Jump to content

quinT

Members
  • Content Count

    484
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

quinT last won the day on 7 June 2014

quinT had the most liked content!

Community Reputation

156 Respected

About quinT

  • Rank
    Active Member

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

7,526 profile views
  1. Cine a spus ca jucam la risc? Cred ca unii m-au inteles gresit, nu fac aceasta propunere pentru mine, nu am fost banat niciodata si nici nu folosesc hack-uri. E doar o propunere pentru un joc mai lejer. De asemenea e aici e vorba si de propunerea cu conturile clona, pe care doar cativa au citit-o ca multi nu s-au obosit sa citeasca tot. Si daca ar fi sa o luam cum e acum, cu ban pentru aproape orice, unde se ajunge? Numarul playerilor e in continua scadere, si chiar si asa, se folosesc hack-uri in prostie, mai nou fake kill-ul e la ordinea zilei. In concluzie, nu e bine nici cum e acum.
  2. Cea mai buna solutie este scoaterea c-shot-ului, asta chiar nu e greu.
  3. Eu nu fac propunerea asta pentru mine Dar vad ca sunt multi care folosesc si numarul jucatorilor tot scade.
  4. Inteleg ce vrei sa spui, e normal ca un regulament sa fie respectat, dar vezi si tu... nu prea functioneaza in momentul de fata si din pacate pierdem multi playeri. Insa nu cred ca o sa se foloseasca hack-urile si mai mult daca s-ar face cateva schimbari. Cu un anti-cheat mai bun sigur nu o sa ne mai confruntam cu atat de multe probleme.
  5. Nu e neaparat sa se intoarca iar pe server si sa foloseasca din nou cod. Cum spuneam si mai sus, daca s-ar schimba de la ban permanent la prison, nu cred ca le mai arde de cod din nou. Bineinteles, ar trebui optimizat si sistemul anti-cheat si se mai pot gasii o gramada de solutii. Acea sectiune e inchisa.
  6. Asa cum spune si titlul acestui topic, este vorba despre sanctiuni. Propunerea mea sta in felul urmator: sanctiunile sa nu mai fie atat de drastice. Mai mult ca sigur asta este unul dintre principalele motive pentru care unii jucatori renunta la eG. Un exemplu concret ar fi cel cu ban permanent. Am mai vazut ca sunt multi de acord si sustin aceasta idee: chiar si in cazul codurilor, la prima abatere sa se aplice o sanctiune gen prison 8 ore sau mai mult (e un exemplu). Nu cred ca dupa atata timp in prison ii mai arde cuiva de coduri, sau in cel mai rau caz, la a doua sau a treia abatere ban permanent. Aceasta in combinatie cu anularea c-shot-ului pe server vor rezolva multe lucruri negative ale serverului + mai putine plangeri si mai putin conflict intre jucatori. De asemenea, propun sa nu se mai baneze permanent "conturile clona". Eu chiar nu vad care e problema cu acesti jucatori care revin pe server/forum cu alte conturi. Cu ce incurca ei? Pana la urma conteaza foarte mult si acest aspect la numarul de jucatori. Chiar daca probabil in trecut au folosit coduri, nu cred ca au revenit pentru a folosi din nou ca sa fie iar sanctionati. Un joc mai lejer presupune mai multa distractie (nu spun sa fie prea lejer in asa fel incat codurile sa fie pe primul loc, ci doar sa fie o ambianta mai placuta pe server). Vreau ca parerile voastre (pro/contra) sa fie insotite de un argument pentru a creste eficienta topicului. Multumesc!
  7. Din ce in ce mai bine, felicitari! Sunt de acord si eu cu propunerea lui SEB0NE, si anume sa puneti la sfarsit cate o intrebare, iar in episodul urmator sa puneti 2-3 raspunsuri ale noastre. Tineti-o tot asa baieti!
  8. Bun venit! Iti urez distractie placuta si spor la joc.
  9. Nota: 8 Argumenteaza nota: Suna binisor Numele melodiei:
  10. Sunt si multe dezavantaje in ceea ce priveste aceasta propunere. La unele posturi chiar nu e nevoie de minim 100 de caractere, cred ca nu e nevoie de exemple. E mult mai bine ca moderatorii sa supravegheze acest aspect si sa aplice masurile necesare.
  11. Nu neaparat sa aducem oameni in clan care joaca deja. Desi, nu ar strica sa se alature si cei experimentati care joaca jocul de ceva timp. Poate vor fi atrasi si useri de pe forum care nu au jucat inca acest joc, se vor apuca si usor usor vor deveni jucatori priceputi, si pe parcurs va evolua si clanul. Bineinteles ca niciodata un clan nu este perfect dezvoltat si bine organizat de la inceput. Pas cu pas, se poate face ceva frumos..zic eu.
  12. Salut Kawasaki, as vrea sa propun urmatorul lucru: Avand in vedere faptul ca foarte multe persoane se plang de acele reclame de pe hitbox, care sunt incomfortabile, m-am gandit ca ai putea sa pui in topicul Tutorial si info, o recomandare cu pluginul ADBlock. [Pentru cei care nu stiu, ADBlock este un plugin care blocheaza reclamele] Se pare ca acele reclame chiar ii deranjeaza pe unii si ma gandesc ca nu au aflat de acest plugin. Presupun ca si tu vrei ca totul sa decurga cum trebuie pe parcursul interviului, si aceasta este o modalitate prin care putem sa scapam de acele inconveniente pe chat, si sa ne axam asupra intrebarilor si discutiilor pe baza temei stabilite.
  13. Propun sa se adauge in interviu, urmatoarele intrebari: Care sunt lucrurile care te atrag la comunitatea eGaming? Care este sectiunea ta favorita de pe forumul comunitatii? Ce ai schimba la comunitate daca ai fi owner? Ce servere de gaming ti-ar place sa se deschida in aceasta comunitate?
  14. E drept, pot aparea si inselaciuni si furturi. Dar pentru a evita cat de cat, poate fi creat un topic cu o lista de neseriosi, prin urmare, furturile vor avea un procent mai scazut.
×
×
  • Create New...