alert

Members
 • Content Count

  7,223
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

alert last won the day on 29 September 2015

alert had the most liked content!

Community Reputation

623 Reputable

About alert

 • Rank
  β—£β—’ The Pack β—£β—’
 • Birthday 12/28/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  TimiΘ™oara

Previous Fields

 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

21,182 profile views
 1. Haine : Pull & Bear / Bershka / New Yorker Incaltaminte : Pull & Bear / Nike
 2. Forum Cinefilul anului: DStefan Muzicianul anului: DStefan Sportivul virtual: Adr1an Spammerul anului: Dexter Profesorul IT al anului: cipry92_sv Cuplul anului: Derbe&klS ( Desi aici trebuia Cuplu anului sa fie Rakku si Lozio , plz ) Nou venitul anului:Alynn Cea mai mare dezamagire: GotRulleZz ( Nu stiu ce caut eu aici , dar in fine , e ok sa reclami un admin de abuz dar tot tu sa fii pedepsit si sa ti se suspende functia 1 luna , dar nici dupa juma de an sa n-o primesti ) Most helpful of the year: YooBogdan Cel mai bun graffer: iNitial San Andreas Multiplayer Cel mai bun lider: uNNk Cel mai bun helper: uNNk Cel mai bun admin: sTp Cel mai bun scripter: YooBogdan Cel mai bun regizor (eG-TV): HardNet Cel mai activ player: Dexter Cel mai popu.lar player: klS Cel mai rau player: Dexter Comunitate MODERATORUL ANULUI:Daniel17 GLOBALUL ANULUI: Litz CEL MAI ACTIV USER: Daniel17 Cel mai popu.lar user: uNNk
 3. alert

  Cateva lucruri

  E acuma si tu ma magiun , prea multe asteptari ai de la niste copii . E frumos cand scoti factiuni Full ( National Guard ) si lasi TCC care nu am vazut 1 membru de cand s-a deschis comunitatea. E frumos sa lasi 2 oameni atat de apreciati pe server ( Rakku si Lozio ) sa iti faca update-urile , noroc ca mai e Bogdan pe acolo . E frumos sa anulezi/scoti cel mai profitabil job care tot timpu' era full chiar si la ora 3-4 , ma refer la farm si sa bagi pickpocket care faci 5k / 10 min , daca mai prinzi unu care sa nu fie furat . E frumos sa abuzezi de comenzi la infinit dar tot cel care te reclama este sactionat . E frumos sa scoti Vip-ul care se lua pe RP-uri si sa il pui cu plata in bani reali fiind 30 de playeri . Toate sunt frumoase daca stam sa o luam cap la cap. Pacat ca un om de nimic , precum Powner a tras comunitatea in jos de cand a ciordit-o de la Sharp , dar ce sa ii faci vezi ca e greu cu romanu'. Robert a fost incantat la inceput , isi dadea silinta , dar acum nici el nu prea mai are o treaba , dar nici nu ar da-o la altu' care vrea sa faca ceva din ea. In fine , respect all si noapte buna , k ?
 4. alert

  Last hits

  Artist: Nicolae Guta & Play AJ Numele melodiei: Sunt Tare Data lansarii: @ 2011
 5. Artist : Sandra N & Adrian Sina Numele melodiei : Ma dor ochii , ma dor.
 6. alert

  Now playing

  Sandra N & Adrian Sina - Ma dor ochii , ma dor.
 7. Nota: 10 Argumenteaza nota: Eminem si . Numele melodiei: Sandra N & Adrian Sina - Ma dor ochii , ma dor.
 8. Hai ma Gogo , ce mai astepti ? Nu vezi ca nu mai are rabdare Sincer , nu stiam daca nu ne explica el cum sta treaba aici .
 9. alert

  Now playing

  Florin Salam si Mr Juve - Ma omoara,ma omoara
 10. Artist: Florin Salam & Mr. Juve Numele melodiei: Ma omoara , ma omoara.
 11. Nota : 9 Argumenteaza nota : Imi place cum suna . Numele melodiei : Cabron feat Nicoleta Nuca - Adevar sau Minciuna