Jump to content

HoLeee

Members
  • Content Count

    694
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

HoLeee last won the day on 3 July 2014

HoLeee had the most liked content!

Community Reputation

137 Respected

About HoLeee

  • Rank
    Member in Charge
  • Birthday 05/09/1997

Contact Methods

  • Website URL
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

7,027 profile views
  1. Intrati pe site-ul lor oficial , acolo gasiti tot . Dar o sa va dau eu PM diseara cu un tutorial pentru a putea juca si pe PC , acum sunt de pe tel .
  2. Vad ca mai sunt care joaca, si multi care sunt intersati de acest joc . Sincer, vad ca cu SA:MP-ul nu prea mai merge, poate cu propunerea asta se va schimba ceva. Si cum au zis si alti, prin intermediul CLAN-ului, cu cat il ridicam mai mult, cu atat mai mult facem reclama si comunitatii . Acum sa vedem ce zice staff-ul .
  3. Salut . Am venit cu o propunere legata de jocul ''Clash Of Clans'', un joc cu aproape 4.000.000 de download's in foarte putin timp, care cred eu ca va da roade si la noi pe comunitate . Iar prin aceasta propunere poate se vor mai apuca playeri, care inca nu au descoperit acest joc . Jocul se joaca pe smartphone in general, si pe PC, dar cu ajutor-ul unor programe . Este un joc simplu, de strategie . Despre joc : Clash of Clans este un amestec captivant de planificare strategică și lupta rapid-paced competitive. Ridica o ar###### de barbari, Wizards război, dragoni și alți luptători puternici. Alăturați-vă un clan de jucători și ridica prin rândurile, sau crea propria dvs. Clan a contesta dreptul de proprietate asupra Realm. Conducerea înapoi goblinii este doar primul pas - căutarea dumneavoastră nu este peste până când clanul tau domnește suprem peste toate celelalte! CARACTERISTICI ✔ gratuit pentru a juca ✔ Construieste satul tău într-o fortăreață de neînvins ✔ luptă cu jucători din întreaga lume și să ia victoria lor Puncte ✔ Alăturați-vă împreună cu alți jucători pentru a forma Clan final ✔ Lupta împotriva clanuri rivale in epic Clan Wars ✔ 15 unități unice, cu mai multe niveluri de upgrade-uri ✔ Apara satul tău cu tunuri, Towers, mortiere, bombe, Capcanele si pereti ✔ Lupta împotriva Goblin Regele într-o campanie epica prin tărâmul Notă : Clash of Clans este un joc on-line și necesită o conexiune la rețea pentru a juca. Treaba sta in felu' urmator - Propun sa se adauge o sectiune numita ''Clash Of Clans'' prescurtare '' C.O.C'' , la fel cum sa facut si la TS . In ultimul timp am vazut ca multi ultilizatori de pe acest forum activeaza pe acest joc, printre care si ''Daniel'' , ''GxFactor'' , ''iniTial'', ''cSd'', ''sergiu'' , ''euflorin94'' , ''RUSUUU'' si alte nume cunoscute aici . Mai propun sa se faca un CLAN, sub numele de eGaming / eGamingRomania / etc . Nu numele este o problema, avem o gramada de ales . La fel ca pe SA:MP, exista un CHAT al CLAN-ului eGaming, unde putem vorbii doar noi cei de aici . Si un chat Global . In sectiunea respectiva sa fie urmatoarele topic-uri : - Membri CLAN . - Recrutari CLAN . - Regulament CLAN . - Meciuri CLAN . - Cereri CLAN . - Anunturi CLAN . ✔ In primul rand ca nu va costa nimic, ca la servere-le de TS / CS sau altele . Sa se dea bani pe host si altele lunar . ✔ Ca tot zicea cineva pe aici ca daca comunitatea nu va mai aduce jocuri noi, o sa se duca de tot in jos . P.S : Cei care habar nu aveti cu ce se mananca acest joc, nu veniti cu comentari de tot rahatu . Thanks .
  4. Eu nu am zis ca ma voi ocupa eu de intretinerea server-ului .
  5. A mai fost da, dar pentru playeri ar trebuii sa faca un update care sa ii faca sa se reapuce de drag, cu jucam si inainte . Eu zic ca asta ar fii o mare schimbare, si va functiona . Nu e chiar asa ''stufoasa'' avand in vedere ca e doar o sectiune in care sunt maxim 6 topic-uri .
  6. Propun infiintarea unui server de TeamSpeak pe eGaming, pentru a ne cunoaste mai bine, a vorbi toata ziua acolo toti si multe altele . Desigur sa se aleaga si un MODERATOR sau mai multi, care vor putea Modera doar in sectiunea TeamSpeak la fel ca Dstefan in eG tv . Ei respectivii Moderatori Ts vor raspunde la cereri de unban / reclama.tii / cerere grade etc. Este mult mai bun ca Skype-ul TeamSpeak-ul, deoarece nu face lag / nu necesita un cont / este foarte usor . Server-ul sa se numeasca ts.egaming.ro . Pe forum sa existe o sectiune numita TeamSpeak, un vor fii si cateva topic-uri . Ele fiind : 1. Regulament - Aici se va face un regulament . 2. Anunturi - Aici respectivu-l / respectivii Moderator/ii TS vor face anunturi . 3. Cerere GRAD - Aici utilizatori vor putea face o cerere de GRAD ( Moderator, Administrator, Supervizor ) . Prin intermediul acestor functii se va putea da MUTE / BAN / KICK . 4. Reclama.tii - Aici utilizatori vor putea reclama un admin ( Moderator / Supervizor, etc ) de la care a luat BAN / KICK aiurea. Sau stiu eu ce, a injurat. 5. Cerere Canal - Aici utilizatori vor putea face o cerere pentru un canal propriu, a lor, permanent . Pe acel canal, fiind canalul lui, respectivu-l va avea automat Chanel Admin . Fiecare factiune sa aiba cate un canal . ex : La Cosa Nostra , National Guard, etc . Canalele cu factiunile vor fii adauga-te de la inceput de catre Moderator . Si fiecare canal va avea o parola, pe care doar membri factiunii respective o va stii. Iar ei vor intra si vorbi acolo . ATENTIE ! SEDINTELE SE VOR PUTEA TINE SI PE TEAMSPEAK, PE CANALUL FACTIUNII RESPECTI-VE . LIDER-UL VA VORBI, IAR CEILALTI VOR STA PE MUTE, ASCULTAND . AR FII MULT MAI USOR, DECAT SA SCRIEM SI SA FACEM SPAM PE CHAT . 6. Download TeamSpeak - Aici se va posta un link de unde se poate downloada TeamSpeak 3 . Pentru ce-i care nu stiu . Propun asta pentru ca de mult nu sa mai facut ceva la forum care cu adevarat sa se observe, se fie distractiv, si in folosul tuturor in acelas timp . Daca aceasta Sugestie va fii acceptata si in cel din urma adaugata,va fii intradevar o mare schimbare, si va garantez ca va fii DISTRACTIE la maxim toata ziua, playeri de pe SAMP vor intra toti acolo la gramada sau pe canalul de la respecti-va factiune, vor discuta / glumii . etc . De exemplu la WAR-uri se va face conferinta mult mai usor ca pe skype . La fel si pe cs, se vor face si canale de Counter-Strike, numite cs.egaming.ro / respawn.egaming.ro etc. Pentru ce-i care nu stiu, pentru a putea vorbii pe TeamSpeak, trebuie sa aveti un MICROFON, si niste casti .
  7. Nick facebook : Robby Robert Nick site egaming : Holeee MT dorit : Bitza | Vorbeste Vinul ;x Like This Quote MultiQuote
  8. Eu practic , lunea miercurea si vinerea
  9. HoLeee

    Tenis

    Rafa nadal mie mii se pare cel mai bun .. joaca foarte bine .. are stilu lui
×
×
  • Create New...