AsSsASIN

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AsSsASIN

 • Rank
  Joiner
 1. Nu fumez, si nici nu am degand. Tata fuma, sa dus in Italia, nu prea avea conditiile pentru fumat, si sa lasat. Orcum , oameni fumeaza din cauza stresului. Va distrugeti plamani, nu ca in 2-4 ani gata nu patiti nimic, cam peste 20-30 o sa regretati ca ati fumat, si ati dori sa reparati ce ati facut. EDIT: Nu mai faceti asta, ca se ia in considerare ca tiai dat sufletul diavolului, si stiti voi unde mergeti
 2. Tu te referi la Secretul ala cu daca te gandesti universu aude si se indeplineste?
 3. Nu cred ca esti tu owneru, ownerul e Razy mey.
 4. Damn, clar, este un site care dadea invitati , un prieten de al meu a castigat Ipodul ala, cand intra il intreb daca la primit.
 5. Eu nu m-am gandit niciodata sa fac chestia asta, deobicei o schimbam din programul acela care schimba si style, dar nu prea am nevoie ca folosesc steam
 6. Am luat o chestie pentru racire, mie mi se pare buna, acum am 50 de grade da consuma, o sa va urmez sfatu.
 7. Daca nu intra Jun10r si Enkei, sKaTeR, LCN ERA NIMIC. P.S: Enkei va ajutat la tot
 8. Calculatorul este langa calorifer, dar nu intodeauna e cald, deci ce sa fac, sa mut PC?
 9. Adica e de grade, daca am gradele prea mari merge nasol, si mi se blocheaza, am vazut la un topic de a lui RaduTorrent, imi trebuie si mie pasta de aia?
 10. Deci am o problema in nVidia GeForce 6200, deci daca tin PC stins 2 ore, merge 1-2 placa, dupa incepe sa mi se amestece culorile, dupa este negru si mi se stinge, am dat reformatare PC, tot nu merge. Gradele din momentu acesta : 76.
 11. faza cu polii:)) atunci de ce nush din ce cauza au disparut dinozauri?
 12. E... nostradmus a zis ca pana in 3000 va traii omu nu pana in 2012... si cum sa mai spus "omu nu va stii niciodata pana cand o sa fie omenirea.
 13. AsSsASIN

  2012

  Defapt nu chiar poate sa faca "end the worl" din cauza legii atractiei, aca tu zici in fiecare zi sa se distruga creezi un gand pe care universul aude, universu e ca un gin iar el spune "dorinta ta e lege pentru mine" asa ca daca spui nu cu fericit zilnic nu se va intampla.
 14. AsSsASIN

  Intrebare

  Am vazut niste tutoriale de a lui Overlor, credeti ca imi puteti da c4d sau ce sunt ele ? PS : Am cautat pe 32 site-uri, fara succes