Jump to content

andrei997

Members
  • Content Count

    657
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by andrei997

  1. Eu lucrez de aproximativ un an si ceva la un gamemode iar hosting oricum probabil serverul ar merge cel mai bine pe un dedicat.
  2. Avand in vedere ca a aparut categoria asta, ar fii frumos sa se incerce si deschiderea unui server rpg de gta v. E platforma rage.mp sau fivem pe care s-ar putea deschide un server.
  3. Ce mai e pe aici pe forum?

    1. VRazvan

      VRazvan

      Voteaza serverul de Minecraft. Si iti spun eu. Click aici: mc-eg.com/vote

    2. FenomenaL

      FenomenaL

      tu esti :)))

  4. Nick-ul tau: andrei997 Nume: Radu Prenume: Andrei Varsta: 17 Locatia: Rm. Valcea Jocul/rile Preferat(e): SAMP, CS:GO, FIFA O scurta descriere despre tine: Sunt o persoana de treaba, am simtul umorului, imi place sa imi fac prieteni noi. In trecut am mai activat pe aceasta comunitate dar din cauza ca nu prea aveam timp liber am decis sa plec. Acum, vazand ca nu mai e asa cum stiam eu, am decis sa ii dau o noua sansa comunitatii pe care am invatat foarte multe, care desi eram un copil cand am inceput sa activez pe ea tot m-a primit si mi-a acordat sanse de care nu am profitat atunci. De unde ai aflat de eGaming: Am aflat in 2011 de la un vechi prieten care activa atunci pe ea si am activat pana in anul 2014 fara pauze. O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza): Nu e necesar
  5. andrei997

    Ghiceste melodia

    Melodie: Fantezii Cantaret: Alex Velea feat Cabron Am ghicit ( la cate melodii ai raspuns corect): 0. Warn Up - Nerespectare regulament.
  6. Va merge serverul? :)Mi-a mers si acum apare off!
  7. 1.Scooby Doo 2.Spider-Man(cel de pe jetix 2000-2007) 3.Tom si Jerry 4.Familia FlintStone 5.Johnny Bravo
  8. andrei997

    Now playing

    https://www.youtube.com/watch?v=Cn8MbdsF3XY
  9. Hmm,din cate vad acel canal este al lui Stefan sau nu mai stiu eu sa citesc...In fine,cel mai bine s-ar creea un canal special,unde asistent,george etc sa aiba parola si sa faca niste preselectii pentru "prezentator de videouri",iar atunci cand unul dintre "prezentatori"doreste sa posteze sa ii dea PM ori pe YouTube ori pe forum unuia din ei,sau sa se faca selectiile pentru "prezentator de videouri" mult mai drastice si acei "prezentatori"sa primeasca pass de la cont,dar mai bine prima varianta.Speram sa se deschida si app Stefan am dat subscribe.
  10. Pro,dar la faza cu record voice off nu sunt de acord,gen mie imi place sa filmez cu voce..
  11. PRO!Ar fi mult mai fain...Am putea discuta si noi intre noi fara a fii deranjati.
  12. Eu am facut rost de joc.Dar nu stiu de ce nu merge nici un crack.
  13. PRO. Singura conditie sa ma bag si eu ar fi sa jucam pe steam.Nu prea imi place sa iau de pe torrent.Mai bine il luam de pe steam cu updateuri cu tot decat de pe torrent sa stam o ora ca nu merge cracku.
  14. Nick facebook: Radu Andrei Nick site egaming: andrei997 MT dorit: Medicu' de garda!
  15. Nick: andrei997 Descriere: Am inceput sa fac o serie pe serverul de minecraft al eGaming.Cerinte pt episodul 2: 50 views/5 likes. Pozele sau filmuletul: http://www.youtube.com/watch?v=TpRJsB9TDh8&feature=plcp Observatie: episoadele apar in functie de cat de repede se strang normele cerute in descrierea de pe youtube,dar le puteti vedea si aici.
  16. Este super,ne poti da si noua te rugam un link unde o sa functioneze jocul? Sau macar ne poti face un mic filmulet sa stim si noi ce e?
×
×
  • Create New...