uNtuc

Members
 • Content count

  469
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Recognised

About uNtuc

 • Rank
  ♀♀Addicted to Game♀♀
 • Birthday 19 December

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sibiu
 • Interests
  //M Power

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  uNtuc
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

5084 profile views
 1. Nick-ul tau: untuc Reclam pe: ScaleTTa Motiv: Imi ia permisu de port arma asa aiurea , vina langa mine si mi-l ia Dovada: https://postimg.org/image/c0eqenuod/ Cum sa joci ma cu oameni dinastea.Ce nu fac astea pentru banii.
 2. Crysis Crysis este un joc video gen shooter facut de echipa germana Crytek si publicat de Electronic Arts.A fost lansat pe 13 noiembrie 2007 în SUA,15 noiembrie Australia,16 noiembrie Europa , 23 noiembrie Noua Zeelanda , 23 noiembrie Japonia. Pe scurt, avem de-a face cu un FPS foarte pretenţios din punct de vedere al resurselor necesare, dar care va impresiona prin calitatea grafică şi realism. Jucătorul este pus în rolul unui soldat din trupele speciale americane ce este trimis pe o insulă din Pacific să investigheze dispariţia unei echipe de cercetători. Pe lângă inamici din ar###### nord-coreană, personajul principal va trebui să înfrunte şi o ameninţare extraterestră.Plasarea acţiunii pe o insulă tropicală pune în valoare motorul CryENGINE 2 pe care este bazat jocul. Unul din elementele de gameplay cele mai importante este costumul special al jucătorului care îi amplifică forţele şi ii permite chiar să devină invizibil. În Crysis , jucatorul luptă în Coreea de Nord , cu dușmani în formă extraterestră, în patru locuri diferite: o insulă cu junglă tropicală, în interiorul unui sfere de gheață, aflată în aceeași junglă, dar congelată, nave extraterestre cu gravitație zero și pe un portavion al Marinei Militare a SUA. Regizorul acestui joc fiind Cevat Yerli , iar producatorul Bernd Diemer.
 3. Nickname: uNtuc Level: 9 Varsta reala: 18 Factiuni precedente: Mf De ce doresti sa te alaturi gang-ului Bloods?: Sa ajut la dezvoltarea factiunii , sa fim una din cele mai bune . In ce interval orar joci SA-MP?: Cand am timp Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da. Poti sa lucrezi in echipa?: Da. Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: http://postimg.org/image/mb6ia7pij/ Alte precizari: -
 4. Tema dorita: bmw Text: uNtuc . Alte sugestii : efect cum am la semnatura cu farurile daca poti .
 5. Gata ca am reusit sa`l instalez ,multumesc frumos, ma scuzi inca odata de double post.
 6. Nickname: uNtuc Level: 5 Varsta reala: 17 Factiuni precedente: - De ce doresti sa te alaturi Medics/Fireman Departament?: Deoarece vreau sa ajut la dezvoltarea ei , este factiunea in care ma simt cel mai bine... In ce interval orar joci SA-MP?: Mereu Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da Poti sa lucrezi in echipa?: Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://postimg.org/image/fevo12de7/ Alte precizari: -
 7. Bun , am dezinstalat , imi poti explica a 2 a parte mai detaliat?
 8. Scuzati-ma de double post , acum am observat.. toate aplicatiile merg dezinstalate inafara de gta , de ce? , la gta imi apare eroarea aia
 9. Salut... Am si eu o problema cam mare zic eu... Nu merge sa dezinstalez nimic... sa dezarhivez... sa intalez etc... Imi apare aceasta eroare: https://postimg.org/image/vf7l8dtcz/, cand vreau sa dezintalez imi apare exact ce e in poza , cand e altceva imi apare x.exe has stopped etc... Ce sa-i fac?
 10. Nickname : Afry Level : 5 Varsta reala : 17 Factiuni precedente : - Factiunea actuala Medic/Fireman De ce doresti sa te alaturi clanului WuTang ? : Nu am fost nici odata intr-un clan. As vrea sa vad cum este , desigur vreau sa ajut si la dezvoltarea lui... Poza cu /stats : https://postimg.org/image/dv1hss2lp/ #Acceptat.
 11. Titlu sondaj : Manelistul tau preferat. 1) . Nicolae Guta. 2) . Florin Salam 3) . ASU 4) . Vali Vijelie. 5) . Altu(Specifica)
 12. Titlu sondaj : Ce marca de motor preferi. 1) . Hyundai. 2) . Suzuki 3) . Aprilia 4) . Kawasaky 5) . Altu(Specifica)