razvansjkE

Members
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

About razvansjkE

 • Rank
  Șmecher la mine acasă!
 • Birthday 02/08/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacau
 • Interests
  Sa ajung cineva.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  razvansjkE
 • Nick CS
  vladyK
 • GFX Battle Loses
  1
 1. Da, am adăugat, dar mai este o chestie, și atunci când deschid în pc îmi face așa, Când deschid prima dată Dau un relog și când mă conectez Această problema este de când a postat el prima dată gamemod-ul și a avut el propriul server.
 2. Am și eu o problemă, în PC când intru pe server, îmi merge totul normal , login, spawnare spawn normal, atunci când îl urc pe host, nu merge cum trebuie, mă dă în acest loc; știe cineva de ce? Nu e de azi problema..
 3. Nu i-ai băgat versiunea 0.3x, acest gm e pe prima versiune , 0.3a dacă nu mă înșel sau cum era...
 4. PRO - Mulți se joacă metin2 , chiar și eu , dar nu sunt un fan al acestui joc , dar pentru distracție merge , cunosc un server administrat de un prieten care are peste 1000 de jucători online pe zi și scoate și profit pe baza acestuia , eu sunt de părere că dacă va veni cu acest server , multă lume se va alătura acestei comunități , și prin intermediul serverului , se adună și alți jucători de SAMP/CS/MINECRAFT. Deci în final sunt PRO
 5. razvansjkE

  SOTW Discutii

  Da , eu sunt interesat și abea aștept să înceapă următoarea ediție.
 6. Nick: razvans GFX skill: begginer spre medium dacă mă strădui puțin Ești sigur/ă că o să participi?: da. lego: Respins,intai obtine aceasta clasificare apoi ai voie sa participi in TW!
 7. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. voi reveni si cu altele.
 8. Nick: RăzvanS GFX Skill: Neclasificat. Sunt sigur ca o sa particip ? (doar o singura varianta de raspuns aceea fiind "da",daca nu poti participa atunci nu te mai inscrie). Da
 9. Felicitari pentru gamemod , este unul foarte bun . Sincer , daca faceai ceva unic (nu ceva copiat ca pe eG , inteleg ca am jucat foarte mult toti aici , dar nu trebuia sa copiem leit eGaming-ul , ceva unic si frumos cred ca se putea face , daca ai ceva experienta in SCRIPTING) dar inca odata felicitari. @warn up. ce am zis eu in postul meu?
 10. Tutorialul este reusit , este la fel ca pe serverul eGaming , dar este destul de folositor pentru cine are un server destul de populat , multumesc frumos , l'am incercat si a mers perfect. @ next warn, citeste regulamentul si ai sa afli de ce.
 11. PRO , mult mai util decat este acuma , si sa poata posta doar membri care apartin factiunii.
 12. Vine bula acasa -Tata am luat 2 la romana -Pai cum ma? tu baiat citit, cu cultura generala, stii si compui poezii sa iei 2 tocmai la romana -Nea pus profu sa facem o poezie. -Si? Ce poezie ai scris? Ai scris-o p-aia pe care te-am invatat eu? -Da, pe aia am scris-o. Ce sa fie ce sa fie/ Un om mort cu p*la vie/ Sa fereasca sfanta soarta/ De-un om viu cu p*la moarta. Si p*la mea ma tata, mi-a dat 2 prostu! -Haha, frumoasa poezie. Da-l in p*la de profesor ca nu stie ce e frumos. Ziua urmatoare: -Tata am luat 2 la matematica -Pai cum ma bula, tu baiat destept, te pricepi la numere, sa iei 2 la matematica? -Pai p*la mea ma tata, ma intreaba profa: "cat fac 2x3?" . I-am raspuns 6. -Pai si e corect bula. -Da. Apoi ma intreaba cat fac 3x2. -Pai si care p*la mea e diferenta? -Tot asta am zis si eu Next day: -Tata, am luat 2 la educatie fizica -Pai cum ma bula, tu baiat sportiv sa iei 2 la educatie fizica? Cum s-a intamplat -Ma pune profu sa ridic piciorul stang. Si l-am ridicat. Apoi zice profu sa ridic piciorul drept. -Pai cum dracu, vrea sa stai in p*la?? -Tot asta am zis si eu. Next day vine bula acasa: -Tata... m-au exmatriculat -Pai cum ma bula? -Ma cheama directorul la el in cabinet. Acolo erau profu de romana, profa de mate, proful de educatie fizica si proful de geografie -Proful de geografie ce p*la mea cauta acolo?? -Exact asta am intrebat si eu