kid16

Members
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

2 Followers

About kid16

 • Rank
  Born to be a LEGEND
 • Birthday 07/16/1997

Contact Methods

 • Skype
  kid4cs

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  kiD16
 • Nick CS
  kiD
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

1,204 profile views
 1. Si mie mi-sa intamplat de multe ori asta. Pro
 2. Sunt si eu PRO desi am pierdut foarte mult dar chiar era misto
 3. Sunt de acord cu notiunea de Role Play. Mereu mi-au placut serverele de RolePlay, am si jucat si este foarte frumos si chiar ai ce face. Schimbarile specificate de @ChrisAngel chiar sunt unele usor de realizat cred eu si se pot pune in practica, in teste pentru ceva timp sa vedem daca se vad schimbari si nu doar, se poate lucra si la restul lucrurilor cum ar fi factiuni/job-uri/DealerShop/Case/Biz-uri etc... Cred ca ar merita o schimbare dupa atatia ani de RPG. Merita o sa acordam o sansa sa schimbam umpic serverul acuma, poate chiar se vad progrese.
 4. Mai bine s-ar face sa dispara si numele sa nu se vada doar caracterul, eu zic ca este mai bine asa ...
 5. Si eu sunt pro pentru prima si contra pentru a doua propunere. Sunt prea multe masini. Eu as mai scoate din ele, nu sa adaug.
 6. Doresc(avatar/semnatura/GIF): Avatar Stock: https://i.imgur.com/2HJ4Xbh.jpg Text: kiD16 si text secundar For More Adrenaline Precizari: Daca nu e bun stocku asta pentru avatar dau alt stock sau daca ai tu un stock gen acesta e si mai bine <3. Pace
 7. Bogdy56

  Please uninvite Kid16.

 8. Alta idee foarte buna. Idei sunt si speram ca le veti si pune in aplicare...
 9. Interesanta propunere, nu am nimic impotriva dar in momentul de fata este inutila pentru ca suntem prea putini playeri. Pana sa ajungem sa facem o factiune rivala FMA-ului hai sa facem ceva cu FMA-ul pentru ca eu ma chiuni sa recrutez membri. Deabi am 5 membri si toata lumea ma intreaba ce fac in afara de curse. Activitatile astea cu stunt-uri si RP am putea sa le adaugam la FMA sa o facem mai interesanta, mai cautata si apoi sa facem o factiune noua.
 10. FMA recruteaza! Check Panel!

 11. Nick: kiD16 Rank actual: 4 Poza cu /pday 1: Poza cu /pday 2: Poze cu arestari:
 12. Uite dovada aici PULES. Ai crezut ca nu am dovezi?SI cu ocazia asta bine ca ai facut post sa iti fac si eu pentru Non-rp te-am pupat.
 13. Poftim dovada Ca sa se vada mai bine dati pe 0.25 speed.
 14. Nick-ul tau: kiD16 Reclam pe: Caisa Motiv: Nu stie locatiile Dovada:
 15. 1. Nu doar eu am avut ci n lume a avut si inca au 2. Am firma inregistrat si sunt in regula cu totul. A scos detinatorul serverului care i-l hostasem la mine pe dedicat 5000 de $ in 3 luni aproape. De ce nu a venit anafu si gameforge?