Phantom

Members
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Phantom

 1. Da, dar eu nu sunt smecher pentru o zii.
 2. Daca pe aceasta comunitate, diminuarea jucatorilor cu cod incepe de acum, incep si eu alaturi de muitl alti sa activam de acum!
 3. Phantom

  Salut eGaming

  dak va rog plz sh eoo am benn da nam banyyy s dau pt unbeenn.............. plz faketzy posta???? Warn up - trolling
 4. Phantom

  Salut eGaming

  sal sant phentam sh may sant pro unbenn, mss
 5. 2009. Eram in limba dupa Volkswagen Phaeton. Imi placea foarte mult la pronuntie insa nu si la aspectul lui in scris. Asa ca dupa 2 minute de gandire, pe langa Bloody ce vroiam sa imi pun din start, am adaugat Phantom, asemanator cu Phaeton si cu un sens de ”fantoma”. Acum am ramas doar la Phantom .
 6. http://i50.tinypic.com/30w779c.png El nu poate sa doarma din cauza samp-ului, grav s-a ajuns . Daca nu se lasa AFK vine sfarsitu lumii ca doar SAMP e a doua viata pentru el. + Nick-ul tau : aWm_eG Reclam pe : Herbagen1 Motiv : Mi-a dat uncuff si apoi l-a lasat pe Yoobogdan sa ma omoare, eu strigam ca disperatu cuff, cuff si el facea intentionat cica am gresit tasta si etc, sTp da-o in colo de treaba daca asa membri ai ajuns sa recrutezi asemenea nesimtire nu exista pe lumea asta, cum ba eu ma predau la el iar el il cheama pe yoobogdan sa ma omoare, frate deci asa ceva nu se poate, este inadmisibil, se pare ca pe zi ce trece, coeficentul de gandire al oamenilor scade foarte mult, pana cand o sa ajunga sa aiba doar un cap care suna a gol, unii sunt deja pe aproape, gen Herbagen si YooBogdan. Dovada : Ia de aici, uite aici. Pe zii ce trece coeficientul de gandire al oamenilor scade foarte mult ? Poi asta se calculeaza pe samp sau ? Se pare ca iti traiesti viata hranindute in realitate si jucandu-te in joc. PS: Lasa ca sunteti voi destepti astia din Sur13. [se stiu ei care, nu toti]
 7. Mi-se pare o idee foarte buna. Sunt PRO! Daca se v-a pune in aplicare varianta fara steam, o sa particip la fiecare editie cu siguranta. Daca s-ar juca doar steam only n-am cum sa particip. Oricum, o idee foarte buna daca ziceti ca a mai fost asa ceva pe comunitate.
 8. Din cate vad, sunt multi doritori de asa ceva. Dar sper ca cand se ajunge sa se fac, doneaza fiecare dintre voi. Am sa tin legatura cu LLoyD pentru asta.
 9. Sunt pro pentru aceasta idee, poate contribui si eu, dar vad cum stau decurg lucrurile pana atunci.
 10. Bine ca ai dat qoute altfel nu mai corectam. Am dat copiat si eu de la altul cu Roger Federer dar vrusesem sa inlocuiesc cu Rafael Nadal, scuza-ma RaduReleu. Am uitat ca am dat drop in samp!
 11. Roger Federer! Nu mai este pe primul loc, dar pentru mine tot acolo ramane, imi place stilul lui de joc.
 12. In aceasta saptamana de cand joc SAMP, am observat ca mai mult de 230 de playeri nu au fost online constant, asa ca, ce rost are sa marim sloturile la 600 daca nici nu se atinge, pe aproape limita de 486 ? Partea cu scripting-ul cu diverse locuri, suna bine, pentru aia pro.
 13. Fals. E adevarat ca ti-ai dorii o vacanta Miami timp de o luna ?
 14. Se refera lucruri din realitate, tot felul, componente PC, telefoane, accesorii pentru telefoane, mouse-uri...
 15. Din partea mea PRO, pe unde am mai jucat SA:MP, existau sectiuni Vanzari/Cumparari si mergeau ok, adica se erau po######te.
 16. Faceti concurs acum care sta mai mult pe forum, sau ? Eu as spune sa se contorizeze timpul pe forum doar cand mouse-ul este in miscare daca se poate, asa oricine poate lasa browser-ul pornit si timpul se scurge. Sau noaptea intra de pe telefon si il lasa asa, e foarte simplu sa trisezi. PS: Daca propunerea lui Narcis va fii acceptata, aceea cu concursul, spun eu sa faceti cumva sa se contorizeze timpul doar cand mouse-ul este in miscare pentru a nu exista probleme. Nu isi are rost concursul daca lasa toti browserul deschis pe forum.