Jump to content

MarianAlexandru

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About MarianAlexandru

  • Rank
    Joiner

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  1. La asta nu m-am gandit. E vorba ca host-ul e din alta tara si iti arata dupa ora de acolo, moartea dureaza 15 minute .
  2. Am uitat sa specific: Hostul este unul gratuit, deci sa nu aveti prea mari pretentii din punct de vedere al vitezei. De asemenea, url-uri vor fi user-friendly, nu cum sunt acum. Aceasta problema e iar din cauza hostului gratuit, care nu suporta .htaccess.
  3. Am lucrat ceva in acest weekend si am sa va prezint o versiunea Alfa. S-a ajuns la un punct unde se poate juca. Inca se lucreaza la joc, de aceea nu sunt excluse erori sau alte probleme. Astept parerea voastra. Mod Edit : Link sters la cerere.
  4. Salut! Eu sunt programatorul ce se va ocupa de acest joc. Am cunonstinte de de PHP 5 ( OOP ), Javascript, HTML 5 + CSS 3. De unde sti cat este de greu de realizat? Esti programator web? Nu este usor de realizat, dar nici greu. Jocul nu este unul complicat, pentru ca la alegerea jocului ce doriti sa-l faceti l-ati ales pe cel mai simplu, nu pe acela mai complex ( facut in intregime de mine ), iar pentru ca nu este complicat, nici implementarea lui nu este dificila. De ocupat ma voi ocupa pe o perioada foarte lunga de timp, mai ales daca va avea succes. In 2 saptamani veti avea o versiune alfa, iar apoi dezvoltarea jocului va continua cu upgrade-uri. Acest joc l-as putea implementa si intr-o saptamana, insa scoala ocupa muult timp si cel mai mult lucrez in weekend. Nu va faceti griji ca acest joc nu va avea un suport pe termen lung. Daca sti cum sa programezi treaba merge repede . Marian Alexandru.
×
×
  • Create New...