Al1n

Members
 • Content Count

  544
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Al1n last won the day on 7 July 2014

Al1n had the most liked content!

Community Reputation

78 Recognised

About Al1n

 • Rank
  Al Capone
 • Birthday 07/02/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galatzi

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Alin
 • Nick CS
  Alin
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

3,105 profile views
 1. Al1n

  Request thread

  Ce doresti : logo Imagine : - Text : - Surenos Gang Members - Senior Rank 6 - Derecha Mano Rank 5 - Mafioso Rank 4 - Soldado Rank 3 - Azteca Rank 2 - Cabron Rank 1 - Legenda - Recrutari - Demiteri - Recrutari ON - Recrutari OFF - Rank Up/Down Surenos Gang - Regulament de ordine interioara Surenos Gang Dimensiuni :Potrivite pentru lista de membri Ultima cerere + ultimul ticket folosit : Prima cerere Ticketul pe care vreau sa il folosesc ( daca e cazul ) : Detalii : -
 2. http://minus.com/i/bdXIgHe5ljuvV Te ajut cu mare placere boss,doar esti pretena mea
 3. PRO! Sunt foarte multi care isi pierd timpul pe metin2,daca il deschizi nu cred ca va duce lipsa de playeri,asta depinde si de cum este facut sv.In ceea ce priveste serverul ar fi frumos daca ar fi si PVP nu doar PVM,sa fie gen oficial doar sa fie ratele mai mari.Sa faci si un item shop cu iteme care se gasesc foarte rar in game pentru a-ti recupera o parte din bani care i-ai dat la deschiderea sv-ului.Daca sv e gandit poti face si profit cu el,sunt foarte multi care n-au ce face cu bani si doneaza pentru anumite iteme.
 4. Al1n

  Poze cu tine

  Ady_Mafiotul <= =>ALiN_eG
 5. LMA eGaming!!! ady deconecteaza netu si conecteaza-l iar,o sa mearga.
 6. Pro! Din cate vad eu este un joc frumos,distactiv si in felul acesta poate vor veni playeri noi in comunitate.
 7. Mi se pare o idee foarte buna si imi place ca mai sunt oameni care mai vin din cand in cand cu idei geniale,multumim Stefane,ai un mare PRO! de la mine.
 8. Daca tu crezi ca nu strica inca un server de cs dc ne mai intrebi pe noi si postezi aici? Sunt Contra pentru ca avem destule servere de cs deschise care nu sunt populate.
 9. PRO! Dar din pacate pentru tine nu se pot face propuneri pentru server.
 10. http://www.youtube.com/watch?v=1L3Up2XzAPI O mare pierdere pentru eGaming
 11. PRO!!! Ideea este foarte buna,aleg varianta prin PM si e-mail,varianta cu topicul de bun venit nu cred ca este o idee foarte buna deoarece membri noi nu prea stiu cum sta treaba cu forum adica nu stiu cum sa posteze,cum sa editeze,etc.Iar in e-mail sa i se trmita si link-ul forumului pentru a citi regulamentul.
 12. Salut. Nu cred ca este o idee foarte buna de a scoate serverele de cs,sunt foarte multi playeri care joaca acest joc si nu ne deranjeaza cu nimic aceste servare,deci sunt CONTRA! Iar ideea cu sponsorizarea este una foarte buna dar cred ca o sa ne fie cam greu sa gasim firma caruia sa ii facem reclama,deci sunt PRO!
 13. Este o idee foarte buna,sunt multi newbie care fac posturi pentru+1 sa de-a bine la profil,deci sunt PRO.Am vazut ca a mai fost facuta o popunere sa apara toate functiile playerilor(gen:admin cs,moderator,graffer etc) si propun ca atunci cand dai click pe sa apara toate aceste functii.