Jump to content

DMAoffice

Members
  • Content Count

    417
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

About DMAoffice

  • Rank
    Active Member
  • Birthday 08/18/1994

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

3,958 profile views
  1. )))))))))))))))))))))))) noroc cu Releu ca-si mai face si el din cand in cand treaba, v-am zis ca e mincinos complet....asta se ducea la sala si antrena doar bratele si pieptul, uita clar de umeri ... d'oh
  2. asta care a pus pozele , nu crezi ca ai cunostinte prea putine pt un corp ca ala ? p.s : mi se par cunoscute pozele, o sa revin cu sursa de unde le-a luat
  3. mai ai ceva la solduri, ai ginecomastie ?
  4. nici eu nu cred ca mai ma duc...am luat pauza de antrenament de 2 luni si o sa mai iau inca 2 luni
  5. esti pe langa hiphop clar, intoarce-te la genurile tale de house si dance piesa e net slaba si-n plus suna a dubstep,nicidecum a hiphop. # fii serios , ce bine o dau oamenii ... astea sunt variantele corecte .
  6. RUUUNI, ne vedem la nationale la anul ?
  7. Asta e si problema lor, multi cumpara in necunostinta... cumpara ca prostii si dupa se intreaba : de ce nu ma ajuta ?
  8. Nu ma abat de la subiect.CUM POTI SPUNE CA CTC SUNT PESTE PARAZITII? Piesa mai reprezentativa ca " Mesaj pentru Europa " , n-am vazut in rap. La flow? Flow-ul e o iluzie. La mesaj? Niciodata. La ascultatori? Niciodata. La albume vandute? Niciodata... TI-am mai zis.. cant Parazitii scoteau albume si faceau ravagii in muzica romaneasca, CTC cauta gaura de iesire in public.Si sa-ti mai zic ceva...Parazitii a colaborat cu nume mari de afara ( Texta, Raekwon, Cilvaringz, Killa Kella, MC Tripp, Shabazz, ) ... CTC este net inferioara... P.S : CTC este pe aceeasi unda cu Anonim.
  9. Cum poti sa zici ca nu stiu ? stai tu linistit ...cand Parazitii vindea zeci de mii de albume CTC nici nu avea material scos. Hai sa facem o comparatie. CTC in 2002 a vandut 5.000 de unitati cu albumul... Parazitii cu Irefutabil a vandut 140.000 , mai are rost sa continui ? Si stai linistit ca nu se ruga nimeni de Roton, dupa cum stii... Parazitii nu prea scot single-uri ... asa ca nu mai vorbi aiurea. Nu are rost sa compari CTC cu Parazitii... Parazitii s-au facut cunoscuti din '94 .. CTC au devenit mai cunoscuti cand s-a stricat rapul # si eu ascult CTC si pe fiecare dintre ei, dar sunt net inferiori.
  10. Cum poti compara FACEM RECORDS cu 20CM RECORDS? Este imposibil sa faci afirmatia asta. 20CM Records este cu mult superioara din pricina oricarui punct de vedere. Si-n plus...in 20CM RECORDS gasesti aceeasi muzica ca la inceput si aceleasi principii de baza ( nu se apuca sa cante despre shaorma, despre vecini, nu se lauda ca sunt cei mai buni ( cum o fac deliric si doc ) ... nu se lauda cu ce se imbraca ) ... si peste toate... este imposibil sa compari orice chestie legata de hip-hop din Romania cu Parazitii. # Cretzean.. doc e taticul nimanui...
  11. nu stiu cand o sa scoata Ombladon albumul, dar sigur va fi rupere din partea 20CM anul acesta, pentru ca : MarkOne1, Ombladon,Bitza si Parazitii vor scoate album fiecare.
  12. Votez pe: Dr.Dre De ce?: a explicat RaduTorreto mai sus de ce
×
×
  • Create New...