SLiiim

Members
 • Content Count

  1,168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SLiiim last won the day on 18 October 2013

SLiiim had the most liked content!

Community Reputation

231 Respected

About SLiiim

 • Rank
  The King is dead, but life goes on!
 • Birthday 01/23/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Interests
  EMINEM Daughter

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  LegalSmoke
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

5,995 profile views
 1. O mare mizerie lansarea asta pe episoade a jocului, avand in vedere ca nu sunt adeptul jocurilor digitale, cred ca o sa astept pana apar toate episoadele ca sa il pot cumpara in format fizic.
 2. Nick server: LegalSmoke Descriere: Propun sa se creeze un sistem automat pentru contracte, mai exact server-ul sa puna random cate 20 de contracte la fiecare ora. In felul acesta nu o sa mai fie nevoiti Adminii sa puna contracte si nici membrii din factiune.
 3. Nume: LegalSmoke Stock: http://imgur.com/iPCl5RI Text: LegalSmoke
 4. Ce lucruri mai importante sunt de facut pe server ? E logic sa facem propuneri pentru factiunea noastra, pentru ca vrem sa o ridicam cat mai sus si asa ar trebui sa faca toti liderii. De ce sa ne intereseze pe noi de alte factiuni ? Atata timp cat nu facem parte din ele si nu stim cum merg lucrurile la ora actuala acolo. Daca toti liderii si-ar dori masini si skinuri noi cum zici tu, de ce nu se baga ? Ultimul post aici, vad ca nu am cu cine sa discut, ai mite de 14 ani.
 5. A, si tu dai contra pentru ca daca o sa fie acceptata propunerea el o sa aiba masini tari la Hitman si tu nu. Bravo, ce pot sa spun, mentalitate de 13 ani.
 6. Nick: LegalSmoke Poza: http://imgur.com/ob2mrmo Text: LegalSmoke Alte preferinte: Sa imi fac 1 cu text si inca 1 fara. Doresc: Avatar
 7. Nick server: LegalSmoke Descriere: Propun ca la factiunea Hitman sa se adauge 1x Cutit + 1x sDPistol ( 100gl ) atunci cand te spawnezi. In felul acesta nu mai este ogligata toata lumea sa dea banii pe arme. Minimul unui contract este de 5k iar Order 1 costa 3k, -1k de la surrender, mai ramai cu 1k . Si in felul acesta e si mai apropiat de realitate, Agent 47 tot timpul are la el cutit, sDPistol si ata pentru strangulare, dar aici nu e cazul.
 8. +1 pentru Banshee si de la mine.
 9. Anglia, doar e Vardy Party in lot, no ?
 10. Daca tu esti sarac si nu poti sa donezi pentru a ajuta server ul, atunci lasa l pe altul care are bani si e dispus sa doneze sa isi cumpere ce casa vrea, ca nu are cu ce sa te incurce pe tine casa aluia, din perspectiva asta trebuie privit chestionarul. PRO.
 11. Puterea supraomeneasca de a nu avea nicio putere supraomeneasca.
 12. Pai daca il schimbati pe cel de rank 5 de ce sa nu le schimbati si pe celelalte ? Sunt de 6-7 ani aceleasi skin-uri, eu cred ca lumea se mai plictiseste de ele...Daca bagati ceva nou automat atrageti si playeri dar daca lasati aceleasi chestii vechi de ani de zile...