Valibest0

Members
 • Content count

  362
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About Valibest0

 • Rank
  Active Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  d
 • Nick CS
  n
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

1510 profile views
 1. Salut,da-mi PM deoarece eu nu iti pot da 

 2. da-mi pm..e urgent 

  1. T3040R

   T3040R

   Ce tăt vrei mă?

 3. Salut,da-mi un mesaj ca eu nu iti pot da..e URGENT

 4. Salut,da-mi un PM sa vorbim despre ceva! Eu nu iti pot da

 5. Nick:Skyline2 Reclam pe : thuser Motiv : Plange... kill aiurea dovada:
 6. Nickname:Skyline2 Ore jucate: 22 OH 15 AH SS cu /pday:http://imgur.com/a/3h40k SS cu /pday dupa o saptamana:http://imgur.com/a/3h40k
 7. Nickname:SkyLine2 Contracte : Contracte cu knife/sniper:-
 8. Diverse: Cinefilul anului: OmuPower Muzicianul anului: iDERBE Sportivul virtual: AdriaN, Spammerul anului: Adrian Profesorul IT al anului: dragne Cuplul anului: uNNk & Andreea Nou venitul anului:- Cea mai mare dezamagire: Baton Most helpful of the year: Marci, Cel mai bun graffer: SKIZ0R Cea mai mare dezamagire in grafica: - Cel mai inactiv moderator: - San Andreas Multiplayer: Cel mai bun lider : ChoCaPiK Cel mai bun helper: italianuL Cel mai bun admin: Rakku Cel mai bun scripter: yoobogdan Cel mai bun regizor (eG-TV): Marci Cel mai activ player: DERBE Cel mai popular player: uNNk Cel mai rau player: requit Cea mai populara fata de pe SA:MP: Rucssy Romania Trucking Office Cel mai bun admin: - Cel mai activ Admin: - Minecraft Cel mai activ Owner: VRazvan Cel mai activ admin MC: Heroiu Cel mai bun helper MC:- Cel mai activ player: - Comunitate MODERATORUL ANULUI: Adrian GLOBALUL ANULUI: Daniel CEL MAI ACTIV USER: uNNk Cel mai popular user: RaduReleu Revenirea anului: RaduReleu Cel mai frumos interviiu din eGaming weekly interview: Marci
 9. Nick tau:SkyLine2 Plec pe data de:25/09/2016 Revin pe data de:30/09/2016 Zile inactive:5 Motivul: Maine plec la facultate iar laptop-ul meu este in service si pana vine nu am pe ce sa joc.
 10. Nickname : SkyLine2 Level: 27 Varsta reala : 19 Factiuni precedente :Toate,fara Hitman! De ce doresti sa te alaturi factiunii Police Department ? : Imi doresc sa intru in aceasta factiune deoarece este o factiune care mie unul imi place foarte mult, sa opresc infractiunile de pe server si sa ajut liderul cu ceea ce pot. In ce interval orar joci SA:MP ? : Nu am un interval stabilit. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare ? : Da Poti sa lucrezi in echipa ? : Da Poza /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL] : Alte precizari : Sunt pregatit pentru a deveni un membru P.D !
 11. Nickname:Skyline2 Level:27 Varsta reala:19 Factiuni precedente:Toate fara Hitman De ce doresti sa te alaturi factiunii Taxi?:Sa ajut factiunea cu tot ce pot si sa duc playerii la destinatie. In ce interval orar joci SA-MP?:Nu am un interval anume. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:Da Poti sa lucrezi in echipa?:Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]:
 12. Nickname: Skyline2 Level: 27 Varsta reala: 19 Factiuni precedente: Toate .. De ce doresti sa te alaturi factiunii Federal Bureau of Investigation?: Doresc sa devin membru FBI deoarece vreau sa diminuez traficul de droguri si dm-ul pe server. Vreau sa ajut liderul la organizarea factiunii si sa ofer o mana de ajutor la ridicarea acesteia ! In ce interval orar joci SA-MP?: Nu am un interval stabil. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da. Poti sa lucrezi in echipa?: Da. Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]:
 13. Nick organizator: SkyLine2 Data event-ului: 08.09.2016 Ora event-ului: 19:00 Locatia event-ului: GS LS Tipul event-ului (duele/curse/competitie): The master of the deagle Castigatorul va fi rasplatit cu suma de: $300.000 Continutul eventului: Voi alege 2 membrii de a da un duel,castigatorul o sa mearga mai departe,iar celalalt paraseste event-ul.La final vor fi 2 playeri iar castigatorul o sa fie rasplatit de mine cu 300k! Regurile eventului: Fara limbaj/jigniri. Fara SPAM sa inteleg si noi ce vorbim. Nu aveti voie sa va luati la bataie acolo. Nu aveti voie sa trageti aiurea. Un comportament adecvat si bine pus la punct. Cine nu respecta regulile va fi automat exclus din event. Mult succes!