Jump to content

Wizze

Members
  • Content Count

    489
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Wizze


  1. Nu va recomand RDS, este cel mai praf internet si cu un suport tehnic varza. Vara trecuta(din 2009) imi cadea internetul in fiecare dimineata pe la orele 3-4. I-am sunat de 100 de ori dar mi-au pus sa astept si tot nu s-a rezolvat problema.

     

    Acum m-am mutat la iLink, sunt foarte seriosi viteza este ok, net-ul nu pica va recomand. Am un abonament de 35 lei / luna 10 mb/s download, 1 upload, 100 metropolian si pot sa va spun ca merge excelent, de pe trackere iau cu aproape 10 mbs.

     

    Poza cu viteza maxima atinsa cand downloadam un film :

     

    vitezamaximapeuttorent.jpg

     

    Poza speedtest :

     

    704635355.png


  2. Pro , dar daca sunteti undercover sa nu aveti voie sa dati wanted , sa nu puteti aresta , sa nu puteti omora pe unu cu wanted ( sau daca il omorati sa nu ia jail) (parerea mea)

     

    Daca ar fi cum spui tu nu si-ar mai avea rostul /undercover.

     

    Te gandesti cam mult...sa sti ca limba romana este compusa din mai multe cuvinte nu numai din "ma gandeam" si inca ceva indraznitzi sa comentati cand aveti 10-15 skinuri...Noi Yakuza avem 4 skinuri :) si nu mai comentam :) Urat..

     

    Shark, ma uimesti, cum poti spune asta cand tu esti certat cu lb. romana o.O

     

    A da, sunt pro.


  3. Votat "contra".

    De ce?

    Nu e RP. (chiar daca unii dintre voi credeti contrariul)

    Nu vezi oamenii pe strada facand poze la infractori cand le fura masinile :) .

    Si in plus, chiar daca ar face, tu nu ai aparat foto pe server (nu ma refer la F8).

     

    Alt post de dragul +1. Tu ai citit pana la capat ce am scris eu macar ?


  4. Nu inteleg care e problema ta, doar ai facut un pool cu Da si Nu, cei care spun Nu sunt luati la misto de catre tine, tu la ce te asteptai? Sa zica toti da? Daca imi raspunzi la asta inseamna ca esti copil. :)

     

    Numai un pusti ca tine ar fi putut scrie la sfarsit " Daca imi raspunzi la asta inseamna ca esti copil. :)) " Du-te si lasa-ne skatar.


  5. CONTRA !

     

    +1

     

    Contra!

     

    La tine Misulik, nu am la ce sa ma astept +1 clar.

     

     

    Nu mai faceti posturi de +1 cand dati un vot, argumentati acesta decizia pe care ati luat-o. Sa nu mai vad "pro " "e bun gg" "da e bine, pro" . Voi da disable 3h

     

    C.O.N.T.R.A - deoarece ne complicam foarte mult , si iti spun eu ca daca nu erai in una din PD/FBY/NG numai faceai aceasta propunere.

     

    * Apropo topicul trebuia facut la sugestii 1.gif

     

    Ok, cum zici tu.

     

    Vreau sa va mai zic ca, am facut propunerea pentru voi, cum sa ajut un player care imi zice " Vezi ca ala mi-a furat masina , etc " daca mai era faza cu /call 911, nu mai faceam propunerea asta. Ma rog a fost doar o idee, cei care ati postat pt. +1, am sa vorbesc cu George sa se uite aici .


  6. Contra, se vede ca esti copil Wizzey, ai idei total aiurea si esti campion la +1. Mai bine mai treci si tu pe la scoala, nici cu limba romana nu prea le ai.

     

    Ok, sa vedem ce misto va fi cu disable 3h :). Hai sa ne intalnim sa vedem care e "copilu".

     

    @blackMOON: Du-te si lasa-ne.


  7. 1.,,copilu" nu e batut stie ce vorbeste

    2.vorbeste frumos

    3.eu nu cred ca motivul e ca ,,nenea ala mi-a furat masina",motivul e prea evident MONEEEEYYY.Deci tu pur si simplu nu mai sti din ce sa faci bani ca,cop.Nu ai vrea sa fie o comanda /tw ,teleport wanted ?Sa se teleporteze wantedu la tine si tu sa il omori ?

    4.Ar fi o bataie prea de cap.Sa fim seriosi deja o ducem pe MT.Nu cumva ii faci post unui yakuza ca te-a omorat ,dar tu defapt esti lcn ?Sa fim seriosi nu putem introduce tot ce e legat de RL in joc.Ce ar fi acuma daca mori in joc sa fi banat for example nu ?Ca doar na e mai RP.In RL daca mori ,,nu te mai joci".

    Deci ,,copilu",altadata analizeaza din toate partile o sugestie si gandeste de 2 ori inainte sa dai click pe ,,Adaugati Raspuns".In caz ca nu ai inteles CONTRA.

     

    O zi buna,

    blackMOON

     

    Copile, nu veni aici cu suferinte, ca nu le accept. In + asta era doar pentru civili.

     

    Oricum, am mai spus, sa faca reclamatiile doar de 5 ori pe zi.

     

    Ce te face sa crezi ca e pentru money ? Eu cred ca ai postat doar de dragul de a face +1.

×
×
  • Create New...