kid16

Leader RPG
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About kid16

 • Rank
  Born to be a LEGEND
 • Birthday 07/16/97

Contact Methods

 • Skype
  kid4cs

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  kiD16
 • Nick CS
  kiD
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

1123 profile views
 1. Racerul saptamanii este ChrisAngel. Felicitari!
 2. Invoit
 3. Salut! Sedinta va avea loc duminica, 25.03.2018 , ora 14:30. Cred ca la aceasta ora puteti intra majoritatea. Vom discuta niste aspecte care va vor interesa si vom pune la punct anumite teme . Cine nu se poate prezenta la sedinta astept sa posteze la invoiri sedinta altfel veti primi FW. Aveti timp pana duminica la ora 22:00 sa va faceti activitate si in special pentru Racerul Saptamanii. Cine nu isi face raportul primeste FW.
 4. Si mie mi-sa intamplat de multe ori asta. Pro
 5. Incepand de saptamana aceasta voi verifica rapoartele la sange si cine nu isi va completa activitatea pe saptamana va fi demis. Aveti timp pana sambata/duminica sa va completati rapoartele
 6. Nick: kiD16Level: 20Motivul pentru care doresti sa fii interdievat?: Vreau sa ma laud cu ceea ce sunt si ceea ce am!Alte precizari: No, Arrigato!
 7. Salut! Sedinta va avea loc sambata, 17.01.2018 , ora 15:00. Cred ca la aceasta ora puteti intra majoritatea. Vom discuta niste aspecte care va vor interesa si vom pune la punct anumite teme . Cine nu se poate prezenta la sedinta sa posteze in topicul de mai jos.
 8. Sunt si eu PRO desi am pierdut foarte mult dar chiar era misto
 9. Sunt de acord cu notiunea de Role Play. Mereu mi-au placut serverele de RolePlay, am si jucat si este foarte frumos si chiar ai ce face. Schimbarile specificate de @ChrisAngel chiar sunt unele usor de realizat cred eu si se pot pune in practica, in teste pentru ceva timp sa vedem daca se vad schimbari si nu doar, se poate lucra si la restul lucrurilor cum ar fi factiuni/job-uri/DealerShop/Case/Biz-uri etc... Cred ca ar merita o schimbare dupa atatia ani de RPG. Merita o sa acordam o sansa sa schimbam umpic serverul acuma, poate chiar se vad progrese.
 10. Mai bine s-ar face sa dispara si numele sa nu se vada doar caracterul, eu zic ca este mai bine asa ...
 11. Si eu sunt pro pentru prima si contra pentru a doua propunere. Sunt prea multe masini. Eu as mai scoate din ele, nu sa adaug.
 12. Doresc(avatar/semnatura/GIF): Avatar Stock: https://i.imgur.com/2HJ4Xbh.jpg Text: kiD16 si text secundar For More Adrenaline Precizari: Daca nu e bun stocku asta pentru avatar dau alt stock sau daca ai tu un stock gen acesta e si mai bine <3. Pace
 13. Please uninvite Kid16.

 14. Alta idee foarte buna. Idei sunt si speram ca le veti si pune in aplicare...
 15. Interesanta propunere, nu am nimic impotriva dar in momentul de fata este inutila pentru ca suntem prea putini playeri. Pana sa ajungem sa facem o factiune rivala FMA-ului hai sa facem ceva cu FMA-ul pentru ca eu ma chiuni sa recrutez membri. Deabi am 5 membri si toata lumea ma intreaba ce fac in afara de curse. Activitatile astea cu stunt-uri si RP am putea sa le adaugam la FMA sa o facem mai interesanta, mai cautata si apoi sa facem o factiune noua.