Jump to content

Radu_Toretto

Hall Of Fame
  • Content Count

    10,161
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    16

Everything posted by Radu_Toretto

  1. Nick: Radu Versuri melodie: Video dintr-un film: -
  2. Neata. Mai e cineva aici ? De la ultima postare de acum 3 ani am degenerat grav. Am trecut de mai bine de 1 an pe heavy / black / symphonic black / power. De la balade si chestii dragute de la Metallica si Guns, am ajuns la Behemoth, Dimmu Borgir, Gorgoroth, ceva black romanesc (Negura Bunget) si inca vreo cateva.
  3. La Interests se trec 3-4 cuvinte. Ce te pasioneaza pe tine, ce te intereseaza, prin ce iti ocupi timpul, chestii de genul, nu versuri din shitra benz. Pro.
  4. Scuza-ma. http://www82.zippyshare.com/v/zXiKhpNA/file.html LE: Am gasit. Oscar Benton - Bensonhurst Blues https://www.youtube.com/watch?v=FfFsPQ4ag8c
  5. Salut. Ma poate ajuta cineva cu fragmentul din melodia atasata ? Nu reusesc sa-i aflu numele. Mersi. forum.softpedia.com/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=1684075
  6. Aceiasi parere si aici. Ascult mai mult clasici .
  7. Nick: Radu_Toretto Versuri melodie: nu are Video dintr-un film: https://www.youtube.com/watch?v=hZaC9YgnLRE Seamana cu melodia aceasta foarte mult atat ca ritm cat si ca efecte. 0:45 - 2:30 este partea care seamana cel mai bine. Este acelasi stil, house / dubstep.
  8. Radu_Toretto

    Old but gold !

    Hai ca deja unii exagerati. Serios, old but gold si voi ati pus melodii a lui Matteo, Guess Who, Don baxter, doc wtf ... melodiile astea au maxim 5 ani. Ati citit descrierea topicului ? Va rog sa pastrati ideea topicului sau sa va abtineti la a mai posta. ON :
  9. Si ceva mai light, pentru Kawasaki :
  10. Cand sunt acasa, Rock FM-ul e pe on toata ziua. Cand sunt plecat de acasa, am provizii serioase pe telefon / player.
  11. Mai asculta cineva rock in ziua de astazi (in aafar de mine) ?
  12. Radu_Toretto

    Now playing

    Cypress Hill feat Daron Malakain - Trouble Seeker
  13. Radu_Toretto

    Now playing

    David Guetta - Shot me down feat Skylar Grey
  14. Campania s-a incheiat. As fi fost incantat sa fi participat mai multi useri. Sau macar cei care au participat sa fi fost mai seriosi. Apreciez mai mult pe StefanBv care a postat 4 link-uri, indiferent ca au fost corecte sau nu, decat pe sNN1K3rs, care a postat 21 de link-uri, din care 19 au fost invalide, evident copiate de la colegii lui. In fine. Pentru nelamuriri postati aici pentru ca in scurt timp topicul va fi inchis.
  15. Cu scuzele de rigoare pentru intarzierea care a avut loc, anunt finalul campaniei. Clasamentul este : Locul 1 : SSkill96 - toate link-urile postate au fost valide, 18 la numar. Locul 2 : xproback95 - 10 link-uri valide. 6 link-uri invalide. Locul 3 : sNNiK3rs - 2 link-uri valide. 19 link-uri invalide. Nu stiu de ce ai mai participat daca ai copiat toate paginile de la xproback95 si SSkill96. Bataie de joc ... Premiile vor fi acordate cat mai repede posibil. Multumesc.
  16. Din pricina unei cauze "interne", am fost nevoiti sa restrictionam aceasta sectiune in perioada ce a trecut. Tin sa anunt ca nu s-a anulat campania si daca cineva mai este doritor sa posteze, o poate face. In weekend vreau sa ne apropiem de final, asa ca va rog sa postati pana atunci. Imi cer scuze in numele conducerii pentru neplacerea creata.
  17. Radu_Toretto

    Now playing

    http://www.youtube.com/watch?v=BcL---4xQYA Led Zeppelin - Stairway to Heaven
  18. Atunci nu este nici o problema. Se respecta modelul impus de fiecare. Chiar nu m-am gandit ca ar putea fi asa. Respectati modelul impus de ei. Daca nu exista, postati mesajul in forma in care l-am scris eu.
  19. Pentru orice nelamuriri / probleme / intrebari, va stam la dispozitie in acest topic.
  20. Salut tuturor. A venit momentul pentru campania de promovare de anul acesta. Cum se procedeaza ? Tot ce trebuie sa faceti, este sa postati mesajul de mai jos pe cat mai multe forumuri / site-uri / blog-uri care au o sectiune destinata pentru promovarea altor forumuri / site-uri / blog-uri. Reguli : Se accepta si se considera valide doar link-urile in care mesajul a fost postat in sectiunea dedicata acestor activitati, pe forumurile gazda. Se posteaza o singura data, de catre un singur user pe un anumit site. Cine posteaza pentru a 2-a oara pe acelasi site, nu se ia in considerare. Link-urile in care se posteaza aiurea, off-section, in disperare nu se iau in considerare (degeaba va zbateti). Verificati posturile precedente ale userilor pentru a nu posta pe acelasi site-uri ca si ei. In acest topic nu se posteaza absolut nimic, in afara de link-ul / link-urile spre site-urile gazda. Pentru discutii aveti topic separat. Alte informatii : Eu personal voi verifica fiecare link in parte. Cine nu respecta regulile de mai sus, din start nu ii va fi luata in seama activitatea. Nu vreau sa facem din toata chestia asta un balamuc. Vreau sa respectam regulile scrise de mine si totodata regulile impuse de comunitatile unde doriti sa faceti reclama. Mesajul postat trebuie sa arate exact ca cel din citatul de mai sus. Premii : Vor fi premiati primii 3 useri cu cele mai multe link-uri valide. Locul I : VIP cu beneficii timp de o luna. Beneficii : posibilitatea schimbarii nickname-ului, accesul la o sectiune privata, posibilitatea schimbarii MT-ului, posibilitatea personalizarii imaginii de fundal a profilului. Locul II : Grup Award Winner timp de o luna. Beneficii : aceleasi ca si la VIP cu beneficii, excluzand posibilitatea schimbarii nickname-ului. Locul III : VIP fara beneficii timp de o luna. Beneficii : acces in zona privata, posibilitatea schimbarii MT-ului. Durata desfasurarii campaniei : Joi, 6 martie 2014 - Joi, 20 martie 2014.
  21. Radu_Toretto

    Last hits

    Artist: Marvin Priest Numele Melodiei: Higher Data lansarii: 20 februarie 2014 Video :
  22. Artist: Ice Cube Nume piesa: Sasquatch Video:
×
×
  • Create New...