kiD16

Helper RPG
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

2 Followers

About kiD16

 • Rank
  Born to be a LEGEND
 • Birthday 07/16/1997

Contact Methods

 • Discord
  kid4cs

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  kiD16
 • Nick CS
  kiD
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

1,344 profile views
 1. Se poate folosi optiunea de "Bulk Mail" care este activa pe aceasta platforma(Ip.Board) si puteti trimite email tuturor membrilor sau doar un anumit numar. Insa nu vor primi mail-ul trimis cei care nu au bifata optiunea sa primeasca email de la admin/webmaster. Aceste setari sunt in profilul fiecarui membru al forumului. Daca nu merge nici aceasta metoda desi ar trebui sa mearga, se poate folosi limbajul HTML+pHp pentru trimiterea fortata cu ajutorul mail-ului webmaster pe care a fost instalat forumul
 2. I'm the boss here. Cel mai vechi!
 3. Ma duc sa dau o restanta, sper sa iau
 4. Nickname: kiD16 Level: 11 Vârsta reală: 21 Facțiuni precedente: Bloods De ce dorești să te alături facțiunii National Guard ?: Deoarece este o factiune care se ocupa cu incetarea infractiunii si asta imi doresc sa fac. My old but true love. În ce interval orar joci SA-MP ?: Nu am un interval anume Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/EqRIz47 Alte precizări: "Sunt pregatit pentru a deveni un agent National Guard!"
 5. Nickname: kiD16 Level: 10 Vârsta reală: 21 Facțiuni precedente: Bloods De ce dorești să te alături facțiunii Hitman ?: Imi doresc sa intru in hitman deoarece este placerea mea sa omor oameni pe bani, se execut silentios si sa duc la sfarsit contractele. Silent but deadly. În ce interval orar joci SA-MP ?: Nu am un anume interval, joc zilnic Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/s2sEClD Alte precizări: When you kill for money There are no rules.
 6. Si eu sunt pro cu aceasta propunere. Cred ca ar fi mult mai bine cu doar 2 factiuni DM...
 7. Nickname: kiD16 Level: 7 Vârsta reală: 21 Facțiuni precedente: FMA(Lider) De ce dorești să te alături facțiunii Bloods ?: Imi doresc sa intru in Bz deoarece este gang-ul cu cea mai mare reputatie si imi doresc sa fac o echipa sa cuceresc toate teritoriile În ce interval orar joci SA-MP ?: Nu am un anume interval, joc zilnic. Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Cu siguranta. Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/hOo1Svq Alte precizări: -
 8. Nickname dorit: kiD16 La multi ani, eGaming!
 9. Si mie mi-sa intamplat de multe ori asta. Pro
 10. Sunt si eu PRO desi am pierdut foarte mult dar chiar era misto
 11. Sunt de acord cu notiunea de Role Play. Mereu mi-au placut serverele de RolePlay, am si jucat si este foarte frumos si chiar ai ce face. Schimbarile specificate de @ChrisAngel chiar sunt unele usor de realizat cred eu si se pot pune in practica, in teste pentru ceva timp sa vedem daca se vad schimbari si nu doar, se poate lucra si la restul lucrurilor cum ar fi factiuni/job-uri/DealerShop/Case/Biz-uri etc... Cred ca ar merita o schimbare dupa atatia ani de RPG. Merita o sa acordam o sansa sa schimbam umpic serverul acuma, poate chiar se vad progrese.
 12. Mai bine s-ar face sa dispara si numele sa nu se vada doar caracterul, eu zic ca este mai bine asa ...