AndreiTMB

Designer
 • Content count

  2,082
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

AndreiTMB last won the day on 28 February 2015

AndreiTMB had the most liked content!

Community Reputation

439 Rising Star

2 Followers

About AndreiTMB

 • Rank
  XII.V.MCMLXVIII
 • Birthday 01/31/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Târgoviște

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Andrei_TMB
 • GFX Skill
  Medium
 • GFX Battle Wins
  2
 • GFX Battle Loses
  4

Recent Profile Visitors

11,949 profile views
 1. In seara asta la RW, ne incurcai tu cu prietenii tai :))) Deci? E sau nu necesar virtual world?
 2. PRO. Cred ca mai ok ar fi daca s-ar calcula asigurarea in functie de pretul masinii. Nu e ok ca pentru o masina de 1kk sa platesti 1,5kk, iar pentru o masina de 60-70kk sa platesti tot atat. Sau macar sa dureze mai mult.
 3. Sugestie Biz-uri: Nick server: AndreiTMB Descriere: Proprietarii biz-urilor de tip 24/7 sau oricare alt biz care se bazeaza pe cumpararea produselor din interior sa primeasca un procent din bani. De exemplu, Biz House Upgrade, daca un player cumpara un upgrade din el, proprietarul primeste doar 1%. Ceea ce este foarte putin, macar 10-20% din pretul produsului. Sugestie JOB Trucker: Nick server: AndreiTMB Descriere: Sa se adauge mai multe curse. Sa ai la alegere 5-10 curse, iar suma de bani primita sa fie in functie de distanta parcursa, remorcile sa fie in functie de produsul transportat. Ar fi mult mai Role-Play. De exemplu: Transport "Petrol" sau "Oil", nu se pot transporta in remorca "frigorifica" de la skill 1. Sa se transporte in cisterne. Sugestie JOB-uri: Nick server: AndreiTMB Descriere: Cand dai /takevehicle munca sa inceapa automat, sa nu mai fi nevoit sa tastezi toate comenzile... De exemplu, Trucker B: /gettrailer, /work, s.a.m.d. sau macar sa-ti apara un mesaj text atunci cand ai dat /takevehicle, pentru ca in momentul in care ti-ai luat camion nu ai idee ce ar trebui sa faci mai departe, pentru ca nu primesti alte informatii. Sugestie ROB Bank: Nick server: AndreiTMB Descriere: Seifurile sa se reseteze automat la 12 sau 24 ore. E aiurea sa dai rob si mereu sa gasesti gol, doar pentru ca au fost altii inaintea ta. Nu cred ca i-ar conveni cuiva sa joace 10 ore, sa mearga sa dea rob si seifurile sa fie goale, apoi dupa 10 ore tot goale si sa ia mereu 0$. Si tot legat de rob, cand ti-a scanat "identitatea" sa fii teleportat intr-un virtual word separat de ceilalti playeri din banca care dau rob, pentru ca, daca eu dau rob si in acelasi timp da rob si alt player, eu deschid un seif cu bani, celalalt player imi poate fura banii.
 4. @uNNk, scuze. Nu vazusem ca ai facut cerere.
 5. Nickname dorit: AndreiTMB La multi ani, eGaming! Member title dorit: XII.V.MCMLXVIII La multi ani, eGaming!
 6. O singura intrebare!
  Data fiind situatia in care suntem 30-35 de jucatori pe server, iar din astia 30, 25 sunt AFK sa faca bani, level s.a.m.d. Nu credeti ca ar fi fost un avantaj pentru toata lumea ca proprietatile sa fi fost scoase la licitatie dupa 1-2 saptamani si nu fiecare sa-si cumpere ce-si doreste cand a facut suma necesara?

  1. aWm97

   aWm97

   Korekt

 7. AndreiTMB

  [GIFT]VRazvan #2

  @VRazvan. Topic vechi.
 8. AndreiTMB

  [GIFT]sergius

  Topic inchis!
 9. AndreiTMB

  [GIFT] Aleksa

  @Aleksa a vazut gift-ul. Topic vechi, inchis!
 10. AndreiTMB

  [GIFT] GabrielGoku

  Topic vechi, a vazut postarea. Inchis.