie de bani urgenti are posibilitatea sa-si afiseze masina in parcul respectiv cu pretul cel mai bun de pe piata. Am putea sa-l numim si un DS cu masini second-hand.
 6. Nick forum: DAUDINMERSSteam link: http://steamcommunity.com/id/trmlol Numar : 26
 7. Contra! Foarte bine fac, fiecare se descurca cum poate, parerea mea. Si precizez ca nu am 5x infernus. Pana la urma, asta era si ideea. Sa se goleasca ds-ul ala de masini scumpe si sa mai creasca economia, iar playerii noi sa se limiteze la masini mai ieftine pentru inceput pentru ca nu poti sa ai totul din prima, fiecare are vise la infernus/turismo/sultan/nrg. Vreau sa dau un exemplu : Era un player level 6-7, a dat /ad ca vrea sa cumpere masina personala cu buget pana in 10kk. Eu fiind binevoitor, am zis ca este nou si am un Windsor de vanzare care in DS e 29kk si la 9kk il dau ca sa mai miste si el, sa-l vanda sa faca orice ca sa prinda putin profit ca sa nu-mi mai ocupe slotul aiurea daca nu il folosesc si pana la urma daca o luam asa, nu imi era greu sa-l tin in "garaj" (vorba aia) si sa astept pana vine prostul care imi da 20kk pe el. La care ce credeti, ce raspuns am primit ? "-Crezi ca vreau eu jaful ala de masina?" Despre ce discutam atunci ?
 8. Nu este o idee rea nici asta, dar au fost scoase cateva la licitatie si nici cel de sus nu s-a uitat la ele. Lumea viseaza la mai mult deja
 9. Nick server: trmuLLL Descriere: Va salut, dragi playeri. Odata cu cresterea playerilor, propunerea mea ar fi sa se adauge cateva dintre casele care au dominat si acum 7-8 ani si bineinteles achizitionarea lor sa fie in cel mai corect mod prin licitatie. Mai jos regasiti uploadat niste exemple de case: https://imgur.com/341ev6H https://imgur.com/u5trsIv https://imgur.com/rBS4420 https://imgur.com/1SgjAZh https://imgur.com/S1fVyXl https://imgur.com/2VKONrA https://imgur.com/bvq5M7h Cu stima, trmuLLL