Armyw0w

Members
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

About Armyw0w

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/19/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Piatra-Neamt

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Armyw0w
 • Nick CS
  Armyw0w
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

821 profile views
 1. ยป Nota : 8 ยป Argumenteaza Nota : Mai are de tras DOC ยป Numele melodiei : Anonim - Show ยป Video : http://www.youtube.com/watch?v=KLLUHa8JFFY
 2. 3. Citeste despre Bit Manipulation, avea Slice un tutorial pentru optimizare 4. Poti folosii rBit a lui Ryder ca sa economisesti din consum. Sau .. pentru matrice optimizata faci asa: new Matrice [ 10 char ]; public ... ( ) { Matrice { 1 } = ...; } Cand selectezi randul/tabelul folosesti { } nu [ ], economisesti de 4 ori mai putin la o variabila de genul. 5. Ini ca ini, dar folosesti y_ini care consuma mult.. trebuia folosit functiile I/O deoarece citeste in decimale si consumul e redus. 7. Nu mai am acum gamemode-ul tau si am scoala cu PAWN++ School deci, la functia de ban la reason, daca-ti bag la reason '; DROP TABLE players;-- am executat un alt query, deci la query-urile care sunt texte string (reason-uri, s.am.d) e recomandat in format sa folosesti mysql_real_escape_string ( variabila ). 8. Era a_time si mai era un include, ma rog acum am ceva treaba, verifica si tu.
 3. 1. Prea multe INC-uri inutile. 2. Nu prea este aranjat placut.. functi #define cu alte definitii aiurea, incurca. 3. Nu este deloc optimizat. 4. Folosesti prea multe variabile in loc sa folosesti o matrice optimizata. 5. Folosesti comenzi strcmp si ZCMD --> De ce ? 6. La fel folosesti INi si MySQL? 7. Gamemode-ul este vulnerabil la SQL Injection (Daca am Admin LV 2, imi pot da Level 1338) 8. Vezi ca unele include-uri deja le importeaza a_samp.inc. Asta e o analiza scurta, daca as sta sa ma uit la toate as gasii mai multe. P.S: Vezi sa repari vulnerabilitatile.
 4. Acum ca ma gandesc mai bine... noua de fapt ne lipseste liderul care nu a mai intrat de mult... Pe eGaming la ora actuala e ceva de genul seful e in vacanta iar angajatii sa se ocupe.. ar trebuii ca seful sa fie primul care face ceva, cred ca asta e problema daca ma gandesc bine.
 5. Pentru mine eGaming e mort.. adevaratii veterani ai SA-MP-ului nu mai stau aici stiti de ce? Numai din vina voastra Admini pe pile, graduri pe pile.. ce e asta? Voi sunteti adevaratii dusmani ai SA-MP-ului .
 6. Mario, daca era incurajat stuntul, drifting-ul si deathmach-ul (c-bug) era un mediu gen ala de counter-strike (IT'S JUST A GAME)
 7. Cortez, mersi de video <3 imi aduce aminte de amintiri placute.. Ma numeam Snoop_Cat pe atunci.. dar am fost descurajat din cauza varstei mele.. Cortez + Aspru = Nortenos Love!
 8. P.S: Scuze de dublu post, nu merge edit-ul. Sper ca n-ati uitat de Shocker dragii mei .
 9. - Nortenos...** As fii vrut sa gasesc cel facut de Cortez dar nu-l gasesc. - by Overlord - by Overlord. Respect: Sharp, Overlord, dmxcuza, Smokeru, Blain. Serverul a ajuns foarte jos (din partea mea de vedere) pentru ca ati uitat sa le mai oferiti jucatorilor distractie nu numai eventuri, case bani s.a.m.d, s-au invatat sa munceasca si sa fie cei mai buni si au uitat adevaratul sens al jocului: DISTRACTIA. Ati interzis un "bug" (C-Bug) pe care nici MTA (care are atatia developeri si sunt de 10x mai in fata decat SA-MP) nu doresc rezolvarea C-bugului deoarece este o arta si un stil de joc... V-ati luat dupa server si ati pus anti-cbug (un motiv pentru care nu joc), asa cum democratia a lasat lumea sa aleaga cum sa fie tara si s-a vazut in ce hal a ajuns... In loc sa promovati asa ceva.. sau macar sa va fii interesat, v-ati luat dupa niste... idioti si s-a restrictionat. Best times: 09-10.
 10. Nota:2 [ parca era vorba de videouri, nu filme ] Numele melodiei: a1s - Ma Cac Pe Voi http://www.youtube.com/watch?v=3VRWRRrnbzA&feature=player_embedded# !
 11. Serios? Totul este aranjat oribil, n-am nici macar o lauda pentru tine. strcmp? Cine dracu mai foloseste strcmp pentru comenzi? P.S: Bazeaza-te pe aranjare, uitate cum scripteaza Zh3r0 sau farse, i-ai ca exemplu.
 12. Eu totusi din bun simt imi cer scuze daca te-am jignit, si sper sa nu ne certam de la un topic.