Jump to content

BizzUp

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BizzUp

  1. @mirel0 Nu am momentan cei 7.5e pentru a platii hostul.De cumparat o sa il cumparam cel tarziu saptamana viitoare momentan nu am bani.Si @xDevoroxx nu vrei sa contribui la plata? PS:@Katsuui are putin dreptate inlegatura cu castelul,nu e banal,daca vrei o sa il construiesti tu in World separat( Nu mi se pare asa da rau )
  2. Pai eu m-am gandit sa facem asa : -Fiecare dam cate 3euro -Daca o sa fim mai putini de 5 de ex 3 o sa platim 5 euro -Fiecare
  3. @mirel0 Păi eu aș fi vrut La Găzduire pentru că acolo luam 20 sloturi pentru început. PS:Cat donezi 3euro? Dacă da, cam cat ai mai putea da?
  4. Mai astept raspunsuri pana maine.Daca pana maine la ora 18:00 nu este nicio pesoana care vrea sa doneze,rog un admin sa dea Topic Close.
  5. Lista persoanelor care pot dona in fiecare luna cate 3e Vreau si eu sa fac o lista care pot dona 3 euro,asa ca lasati in acest topic cu"Eu donez 3e" , numele si prenumele vostru si ID-ul vostru de Yahoo! sau Skype(Pe pm).Exemplu: Eu donez 3e Numele si prenumele:Maftei Daniel Ti-am lasat PM cu ID-ul Yahoo!/Skype pe forum Ne mai trebuie inca 4 care pot dona.
  6. @BogDan11 Daca nu ar mai platii de exemplu hostul asta de 15E este de la GazduireJocuri as scadea hostul pana in 11E sau de cate ori este nevoie.
  7. Mai are cineva porpuneri?Ma ajuta cineva cu hostul?Rog un admin sa se uite peste acest post si sa isi exprime parerea.
  8. Sugestie Server MineCraft Mc.eGaming.Ro Din cate am observat,Mc.eGaming.Ro s-a inchis.Asa ca mie mi-a parut foarte rau pentru acest server ca era unul destul de bun si multi playeri pe el.Asa ca am stat si m-am gandit: "Daca as face cu as face jumate cu jumate si am plati amandoi hostul,dar daca s-ar oferii mai multi ar fi foarte bine" Asa ca am dat cateva exemple: -Daca am fii vreo 5 ar insemna 15€:5=3€,iar eu nu cred ca nu are 3€ de persoana. -Daca am fii vreo 4 ar insemna 15€:4=3,75€iar eu unu ca nu are 3,75 €de persoana. -Si tot asa... Putem face jumi juma , ca sa putem fi si echilibrati pentru fiecare , ca eu unul nu cred ca toata lumea avem toti aceasi situatie financiara.Cat despre server: -Am sa creez cu partenerii mei care ma vor ajuta cu hostul un server unic cu: ► Un Bukkit Server 1.7.2 updatat de cate ori este nevoie ► Un spawn unic,shop,oras(daca este necesar),etc. ► Pluginuri necesare serverului(Essentials,AuthMe,Group Manager,TreeAssist etc.) Acestea find spuse sper sa fie luata cererea mea in serios si parteneri de incredere. Rog seriozitate.
×
×
  • Create New...