Korleone

VIP
 • Content count

  3156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Korleone last won the day on 5 October 2015

Korleone had the most liked content!

Community Reputation

504 Reputable

4 Followers

About Korleone

 • Rank
  Back in business
 • Birthday 06/17/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Braila City
 • Interests
  Steaua Bucuresti & eGaming

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Korleone
 • Nick CS
  Korleone
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

22183 profile views
 1. Plangerea asta trebuia sa o faci la "Raporteaza un player", dar a fost sanctionat aici. Closed.
 2. In primul rand, nu ai pus o poza cu /ad-ul in care anunta event-ul ca sa vad exact care era regula event-ului. Tu in momentul de fata, Marshall, esti banat din cate am inteles, deci nu are ce teapa sa-ti traga si nu vad ce relevanta are plangerea. Daca [email protected] si-a primit sau nu banii e problema lui, sa faca el plangere pentru ca din pozele tale reiese ca el ar fii castigatorul. In schimb, Mexicanule nu imi place atitudinea cat si limbajul tau din acele poze, nu asa se comporta un lider. Prin urmare, vei primii un mute 2h pentru limbajul folosit si te rog sa-ti reglezi comportamentul. Closed.
 3. SMOKER - Decizie corecta, idem ca in cazul lui silky, l-ai jignit, iar jignirea este "frustrat" ca tot nu stiai cu ce cuvant l-ai jignit. Closed.
 4. SMOKER - Decizie corecta, l-ai luat la misto si in acelasi timp l-ai si jignit, in situatii ca astea ramane la latitudinea adminului cat iti acorda mute, ban, etc. Closed.
 5. Nickname: Korleone Level: 23 Varsta reala: 20 Factiuni precedente: PD, Yakuza, Crips De ce doresti sa te alaturi factiunii Taxi Company ?: Vreau sa ma alatur acesei factiuni in primul rand ca imi place sa ajut playerii sa ajunga la destinatia dorita in timp util, iar in al doilea rand doresc sa ajut la dezvoltarea acesteia. In ce interval orar joci SA-MP?: Nu am un interval stabilit. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da Poti sa lucrezi in echipa?: Da Poza /stats + /pday: /stats + /pday: Alte precizari: -
 6. Korleone

  Plangere uNNk

  uNNk - Nimic, a procedat corect, iar asta e decizia finala in cazul lui. Nu ai cum sa sanctionezi dupa o regula care nu exista. Intr-adevar, nu e corect sa iti dea wanted de 2 ori pentru aceleasi drugs, dar el si-a facut datoria si a anuntat pe chat-ul /d. Puteai sa rogi pe cineva dupa ce ieseai din jail sa iti dea take, daca nu era nimeni cu acces la comanda, le bagai in casa, le consumai, etc. Va fi adaugata in scurt timp o regula in legatura cu acest aspect. Closed.
 7. Ai impresia ca cei 2 citesc in stele si stiu ca aveai tu rw ? Ai dreptate, dm-ul este interzis intr-o batalie teritoriala, dar din pozele tale nu reiese faptul ca i-ai informat pe cei 2 ca acolo se desfasura o batalie teritoriala mai ales ca erai singurul membru acolo. Daca ii anuntai si continuau dm-ul erau pedepsiti. SMOKER - Nimic, decizie corecta. Closed.
 8. La multi ani Releo, sa fii sanatos :*

 9. SEB0NE - Nimic, nu este problema ta ce se vorbeste pe chat-ul unei factiuni, este problema liderului daca doreste sa-l sanctioneze sau nu, bineinteles asta daca este deranjat cel care este jignit, in cazul de fata, Initial care vad ca nu pare deranjat. In concluzie, asta e treaba ce tine de interiorul factiunii si-l priveste strict pe lider, nu pe tine. Sper ca te-ai lamurit. Closed.
 10. Caisa - Avand in vedere ca esti lider in teste si ar trebui sa te comporti exemplar, tu faci abuz de comenzile disponibile functiei tale. Nu pot sa tolerez un astfel de comportament, mai ales ca erai in teste, prin urmare, liderul iti va fi scos. Closed.
 11. sergius

  LA MULTI ANIΒ 

  1. luc1aw

   luc1aw

   LA MULTI ANI

  2. Korleone

   Korleone

   Sa traiti, domisoarelor!

 12. Nickname: Korleone Level: 23 Varsta reala: 20 Factiuni precedente: Lcn, Sz, Ykz De ce doresti sa te alaturi gang-ului Crips?: Imi doresc sa intru in aceasta factiune pentru a ajuta liderul la dezvoltarea ei si pentru a mentine cat mai mult culoarea albastra pe mapa. In ce interval orar joci SA-MP?: Nu am un interval anume. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da Poti sa lucrezi in echipa?: Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizari: "We ride together, we die together! Crips for life! Run Bloods Run!
 13. Votez Jestyck, imi place mult acel Mos Craciun de langa brad.