Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

BATONASH

Members
 • Content Count

  2,170
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Everything posted by BATONASH

 1. Enjoy !  > 

   

 2. Salutare, Dupa cum spune si titlul m-am gandit sa creez putina nostalgie sa zic asa. - Asadar mai jos am sa va las un model de postare, pe care va rog sa-l completati si sa-l postati. - Ideea in sine ar trebuii sa fie despre un vehicul pe care il detii/l-ai detinut sau il vrei si ai dorittsa il adaugi in JOC. MODEL DE POSTARE : Nume in JOC : Vehicul detinut : Vehicul inlocuit in JOC cu : Am sa postez eu prima oara : Nume in JOC : BATONASH Vehicul detinut/avut/dorit : GOLF MK 5 1.6 FSI Vehicul inlocuit in JOC cu : COMET
 3. Ne vedem in joc, succes cu testul de leader
 4. Te salut cu respect, poate tu imi tii hate, pe un joc, eu unu ma distrez, sincer ai o calitate de Leader(""). Nu inteleg de ce te oftici. Te astept pe joc sa dai un /rivalwar. Ca sfat, sa fie completa o "plangere/reclamatie" > poza cu eventul (participi) > /timestamp > ON > Poza cand trag cel putin un glont in tine, iar ultima cand esti mort. Daca intampini alte probleme, foloseste comanda /needhelp. O seara frumoasa iti urez.
 5. Scuze ca intervin, atat timp cat, nu se vor face teste TW, ca pe majoritatea serverlor, ca la carte, nu se va intampla nimic. Adica, asta inseamna, atunci cand un player primeste report, un admin sa dea /spec, iar daca i se pare suspect, sa-l ia instant la un test. Iar sa zicem ca prin absurd, ca nu are, si acea factiune din care face parte a pierdut din cauza acelui membru, sa castige(idei blabla). Oricum majoritatea tot nu au scapat de acel obicei idiot, de a juca fara coduri.Pana la analizarea in staff, sa zicem ca se fac teste tw, dupa 3 zile de analiza, el isi pune alt windows,etc. In alta ordine de idei, consider ca ar trebui luata in calculcul aceasta propunere. Nu zic ca nu iti poti da seama de ceva super suspect, insa pana atunci, el se poate juca saptamani,luni intregi, ca in cazul multora de-a lungul timpului. In concluzie, sa faca o mutare iin plus, staff-ul.
 6. Numele tău : BATONASH Problema/bug-ul : Apare "You are San Fierro Triads since ." . fara sa apara si data. Dovadă : - Comentarii adiționale : Cred ca toata lumea are problema asta, am discutat cu cativa.
 7. Nick in joc: BATONASH Level: 5 Poza cu /stats: Click Alte mentiuni: sex - N - dush
 8. With my ex... https://ibb.co/jWxKRKD
 9. Salut, ce faceti?

  1. Show previous comments  2 more
  2. BATONASH

   BATONASH

   @iTA sa dai admin

   @gatuzo_cata stai sa imi iau cv laptop, nu mi-am cautat momentan.

  3. iTA

   iTA

   n-am admin nici pt mine nici sa dau la altii

  4. Stix

   Stix

   :))))

 10. Diverse: Cinefilul anului: LaRkinnn Muzicianul anului: SBN. Sportivul virtual: SBN Spammerul anului: LaRkinnn Cuplul anului: sergius & JesTyCk Nou venitul anului: Aleksa Cea mai mare dezamagire: HonciucGabriel Most helpful of the year: sinK Cel mai bun graffer: Aleksa. Cea mai mare dezamagire in grafica: yungpulse. Cel mai inactiv moderator: Kjaer ( tu ai cerut cumetre ) San Andreas Multiplayer: Cel mai bun Manager RPG: Andrei26. Cel mai bun lider ChrisAngel Cel mai bun helper: LaRkinnn Cel mai bun admin: ITA Cel mai bun scripter: sinK Cel mai bun regizor (eG-TV): BATONASH Cel mai activ player:ChrisAngel Cel mai popular player: sergius Cel mai rau player: aWm97 eGaming Minecraft: Cel mai bun admin: GMark. Cel mai bun helper: TinnyFin. Cel mai activ player:TheEagleRo Cea mai mare dezamagire: Sonia_13. eGaming MTA RPP: Cel mai bun owner: DanyAlex Cel mai activ admin: ZeOX. Cel mai bun jucator: GabrielGoku Best of: Moderatorul anului: Alynn. Globalul anului: sinK Cel mai activ user: miLaneZ Cel mai popular user: RaduReleu Revenirea anului: sinK
 11. Sa-mi scuzati accentu de ardelean =)) hai cu share

   

 12. Titlu oficial: [SA:MP] Unul dintre cele mai vechi servere de samp, gameplay unic Data lansării: 01.11.2018 Gen:Gameplay Durată: 20:12 Scurtă prezentare:PROMOVARE
 13. CONTRA, este o comunitate romaneasca, nu avem asa multi "vizitatori" pe cat spui tu, lumea intra aici sa se "joace" ori sa caute unele informat.ii nu sa invete limba engleza. Din cate stiu "Chrome" are instalat un plug-in care traduce automat. La fel poate fi si pentru ei, ce discutam noi aici, insa tu doresti o sectiune dedicata lor, oricum mi se pare aiurea, pentru ca nu avem nici noi vizitatori din propria tara. P.S mai usor tati ca omori lb.romana, atentie la scriere.
 14. Inteleg, poate va ajuta cineva sa o reabilitati?
 15. Si acest lucru ca eGaming a facut 10 ani, e un lucru bine intemeiat, adica nu iti trebuie un motiv mai bine intemeiat sa zici asa, la urma urmei nu cred ca o sa deranjeze pe nimeni un asemenea lucru.
 16. Salut, eGamers, in special staff-ului, prin acest topic doresc sa aduc o idee destul de buna, zic eu. Dupa cum spune si titlul ar fi super ok sa scriem un mesaj, pe care sa-l trimitem tuturor userilor inregistrati, pe forum(doar adrese de mail), ma gandesc ca exista o anume baza de date, si nu trebuie sa stai la "purificat" sa cauti toate e-mail-urile . Bun, ideea este bine intentionata deoarece probabil unii au uitat de comunitate, poate pur si simplu n-au mai intrat, acum nu cred ca din 28,472 minus cei care sunt in prezent, au reununtat la SA:MP, sa zic asa. Mai pe scurt la ce am zis mesaj de notificare la toate conturile de mail. Va astept parerile, sunt constient ca multe sunt si conturi clona, ori banate, am luat in calcul.
 17.  El este noul partener, stiu ca are putini abonati insa i-a fost inchis vechiul canal, unde avea in jur de 2ksubs, haideti sa-l ajutam sa creasca.