kiD16

Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

2 Followers

About kiD16

 • Rank
  Born to be a LEGEND
 • Birthday 07/16/1997

Contact Methods

 • Discord
  kid4cs

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  kiD16
 • Nick CS
  kiD
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

1,432 profile views
 1. Din staff nu prea a mai ramas nimeni, Nici macar noi care am ramas in continuare, care am incercat sa facem ceva nu meritam sa mai fim in staff?
 2. Dintre toti care ati postat nustiu daca au continuat sa joace in ultima perioada mai multi de 2 sau 3. De ce postati si criticati lumea si spuneti ca e totu de cacat si numai stiu eu ce daca numai jucati?Nu vad rostu la comentariile voastre.
 3. Eu sunt de acord cu acest wipe. S-au facut foarte repede multi bani si toti si-au luat proprietati si noii jucatori nu au ce sa isi mai ai. Foarte putini activi din cei care si-au luat proprietati, intra zilnic 2 minute doar pentru a nu ramane fara ele. Eu zic ca ar fi bine un wipe.
 4. Haideti pe server lumee. Police Departament recruteaza!!!

 5. Se poate folosi optiunea de "Bulk Mail" care este activa pe aceasta platforma(Ip.Board) si puteti trimite email tuturor membrilor sau doar un anumit numar. Insa nu vor primi mail-ul trimis cei care nu au bifata optiunea sa primeasca email de la admin/webmaster. Aceste setari sunt in profilul fiecarui membru al forumului. Daca nu merge nici aceasta metoda desi ar trebui sa mearga, se poate folosi limbajul HTML+pHp pentru trimiterea fortata cu ajutorul mail-ului webmaster pe care a fost instalat forumul
 6. Ma duc sa dau o restanta, sper sa iau
 7. Nickname: kiD16 Level: 11 Vârsta reală: 21 Facțiuni precedente: Bloods De ce dorești să te alături facțiunii National Guard ?: Deoarece este o factiune care se ocupa cu incetarea infractiunii si asta imi doresc sa fac. My old but true love. În ce interval orar joci SA-MP ?: Nu am un interval anume Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/EqRIz47 Alte precizări: "Sunt pregatit pentru a deveni un agent National Guard!"
 8. Nickname: kiD16 Level: 10 Vârsta reală: 21 Facțiuni precedente: Bloods De ce dorești să te alături facțiunii Hitman ?: Imi doresc sa intru in hitman deoarece este placerea mea sa omor oameni pe bani, se execut silentios si sa duc la sfarsit contractele. Silent but deadly. În ce interval orar joci SA-MP ?: Nu am un anume interval, joc zilnic Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/s2sEClD Alte precizări: When you kill for money There are no rules.
 9. Si eu sunt pro cu aceasta propunere. Cred ca ar fi mult mai bine cu doar 2 factiuni DM...