Jump to content

uNtuc

Members
 • Content Count

  476
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by uNtuc

 1. Deci? Se mai deschide ceva?

 2. Băieții ca brazii , se mai anunță ceva de server? Sau?

  1. HonciucGabriel

   HonciucGabriel

   S-a dat wipe ? 10 players ?

 3. Crysis Crysis este un joc video gen shooter facut de echipa germana Crytek si publicat de Electronic Arts.A fost lansat pe 13 noiembrie 2007 în SUA,15 noiembrie Australia,16 noiembrie Europa , 23 noiembrie Noua Zeelanda , 23 noiembrie Japonia. Pe scurt, avem de-a face cu un FPS foarte pretenţios din punct de vedere al resurselor necesare, dar care va impresiona prin calitatea grafică şi realism. Jucătorul este pus în rolul unui soldat din trupele speciale americane ce este trimis pe o insulă din Pacific să investigheze dispariţia unei echipe de cercetători. Pe lângă inamici din ar###### nord-coreană, personajul principal va trebui să înfrunte şi o ameninţare extraterestră.Plasarea acţiunii pe o insulă tropicală pune în valoare motorul CryENGINE 2 pe care este bazat jocul. Unul din elementele de gameplay cele mai importante este costumul special al jucătorului care îi amplifică forţele şi ii permite chiar să devină invizibil. În Crysis , jucatorul luptă în Coreea de Nord , cu dușmani în formă extraterestră, în patru locuri diferite: o insulă cu junglă tropicală, în interiorul unui sfere de gheață, aflată în aceeași junglă, dar congelată, nave extraterestre cu gravitație zero și pe un portavion al Marinei Militare a SUA. Regizorul acestui joc fiind Cevat Yerli , iar producatorul Bernd Diemer.
 4. Vreau sa stiu si eu cum se numeste aceasta melodie! Nick: uNtuc Versuri melodie: - Video dintr-un film:
 5. uNtuc

  Now playing

  Nane - Mi-e Dor
 6. Merge serverul , sau nu imi merge mie.
 7. Ce sunt cu caii aia ca tot nu am inteles , ma refer la caii personali am tot vazut pe aici pe forum . Imi puteti da un linck de unde sa ma infermez?
 8. Nota: 9.5 Argumenteaza nota: O melodie superba. Numele melodiei: Avicii - Wake Me Up
 9. Nota : 8 Argumenteaza nota : Imi place cat de cat. Numele melodiei : Adi Neamtu - Invartita. Video: http://www.youtube.com/watch?v=BbFpOdUeo7c PS:Am pus-o ca asa e pe la mine prin marginime.
 10. Nota: 9.5 Argumenteaza nota: Foarte frumoasa. NUmele melodiei: Doddy cu Ana Baniciu - Iubire sau Razboi Video: http://www.youtube.com/watch?v=FcD4zIlTtyM
 11. uNtuc

  Now playing

  Nane feat Guess Who- Modalitate. http://www.youtube.com/watch?v=9uyEi6UZCLI
 12. 1. Men in Black III 2. The Grey 3. One in the Chamber 4. Transformers 3 5. The A-team
 13. uNtuc

  Now playing

  Italobrothers - stamp on the ground
×
×
 • Create New...