TheCommander

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About TheCommander

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  d
 • Nick CS
  d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acum normal ca este o prostie. Chestia asta trebuia implementata de la inceput. Si oricum ar fi, faptul ca abuzeaza de lipsa antispam-ului tot este aiurea. In fine, nici nu stiu ce aveam in cap cand am deschis topicul asta pentru ca e clar cat de curiosi sunteti voi de egalitate si dreptate.
 2. Si in plus voi ca si membrii ai staff-ului ar trebui sa fiti impartiali dar din actiunile voastre reiese total opusul.
 3. Sunt convins ca in timpul unui rw stai sa urmaresti tu cine da report pe colegii tai de factiune Si faptul ca nu ai antispam este un lucru deloc corect fata de noi restul din motive foarte clare.
 4. Nick server: HolyDread Descriere: 1. Ar trebui limitat numarul adminilor intr-o factiune astefl incat sa fie nevoiti sa isi aleaga factiuni diferite. Nu este deloc corect fata de celelalte factiuni ca majoritatea staff-ului sa fie colegi. Spun asta deoarece, cum este in cazul de fata, toti fac parte din Yakuza. Din cauza asta ei pot sa dea RW fara timer si o fac in mod abuziv fara sa ofere sansa si celorlalti, cucerind astfel toate zonele. Un alt motiv este faptul ca degeaba dam report in cazul in care suspectam pe cineva ca ar folosi coduri deoarece nimeni nu ia masuri ca doar sunt colegi, din nou lipsa de corectitudine. Ps: Consider ca inafara de membrii Yakuza, care o sa sustina ca aceasta sugestie este o mizerie, majoritatea membrilor celorlalte mafii imi vor da dreptate.
 5. Arata ca si facunt in paint. Trebuia sa incerci sa il faci putin mai..3D. Mult noroc data viitoare.