Jump to content

Legolas

Members
  • Content Count

    6,024
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Legolas last won the day on 21 September 2016

Legolas had the most liked content!

Community Reputation

889 Distinguished

About Legolas

  • Rank
    We can't allow our hearts to be louder than our reason.
  • Birthday 09/01/1993

Contact Methods

  • Discord
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • GFX Skill
    Array
  • GFX Battle Wins
    Array
  • GFX Battle Loses
    Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. The Shannara Chronicles este un serial TV american fantastic dramatic creat de Alfred Gough ศ™i Miles Millar. Este o ecranizare a trilogiei originale Shannara scrisฤƒ de Terry Brooks. A avut premiera pe MTV รฎn SUA la 5 ianuarie 2016. Sursa: Wikipedia
  2. Eu zic sa incercam mai intai sa populam servarele ce sunt on si dupa sa ne dezvoltam si pe alte pluginguri. In prezent ducem lipsa chiar si pe normal mode de playeri deci nu va mai laudati pe forum ca faceti,ca bagati sau ca scoateti ca nu faceti nimic.
  3. In prezent cu siguranta am alte preferinte,primele 5 locuri ar fi: 1. Arrow 2. Games of thrones 3. Spartacus 4.The Walking Dead 5. Band of brothers si the pacific (cam aceiasi chestie)
  4. Pai ce am putea noi sa iti reprosem cand tu incerci sa faci acest proiect de unul singur. Sunt sigur ca iti este mult mai greu sa continui cu Galatheus pentru ca trebuie sa lucrezi in detaliu pe un desing mai complex.Daca tu crezi ca iti va usura munca (si stiu ca ti-o va usura) atunci esti liber sa incerci si asta.
  5. Daca nu ai jucat acest joc credema ca nu iti poti da cu parerea despre iteme sau alte prostii. Si pe oficiale se pot face toate itemele doar ca iti trebuie mult timp si multa rabdare.
  6. Salut quZt o sa incerc sa trec oarecum la subiect Market Online : Intr-un fel nu cred ca vor fi prea multi cumparatori,sunt sigur ca fiecare va avea ceva de dat gen creioane,pixuri (glumeam).Ideea e ca am vazut multe alte comunitati cu asa ceva si sincer iti zic batea vantu prin acea sectiune.Oricum nu vad dc nu am incerca treaba asta,sa zicem PRO! MMORPG ( Massive Multiplayer Online Role-Playing Game ): Cam greu.In prezent incerc sa pun pe "zid" o competitie dotA,greu..De ce? Lipsa de concurenti. Jocurile gen dotA,AOE,Crusader,Red Alert sunt bine venite pentru ca nu beneficiaza de host si unele pot fi chiar rentabile dar aici pe eGaming gasesti activitate numai pe SA:MP (parerea mea). Counter-Strike Competition : Au fost destule,fara folos. Metin2: Pai un servar de metin2,privat pot sa zic ca ar schimba ceva,zunt multi care il joaca,dar daca tu te gandesti sa scoti bani din start de pe urma lui atunci e clar ca nu vom dispune de prea multi membri.Owneru RO-ului scoate pe luna salariul parintilor mei sa zic pe 5 sau 6 luni din cate am auzit de la ea.Am avut tovarasi care jucau metin2 pe RO si donau lunar 100 lei,dar asta e ... Probleme sunt multe gen cine plateste hostu,cine scripteaza servaru.Oricum eu am un priva pe care ma mai bazai se numeste metin2 severin o sa discut cu stafful sa vad daca picam de comun acord sa le propunem un collab oamenilor de acolo.PRO!
  7. http://www.youtube.com/watch?v=4W8yEq1kCVg&feature=related
  8. PRO,nu am de ce sa discut pe acest subiect pentru ca multi dintre voi stiti deja raspunsul!
  9. Dani centreaza logou pe layout-uri e pozitionat prea mult spre dreapta.
  10. TheGangSta daca i te adresezi intr-un mod indirect lui Th3_KIL33R imi demonstrezi mie in prezent cat de batut in cap esti (sper sa nu te simti jignit),el a facut propunerea asta cu mult inainte sa primeasca graffer,toti v-ati pus sa il criticati intr-un fel,desi nu aveti nici un drept. Omul asta se chinuie sa va faca comunitatea un mediu mai social,mai distractiv si atractiv in acelasi timp.
×
×
  • Create New...