Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ama last won the day on 21 September 2014

Ama had the most liked content!

Community Reputation

59 Recognised

5 Followers

About Ama

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/05/1998

Profile Information

 • Gender
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array

Recent Profile Visitors

5,492 profile views
 1. https://forum.egaming.ro/topic/204660-anunt-official-new-project/?tab=comments#comment-2223973

 2. Plangere retrasa topic closed.
 3. oldMVP - Avertisment. TOPIC CLOSED.
 4. EDIT : PULSE - nimic. Este permis la rival-war pills.
 5. PULSE - AVERTISMENT. Atentie la limbaj pe viitor. TOPIC CLOSED.
 6. EDIT : VLAD26 - Nimic , dovezi insuficiente. Te-a omorat o singura data , daca vedeam ca ar fi continuat sa te omoare si sa faca spawn kill ar fi fost sanctionat. TOPIC CLOSED.
 7. Deyutz95 - ban scos. TOPIC CLOSED.
 8. PULSE - Va primi avertisment. Încercăm să fim cât mai RolePlay în joc și să nu abuzăm în nici-o circumstanța posibilă. TOPIC CLOSED.
 9. Addonis - A fost banat. TOPIC CLOSED.
 10. În urma testelor TW : oldMVP - nimic. Laurqq - nimic. Dovada cu verificarea TW este disponibilă în zona privată unde toți admini au acces. TOPIC CLOSED.
 11. Skiz0r te-a banat pentru a preveni reclama. Banul iți va fi scos, pe viitor ai mare grija cum oferi denumiri de alte servere. ( indiferent ca e pe /whisper sau alte chaturi se considera reclama). Contul tau Ben10 va fi banat permanent pentru cont clona. E ultima avertizare care o fac, daca ai fost banat permanent, accesezi sectiunea plangeri, vi cu detalii si informati despre situatia respectiva si astepti raspunsul unui admin. TOPIC CLOSED.
 12. În urma căutarilor, au fost aleși în funcția de helper: - Supzy - leonard_eg - PULSE
 13. In urma cautarilor, au fost alesi in functia de helperi: - Stix - jok3rss - William Se cauta in continuare helperi pentru serverul de SA:MP eGaming RPG. Astept pe PM cererile voastre dupa exemplul de mai jos :
 14. Cei care au probleme cu conectarea in joc sau le pica. Întâmpinăm probleme cu firma de la host. Asteptam rezolvare din partea lor. Ne cerem scuze pentru cele intamplate!

 15. Se cauta helperi pentru serverul de SA:MP eGaming Community RPG. Astept pe PM cererile voastre dupa exemplul de mai jos :
×
×
 • Create New...