Jump to content

XanTo

Hall Of Fame
 • Content Count

  6,196
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Everything posted by XanTo

 1. Forumul eG a fost mutat pe un alt host. In perioada urmatoare este posibil sa existe unele interuperi in functionarea serviciilor.
 2. In perioada urmatoare se vor realiza lucrari de intretinere la forumul eGaming. Schimbarea avatarelor nu va functiona in aceasta perioada.
 3. A fost lansata in stagiul de beta o noua tema a forumului 'eGaming v7' care a avut in vedere imbunatatirea: timpilor de incarcare scaderea traficului transferat catre clienti imbunatatiri SEO si Social o mai buna conformitate cu standardul html5. Va invitam sa o testati selectand-o din coltul stanga-jos al paginii.
 4. In perioada urmatoare se vor realiza lucrari de intretinere la forumul eGaming.
 5. In urmatoarele 30 min, realizam lucrari de intretinere la serverele de hosting.
 6. Momentan realizam lucrari de intretinere la serverele de hosting. S-ar putea ca forumul si site-ul samp.egaming.ro sa intampine dificultati in functionare. ETA ~ 1h.
 7. Momentan realizam lucrari de intretinere la serverele de hosting. S-ar putea ca forumul si site-ul samp.egaming.ro sa intampine dificultati in functionare. ETA ~ 2h.
 8. Momentan realizam lucrari de intretinere la serverele de hosting. S-ar putea ca forumul si chiar serverul de samp sa fie nefunctionale pe aceasta perioada.
 9. Momentan intampinam unele probleme cu unul dintre serverele pe care este gazduit forumul. Drept consecinta, propagarea modificarii avatarelor nu va functiona corespunzator. Ne pare rau pentru acest inconvenient.
 10. Din pacate n-am observat sa suporte forumul obtiunea asta.. Stiti voi sa suporte nativ IPB-ul asa ceva? ma refer aici fara mod-uri/hook-uri sau altceva.
 11. In cursul zilei de astazi, se vor efectua lucrari de intretinere la hostul pe care ruleaza forumul. S-ar putea ca forumul si chiar serverul de samp sa fie nefunctionale pe aceasta perioada.
 12. In perioada urmatoare se vor efectua lucrari de intretinere la hostul pe care ruleaza forumul. S-ar putea sa existe interuperi sau nefunctionalitate totala. Multumim pentru intelegere!
 13. Si spre ex ce propui sa realizezi ? In opinia ta, cum anume ar fi structurata acea sectiune?
 14. Am mai primit o astfel de propunere in trecut.. nu mai retin daca tot de la tine sau un alt membru al comunitatii. Insa, daca bine-mi amintesc, motivul pentru care nu s-a aprobat la vremea respectiva, constituia faptul ca nu avem persoane suficient de pricepute incat sa ofere continut original in acele sectiuni. Daca se vor crea sectiunile, vor aparea tot felu de tutoriale copiate din 100 de surse. + ca daca oferi tutoriale, ar trebui sa oferi si suport celor care intampina probleme. So, ce parere ai?
 15. In urmatoarea perioada se vor efectua lucrari de intretinere la serverele pe care e gazduit forumul.
 16. In urmatoarea perioada se vor efectua lucrari de intretinere la serverele pe care e gazduit forumul.
 17. In urmatoarea perioada se vor efectua lucrari de intretinere la serverele pe care sunt gazduite forumul si blog-ul eGaming.
 18. In urmatoarea perioada se vor efectua lucrari de intretinere la serverele pe care sunt gazduite forumul si blog-ul eGaming.
 19. In perioada urmatoare, se vor efectua lucrari de intretinere la infrastructura pe care ruleaza forumul eGaming. S-ar putea sa existe interuperi sau nefunctionalitate totala. Multumim pentru intelegere!
 20. Software-ul forumului a fost updatat la ultima versiune stabila. V-am ruga pe aceasta cale sa verificati lista problemelor din topicul ACESTA, si vedeti care au ramas in continuare nerezolvate.
 21. A fost aplicat ultimul upgrade disponibil (versiunea 3.4.3). Acesta promite foarte multe bugfixuri. V-am ruga pe aceasta cale sa verificati lista problemelor din topicul ACESTA, si vedeti care au ramas in continuare nerezolvate.
 22. A fost aplicat ultimul upgrade disponibil din versiunea 3.4.2 V-am ruga pe aceasta cale sa verificati lista problemelor din topicul ACESTA, si vedeti care au ramas in continuare nerezolvate.
×
×
 • Create New...