Jump to content

andrei997

Members
  • Content Count

    657
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by andrei997

  1. Imi pare rau sa aud asta dar era de asteptat, este pacat, practic simt ca e si munca mea. 

    Eu, cand am creat aceasta comunitatea am creat'o din suflet si din joaca, pentru prieteni si atat, nu pentru un public larg, succesul a venit fara sa-l astept, exista o vorba " fa o greseala ca apoi sa devina un succes" cam asta s-a intamplat la mine.

     

    Da', probabil multi nu ma cunoasteti ca nu m-ati prins, am plecat mult prea devreme sa ma prindeti.
    Cred eu ca imi merit cel putin statul de Fondator al acestei comunitati. zic si eu. 
    Sa va explic pe scurt povestea ca sa ajungem la subiect:


    In perioada 2007 exista doar un singur server de sa:mp Link Mania, aka. RDS, nu puteai sa te pui cu ei, eu un mic pustan de 15 ani, dar am incercat, am zis nu am ce sa pierd daca nu am avut, asa s-a si intamplat, initial serverul se numea SharpGames, primul nume, dar ne jucam doar eu cu cativa prieteni, voiam sa vedem cum este sa fi blindat de bani,masini, factiuni etc, ne-am plictisit repede. Apoi am vrut mai mult, pana m-am intalnit cu amaz1ng (alex)(oarecum eu il stiam de fapt dintr-un alt joc)  mi-a oferit un pc *host* pe windows , gratis, sa imi fac server, cu conditia sa se joace si el(ciudat), initial mi se parea ceva suspect, dar cum spuneam, *prin 2007 era destul de scump un host si nici nu gaseai de sa:mp* repet nu aveam ce sa pierd daca nu am avut, mi-a oferit host, dupa cateva zile mi-a oferit si webhosting ca eu sa-mi cumper un domeniu,(foarte scump pe vremea aia) am zis sa fiu fairplay am sa pun nick-ul meu la server, respectiv Sharp si firma lui de internet Orizont si a iesit Sharp Orizont si orasul unde era hostat Targu Mures *asa se ,purta pe atunci* desi eu am facut astea nefiind obligat sau constrans, pur si simplu FAIRPLAY!
    Pana intr-o zi cand m-am trezit  cu Xanto, din pmdv. este un baiat de nota 10, destept putin zis, ( nu stia pawno, mi-a  spus ca se rezolva, omu' in 3 zile stia coding, de aveam pe server anumite chestii ce nu exista pe toate servere globale de sa:mp ) . A venit pe comunitatea, dar cum a venit, pur si simplu m-am trezit cu el cu grad mare, fara sa stiu ceva, sa fiu anuntat, doar am intrebat, mi s-a explicat si am acceptat intr-un fel obligat, ca nu aveam de ales, oarecum aveam si un beneficiu, dar omul incet incet a inceput sa puna stapanire pe comunitatea, nu stiu daca asa a vrut sau daca a vrut sa faca ceva, dar nu e ok si frumos din partea lui, inteleg, a investit, el a venit pe vremea aia cu cei mai multi bani, din cate stiu a cumparat licenta la IPB, plus altele ce a mai cumparat, eu fiind un pustan de 15 ani, ce venituri sa am? sa cer la mama si tata sa-mi dea 200,300  de lei care erau bani pe vremea aia,  sa investesc intr-o comunitatea? iti dai seama, mare tigaie in cap ce imi luam, in fine.

    Sa nu ma lungesc mai tare, e destul de mult de povestit. Pana intr-o zi cand m-am trezit fara acces, efectiv fara acces, ma simteam dat la o partea, tot stafful pe care eu l-am creat, l-am adus, pana si logo-ul pe care il vedeti e gandit si proiectat de mine cu ajutorul lu JustMe(de pe ###) si coding de Xanto, asta inseamna comunitate,plus multe altele, oamenii pe care i-am adus, aveau toti acces numa eu nu, aveam RDS, mi se schimba ip-ul tot timpul, am intrebat de ce?, pentru securitate, asa mi s-a raspuns aka Xanto. Powner pe vremea aia avea la fel, i-i s-a oferit VPN gratis de la Xanto, mie nu mi-a oferit, pur si simplu eram dat la o parte din toate punctele de vedere, eram doar cu gradul si atat, si aveam ultimul cuvant oarecum (tin sa cred oricum, ca se urmarea de mult inlaturarea mea, dar nu aveau motiv
    Cateva zile am rezistat, asa dar de fiecare data, orice trebuia sa fac, oricand, trebuia sa-i cer lui voie, absolut orice, nu aveam acces la nimic, tot timpu trebuia sa astept dupa el la orice, voua acuma cum vi se pare situatia? Asemanatoare nu? Si stiam ca asta este si in interior, daca nu se vede, vedeam ca se misca greu, si stiam si motivul :)
    Intrucat am reactionat, m-am enervat, si am bubuit tot serverul, eu am facut eu distrug,(da, recunosc, conceptie de copil nu ai ce sa zici, 15 ani)  m-am suparat, pentru ca nu ai cum frate, sa mi se intample asa ceva, si oarecum nu am facut o chestie grava, dar le-am da mtotiv sa ma "sanctioneze" iti dai seama? ca si cum ti-ai injunghia "tatal" care te-a hranit, iar multi pe care eu i-am adus in staff, m-au "tradat" si s-au intors impotriva mea, pentru ca eu eram "dintr-o bucata" nu imi place de tine, nu faci bine, salut, ban si la revedere, poate nu era bine, dar uite unde s-a ajuns comunitatea la o vreme :) 


    Credeti-ma, am iubit, si iubesc comunitatea asta de la inceput pana la sfarsit, (ca pe copiliul meu)nu m-ati vazut, dar am fost si am urmarit fiecare evolutie, si m-a bucurat enorm cand era bine, si prospera din ce in ce mai mult. indiferent ca lumea ma blama, pentru ca stiam ca eu am pus bazele, si am facut ceva frumos, imi crestea inima. 
    Nu conteaza cine esti, si cum esti, conteaza ce lasi in spate 
    Va multumesc, si aveti grija de voi! 
    Noi suntem generatia care a dat startul !!!

    1. andrei997

      andrei997

      Povestea asta mi-ai spus-o si mie acum vreo 3-4 ani cand am jucat amandoi The Forest. Stiu ca in seara aia te-am rugat sa intri pe forum dar nu ai vrut.

    2. (See 21 other replies to this status update)

  2. 11 ani de eGaming si nici un "La mulți ani" 😥

    1. andrei997

      andrei997

      Lma eG. Daca tot nu se mai ocupa Jestyck sau cine o are acum de ce nu o inchide de tot sau sa o lase cuiva care ar putea sa ajute.

    2. (See 2 other replies to this status update)

  3. Omule, hai inapoi, si ridica ce ai inceput,ai inceput singur acuma 11 ani, o poti face si de data asta... 

     

    1. andrei997

      andrei997

      Acum 11 ani era inca un copil/adolescent. Chiar daca ar vrea sa faca ceva timpul probabil nu i-ar permite. Multi din cei care au jucat aici s-au lasat datorita inaintarii in varsta, una era sa te joci la 15-16 ani si alta e sa te joci la 25-26.

    2. (See 1 other reply to this status update)

  4. Am auzit ca se poate face servare de GTA V ca si cel de SAMP,  ce ar fii sa se faca un sv de GTA5 MP ? :-?

    1. andrei997

      andrei997

      Daca ati incercat FiveM nu e mare chestie. O copie fidela a samp-ului e rage.mp. 

    2. (See 14 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...