AndreiTMB

Members
 • Content Count

  2,098
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

AndreiTMB last won the day on 4 September 2018

AndreiTMB had the most liked content!

Community Reputation

441 Rising Star

2 Followers

About AndreiTMB

 • Rank
  XII.V.MCMLXVIII
 • Birthday 01/31/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Târgoviște

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Andrei_TMB
 • GFX Skill
  Medium
 • GFX Battle Wins
  2
 • GFX Battle Loses
  4

Recent Profile Visitors

13,145 profile views
 1. Schimba imaginea, e Low Quality! (Da-mi PM sa dau eu edit)
 2. E greu sa respecti regulamentul? Cerere respinsa!
 3. A trecut o saptamana de la ultimul post si n-a mai postat nimeni, nici macar @blasam11 Cerere rezolvata si inchisa!
 4. Rezolvat & inchis! S-a atins numarul maxim de creatii (4)
 5. Nickname: AndreiTMB Level: 16 Vârsta reală: 19 Facțiuni precedente: La Cosa Nostra si National Guard De ce dorești să te alături facțiunii Police Department?: Doresc sa intru Police Department pentru ca imi place foarte mult si vreau sa ajut la dezvoltarea acestei factiuni. În ce interval orar joci SA-MP?: Nu am un interval. Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/uDslMaj Alte precizări: ''Sunt pregatit pentru a deveni un membru PD!"
 6. MODEL DE POSTARE: Nick pe forum: Avatar: Stock folosit: Cine nu va folosi acest model, va fi eliminat din concurs!
 7. Echipa de Grafica & Design, a lansat un nou concurs "Avatar of the Week", arata-ne cat esti de priceput si prezinta-ti lucrarea in topicul concursului, poti castiga premii interesante.
 8. Ne dorim (re)dezvoltarea sectiunii, echipa de grafica pune la dispozitie un nou concurs. Este ceva in genul "Signature of the Week", iar desfasurarea se va face dupa modelul "Best Results" (concurs care nu poate fi desfasurat din cauza activitatii slabe din sectiunea cereri.) Pentru inceput, tema primei editii este FREE, oricine poate participa cu orice lucrare doreste, dar care sa corespunda cerintelor de mai jos. Reguli generale ! 1 .Se organizeaza saptamanal. 2. Au drept de participare toti membri (aviz ripperilor). 3. Nu este permisa participarea cu o creatie,aceeasi in mai multe editii AOTW. 4. Respectati cerintele impuse de catre moderatori grafici,in caz contrar veti fi descalificati. 5. Nu aveti voie sa participati cu mai mult de o creatie pe editie. 6. Nu folositi materiale pornografice. 7. Fara nici-un fel de jigniri,injurii,rasism,narcisism etc. 8. Nu sunt permise inscrierile in concurs de catre un user pentru altul. 9. Fara OFF-topicuri. 10. Dimensiunile avatarelor in pixels: Minim: 150x250, maxim: 150x300 11.Fara [email protected] (cenzura). 12.Prezentarea obligatorie a stockului sau a renderului folosit la conceperea avatarului. Premii! Castigatori concursului vor beneficia de: Lucrarea postata in Past Winners AOTW,alaturi de nickname-ul acestuia. Un badge unic pentru fiecare editie de AOTW. Si alte premii pentru locul 1,2 si 3 (daca va fi cazul) - premii ce vor fi anuntate ulterior. Locul 1: Premium User + badge unic pentru castigarea editiei de AOTW. Locul 2: Award Winner Locul 3: Member Title + Warn down (daca e cazul) Incalcarea uneia dintre regulile de mai sus duce automat la pedepse, fiecare in jurul gravitatii ei. Moderatori pot aplica orice pedeapsa doresc, intr-o limita "posibila". TOPICUL SE VA DESCHIDE AUTOMAT ASTAZI LA 21:30 SI SE VA INCHIDE DUMINICA, 26 AUGUST, LA ORA 23:59! Multumesc. Echipa de grafferi eGaming!
 9. Nu e vorba de foame. Dar așa îmi fac și eu un cont și stau maxim LEVEL 5, fac DM sau DB pe cop și ce să-mi facă? Îmi dă wanted 1 până se plictiseste?
 10. Nick server: AndreiTMB Descriere: Schimbati regula asta: "Jucatorii cu level 1-6 vor primi wanted 1 pentru orice fapta savarsita de ei – Demis pana la interdictie, in functie de gravitate." E aiurea sa stau sa ma uit dupa level-ul fiecarui player inainte sa-i dau wanted sau macar sa se modifice pedeapsa... Demiterea este prea "drastica".