Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

History

Members
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About History

 • Rank
  Joiner

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Nowhere
 • Interests
  Photoshop

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  -
 • Nick CS
  -
 • GFX Skill
  Medium

Recent Profile Visitors

769 profile views
 1. Am niste avatare super simple, in caz ca vrea cineva sa le poarte:
 2. History

  ziADRiAN - Work

  Arata destul de ciudat efectul asta de bej/maro/vintage iar planetele sunt pozitionate ciudat pentru ca nici nu sunt in fundal nici nu merge sa spui ca le tine in palme. Nu stiu exact ce ai vrut sa faci aici.
 3. History

  MisterS creation

  Omg, sincer iti ies foarte bine photomanipularile si ai un mare plus in faptul ca poti sa adaugi si pictura digitala. Statuia e facuta from scrap? Ar trebui sa continui pe postere de genul pentru ca se vede ca te pricepi.
 4. ○ Nota : 8 ○ Arg. Nota : Nu prea ascult rap, dar imi place negativul. ○ Numele melodiei :Velvetine - The Great Divide (Seven Lions Remix)
 5. Dintre cele trei variante a doua categoric arata cel mai bine, poate albastrul ar fi mers putin desaturat dar in rest imi plac nuantele. La prima mai mergea contrast iar a treia e prea.. rosie. Btw, guess who's back?
 6. History

  EviL's - Work

  Dupa nuanta presupun ca ai folosit creioane HB deci desenele arata cam sterse. Imi place ca ai incercat efectul asta din manga dar mergeau conturul, ochii si parul mai accentuate cu un creion mai inchis. Cel mai bine mi se pare ca ti-au iesit cele cu Pein si Sasuke, iar al treilea, cu Itachi, ar fi aratat foarte bine daca nu era atat de sters.
 7. Smudge Music Time/Clocks
 8. Nu stiu ce sfaturi ai putea primi pentru ca nu-mi dau seama care-ar trebui sa fie rezultatul final. Vad ca e facut in pentool, ca te descurci foarte bine cu el, dar in rest.. Ai putea sa.. continui cu pentool in lucrare pana-ti iese o papusa din cap pana-n picioare dar ar fi cam banal.
 9. Pe langa ce a spus Th3_KiL33R, floarea aia roz e pusa aiurea. Nu se vede ca ar avea-o in par, puteai eventual sa umbli la drop shadow, sa dai cu dodge/burn si poate sa folosesti warp tool intr-o parte. Soft brushes nu-mi plac, ma stii.
 10. Umh.. o singura culoare, din nou? In unele locuri lumina e pusa aiurea, iar colturile sunt prea intunecate. Culorile nu prea merg si puteai sa aranjezi efectele ceva mai bine, pentru flow.
 11. Poate nu esti multumita pentru ca e un fel de revenire la stilul pe care-l aveai inainte, cu soft brush roz si text cu font elegant? Topazul nu da foarte bine pe lucrarea asta si texturile din colt stanga jos si dreapta sus nu se prea potrivesc. Mi-ar fi placut daca mai lucrai putin la mijloc, unde se imbina cele doua imagini, pentru ca se vad marginile. Imi place in schimb cea cu Cookies, desi textul nu are nicio treaba si mergea niste sharpen.
 12. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 37. 38. 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45.
 13. Ryuu.. ceva perfect normal. 24. 25. 26. 27. 28. 29. :<