Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

uNtuc last won the day on 23 May

uNtuc had the most liked content!

Community Reputation

60 Recognised

1 Follower

About uNtuc

 • Rank
  ♀♀Addicted to Game♀♀
 • Birthday 9 December

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

5,748 profile views
 1. Deci? Se mai deschide ceva?

 2. In curand ziceau unii si acum 3 saptamani:))Eu cred ca asa va ramne serverul.
 3. Băieții ca brazii , se mai anunță ceva de server? Sau?

  1. HonciucGabriel

   HonciucGabriel

   S-a dat wipe ? 10 players ?

 4. uNtuc

  [uNtuc] Semnatura

  Va multumesc fumos, toate sunt frumoase. Puteti da T/C.
 5. uNtuc

  [uNtuc] Semnatura

  Doresc o/un: Avatar/Semnatura/Userbar/Cover: Semnatura Imagine: https://imgur.com/a/fznGJWU Text: DegRa Dimensiuni: pentru semnatura Ultima cerere: / Descriere: Sa scrie DegRA undeva jos in dreapta o culoare albastra sau verde , nu am preferinte la font si size.
 6. Nume: DegRA Rank: 1 Poza /pday 1 : https://imgur.com/a/kCuRh3Q Poza /pday 2 : https://imgur.com/a/qKMCL6t Poze curse : https://imgur.com/a/SxSPwyb
 7. Salut bossilor. Am o problema , tot iau crash cand intru pe servere, nu ma lasa sa intru deloc, dar daca intru pe alt server intru fara probleme. sa fie de la mine sau ati patit si voi?
 8. Nick in joc: DegRA Level: 8 Poza cu /stats: https://imgur.com/a/kCuRh3Q Alte mentiuni: Taximetrist cu acte
 9. Nick in joc: DegRA Level: 5 Poza cu /stats https://imgur.com/a/DSeB8Kc Alte mentiuni: /
 10. Crysis Crysis este un joc video gen shooter facut de echipa germana Crytek si publicat de Electronic Arts.A fost lansat pe 13 noiembrie 2007 în SUA,15 noiembrie Australia,16 noiembrie Europa , 23 noiembrie Noua Zeelanda , 23 noiembrie Japonia. Pe scurt, avem de-a face cu un FPS foarte pretenţios din punct de vedere al resurselor necesare, dar care va impresiona prin calitatea grafică şi realism. Jucătorul este pus în rolul unui soldat din trupele speciale americane ce este trimis pe o insulă din Pacific să investigheze dispariţia unei echipe de cercetători. Pe lângă inamici din ar###### nord-coreană, personajul principal va trebui să înfrunte şi o ameninţare extraterestră.Plasarea acţiunii pe o insulă tropicală pune în valoare motorul CryENGINE 2 pe care este bazat jocul. Unul din elementele de gameplay cele mai importante este costumul special al jucătorului care îi amplifică forţele şi ii permite chiar să devină invizibil. În Crysis , jucatorul luptă în Coreea de Nord , cu dușmani în formă extraterestră, în patru locuri diferite: o insulă cu junglă tropicală, în interiorul unui sfere de gheață, aflată în aceeași junglă, dar congelată, nave extraterestre cu gravitație zero și pe un portavion al Marinei Militare a SUA. Regizorul acestui joc fiind Cevat Yerli , iar producatorul Bernd Diemer.
 11. Tema dorita: bmw Text: uNtuc . Alte sugestii : efect cum am la semnatura cu farurile daca poti .
 12. Gata ca am reusit sa`l instalez ,multumesc frumos, ma scuzi inca odata de double post.
 13. Bun , am dezinstalat , imi poti explica a 2 a parte mai detaliat?
×
×
 • Create New...