XanTo

Hall Of Fame
 • Content Count

  6,195
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Everything posted by XanTo

 1. Precum ati putut vedea, am facut update la ultima versiune disponibila a software-ului forumului. Odata cu aceasta operatiune am realizat si unele curatiri si optimizari ale bazei de date. Multi dintre voi probabil s-au trezit "peste noapte" cu un alt nr de 'post counts'. Defapt acesta va era numarul real al posturilor voastre doar ca nu era sincronizat intocmai cu baza de date pentru ca s-au facut in trecut stergeri, modificari, etc. Deocamdata l-am pornit cu acest skin default. Pe viitor vom converti vechiul skin, sau depinde de decizia staff-ului, va fi creat unul nou. Ar trebui sa se observe si unele imbunatatiri ale timpilor de incarcare deoarece am implementat un sistem de accelerare distribuit pe mai multe servere. Noua versiune aduce destul de multe lucruri noi: Posibilitatea de sharing pe cele mai populare retele de socializare topicuri preferate. Chiar va rog pe aceasta cale sa folositi acea optiune, o veti gasi in josul fiecarui topic cu pictograma corespunzatoare (ex. facebook). Conversatii la profil si statusuri. Notificari, posibilitatea de urmarire a unor conversatii. Sistem propriu de reputatie (renuntam astfel la vechiul sistem care era destul de buguit). Raspunderea rapida la subiecte este activata implicit (ma refer aici la quick reply). .... multe alte modificari pe care le veti putea observa pe parcurs. Dezavantaje: Vechiile link-uri care conduc tot spre forum, nu mai functioneaza. As ruga pe aceasta cale: Moderatorii sa actualizeze url-urile in topicurile pinned, cele cu regulamente, etc. Ceilalti utilizatori, daca aveti vre-un topic unde anuntati ceva, un concurs, o licitatie, etc. va trebui sa modificati link-ul pt ca sa corespunda.
 2. Momentan serverul de SAMP este oprit. Se realizeaza lucrari de intretinere la server. Timp aproximativ: inca necunoscut.
 3. Ctrl+shift+r (forteaza incarcarea ignorand cacheul browserului tau)
 4. Tema veche nu mai este suportata
 5. Am mai facut unele optimizari la forum, ar trebui sa se observe un spor de performanta in viteza de incarcare. De asemenea am rezolvat si bug-ul cu auth/register folosind facebook.
 6. verifica acum daca functioneaza cum trebuie.
 7. Am sa verific sa vad care e diferenta..
 8. Forumul eG a fost mutat pe un alt host. In perioada urmatoare este posibil sa existe unele interuperi in functionarea serviciilor.
 9. In cadrul acestui topic vor fi anuntate lucrarile programate precum si unele intreruperi confirmate ale functionarii unor servicii. Pe aceasta cale, as avea rugamintea sa tineti minte acest topic iar cand nu functioneaza ceva "aruncati" o privire aici inainte de a crea INUTIL un topic despre o problema care se cunoaste deja.
 10. In perioada urmatoare se vor realiza lucrari de intretinere la forumul eGaming. Schimbarea avatarelor nu va functiona in aceasta perioada.
 11. A fost lansata in stagiul de beta o noua tema a forumului 'eGaming v7' care a avut in vedere imbunatatirea: timpilor de incarcare scaderea traficului transferat catre clienti imbunatatiri SEO si Social o mai buna conformitate cu standardul html5. Va invitam sa o testati selectand-o din coltul stanga-jos al paginii.
 12. In perioada urmatoare se vor realiza lucrari de intretinere la forumul eGaming.
 13. Lucrari de intretinere la serverul SAMP ~30 min.
 14. Lucrari de intretinere la serverul SAMP in vederea lansarii urmatorului update.
 15. Lucrari de intretinere la serverul SAMP ~40 min.
 16. Lucrari de intretinere la serverul SAMP in vederea lansarii urmatorului update.
 17. Lucrari de intretinere la serverul SAMP ~30 min.
 18. Lucrari de intretinere la serverul SAMP in vederea lansarii urmatorului update.
 19. N-are legatura cu forumul. Pe forumul eG nu sunt reclame. Esti virusat.. ai un adware in calculator, am mai intalnit problema si la un cunoscut al meu. Vezi link-ul ce ti l-a dat rakku. Mi se pare ca asa s-a remediat si atunci problema.
 20. Intradevar, am facut acum 2 zile ceva modificari.. dar nu credeam sa influenteze. Ma bucur daca s-au remediat problemele cu tema pt mobile.
 21. Lucrari de intretinere la serverul SAMP in vederea lansarii urmatorului update.
 22. Lucrari de intretinere la serverul SAMP in vederea lansarii urmatorului update. ETA~ 40 min.