Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Community Reputation

35 Excellent

About razvansjkE

 • Rank
  Șmecher la mine acasă!
 • Birthday 02/08/1996

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 • GFX Battle Loses
  Array
 1. Da, am adăugat, dar mai este o chestie, și atunci când deschid în pc îmi face așa, Când deschid prima dată Dau un relog și când mă conectez Această problema este de când a postat el prima dată gamemod-ul și a avut el propriul server.
 2. Am și eu o problemă, în PC când intru pe server, îmi merge totul normal , login, spawnare spawn normal, atunci când îl urc pe host, nu merge cum trebuie, mă dă în acest loc; știe cineva de ce? Nu e de azi problema..
 3. Nu i-ai băgat versiunea 0.3x, acest gm e pe prima versiune , 0.3a dacă nu mă înșel sau cum era...
 4. PRO - Mulți se joacă metin2 , chiar și eu , dar nu sunt un fan al acestui joc , dar pentru distracție merge , cunosc un server administrat de un prieten care are peste 1000 de jucători online pe zi și scoate și profit pe baza acestuia , eu sunt de părere că dacă va veni cu acest server , multă lume se va alătura acestei comunități , și prin intermediul serverului , se adună și alți jucători de SAMP/CS/MINECRAFT. Deci în final sunt PRO
 5. razvansjkE

  SOTW Discutii

  Da , eu sunt interesat și abea aștept să înceapă următoarea ediție.
 6. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. voi reveni si cu altele.
 7. Felicitari pentru gamemod , este unul foarte bun . Sincer , daca faceai ceva unic (nu ceva copiat ca pe eG , inteleg ca am jucat foarte mult toti aici , dar nu trebuia sa copiem leit eGaming-ul , ceva unic si frumos cred ca se putea face , daca ai ceva experienta in SCRIPTING) dar inca odata felicitari. @warn up. ce am zis eu in postul meu?
 8. Tutorialul este reusit , este la fel ca pe serverul eGaming , dar este destul de folositor pentru cine are un server destul de populat , multumesc frumos , l'am incercat si a mers perfect. @ next warn, citeste regulamentul si ai sa afli de ce.
 9. PRO , mult mai util decat este acuma , si sa poata posta doar membri care apartin factiunii.
×
×
 • Create New...