Jump to content

Samii

Members
  • Content Count

    3,196
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Samii last won the day on 17 March 2016

Samii had the most liked content!

Community Reputation

113 Respected

About Samii

  • Rank
    Iesi Acas'
  • Birthday 02/20/1993

Contact Methods

  • Website URL
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array

Previous Fields

  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

13,995 profile views
  1. Deci? Ne strΓ’ngem la un dm anu Δƒsta?
  2. Ai dreptate ,si eu imi aduc aminte cu placere de acele vremuri , nostalgia copilariei ca sa zic asa . Serile alea nedormite in fata monitorului , pe samp . Daca s-ar face ceva probabil as mai intra si eu din cand in cand . Am incercat si eu la un momentdat sa dau de Xanto (pe mail) dar fara succes . Ar fi mers facut ceva pentru noi astia vechii ,sa ne strangem 1-2h pe saptamana la un DM "ca pe vremuri". O intrebare am totusi ,oare cine plateste hostingul de atatia ani ? Va saluta Dj_Maryo
  3. A murit comunitatea ? :(

    Dj_Maryo aici

  4. Samii

    Now playing

    Breaking bad remix https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WzhW20hLp6M
  5. Am vazut ca multa lume se plange (inclusiv eu ) de faptul ca dupa maxim 1 luna toate linkurile mor , si de multe ori cel care a uploadat nu mai are fisierul original . Eu cred ca un filehosting pentru fisiere mici (pana in 1mb) ar fi foarte bine venit , in special pentru sectiunea Asta . Un gm care ocupa 2mb dupa arhivare ajunge la sub 1mb ( de test de la 239kb prin arhivare un gm a ajuns la 32.5kb ) . Iar pentru a nu umple hostul repede propun ca acces sa aiba doar cei din grupul "Tutorial writers"
  6. Nick forum: Dj_Maryo1993 Steam link: http://steamcommunity.com/profiles/76561198003685330 Link Votare: http://minecraft-mp.com/server/12528/vote/confirm/ Nick vot: DjMaryo19 (am votat mai multe sper sa nu fi gresit numele fix pe asta ) Numar: 19
  7. Daca se gaseste cineva care sa se ocupe serios de ea o sa iasa ceva frumos . Eu sunt de acord cu aceasta propunere si cu siguranta o sa particip si eu
  8. Eu am inteles ideea ta(cred) , asta poti sa o faci si fara plugin , iti strangi 10 membrii (sau cati vrei) si discuti cu ei (faci un chatbox) la ce ora sa intre si pe ce svr sa intre .
  9. Samii

    Now playing

    Mason Feat Princess Superstar - Perfect Exceeder Oldies but goodies
  10. Samp clar , cu toate ca nu prea intra la categoria mmo(masive multiplayer online) avand maxim 500 playeri ...
  11. Propunere : Se ia un mos craciun (imagine) , se ascunde undeva pe site/forum , iar primul care il gaseste si posteaza dovada(screenshot) castiga.
  12. Aiurea , daca posteaza aiurea pentru +1 primeste warn , cei asa de greu ? (PS : eu doar am dat idee , ca oricum nu cred ca o sa particip la asa ceva )
  13. Cel mai activ user : - Se face ss la posturile curente la inregistrarea in concurs - Concursul tine x zile , la sfarsit se face un calcul .
  14. Tare finalu' va furat tractoru Ai uitat "scaipu" pornit ca ti se aude glasu?
×
×
  • Create New...