IlieLucian

Members
 • Content Count

  329
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

IlieLucian last won the day on 14 August 2013

IlieLucian had the most liked content!

Community Reputation

142 Respected

About IlieLucian

 • Rank
  Warlord
 • Birthday 06/26/1997

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  ilie_lucian
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

3,569 profile views
 1. Nu m-am exprimat corect, vreu sa zic ca la mine corpul meu raspunde mai repede la un antrenament mai intens, nu ca nu ar conta antrenamentul, asta am vrut sa zic. Probabil Roony se refera ca eu am durata dintre antrenamentul pieptului si cel al spatelui prea mica, respectiv la 1 zi distanta. Dar asa intra mai bine.. nu stiu cum sa zic.
 2. Roony părerea mea este ca nu e vorba de cum este structurat antrenamentul, ci de corpul pe care il antrenezi, nu ma cred vre-un mare cunoscător doar zic..daca poti sa imi dai cateva sfaturi as fi chiar recunoscător, multumesc.
 3. Eu am pus o poza cu un before and after, vad ca tu te bagi in seama, dar ma rog.. atata timp cat nu ai curaj sa iti faci o poza (presupun ca o sa se sparga oglinda) esti un nimeni care doar se baga in seama si vorbeste de lucruri doar din auzite fara sa arate vre-o dovada. Antrenamentul meu: Luni: nu pot sa ajung din cauza ca ies tarziu de la liceu. Am avut o perioada in care ieseam la o ora potrivita si aveam timp sa ajung. Lunea e o zi foarte buna pentru antrenament. Marti- piept + biceps Miercuri- spate + triceps Joi: pauza Vineri: umeri + picioare Sambata: biceps + triceps Duminica: pauza Cat despre alimentatie iau suplimente nutritive de la ProNutrition, un amestec de proteine cu creatina, ajuta mult la energie in timpul antrenamentului si la refacerea tesutului muscular. Recomand. Sper ca am ajutat cu ceva.
 4. Boss scuze ca te dezamagesc dar teoria ta nu a functionat ambele poze sunt facute la 16 ani.
 5. Pentru tine doar atat am nu crezi ca e cel mai usor sa critici si sa vorbesti de altii? daca tot zici ca nu e asa bine (nu spun ca sunt foarte bine sunt chiar departe de ce am mai vazut pe aici dar fata de cum eram eu vara trecuta eu zic ca e binisor) ar fii frumos sa pui si tu o poza cu fizicul tau, asta in cazul in care nu iti este rusine cu el.
 6. Salut, de curand am descoperit si eu aceasta sectiune a forumului. Am si eu 2 poze, un Before and After http://i.imgur.com/ISl6AbE.jpg
 7. r00t Admin » amaz1ng - Nu cunosc » PoWneR - Nu cunosc » aSisTeNt - Un baiat de nota 10, pacat ca uitase sa imi dea GA Administrator » Robert212 - S-a implicat mult pentru aceasta comunitate si merita din plin aceasta functie Moderatori Global » Radu_Toretto - Nu cunosc. » Litz - Activ si imi pare bine ca s-a reapucat de SA:MP . Project Manager » sergius - Nu cunosc. Moderator » powerART - Nu cunosc » VaruTzZu - Nu cunosc » KeLLy - Nu cunosc » DStefan - Nu cunosc » stefan94 - Nu cunosc » Furisey - Un baiat amuzant care imi spune mereu ca am lider interimar » Marci. - Primul player care facea mats cu liderul Police Departament » JamaikaOfficial - Primul care mi-a dat bani cand aveam lvl 4 » deMoga - Nu cunosc » CaRa - Un baiat de treaba. » alert - Nu cunosc » Daniel17 - Un lider foarte bun si un prieten adevarat. Graffer » Katsuui - YNu cunosc » Blondu313 - Un prieten bun si un rival pe masura » Daria - » Aurian - Nu cunosc » IniTial - Unul dintre putini care m-au felicitat pentru lider. » LilGangsta - Ma abtin. A/S Makers » Exo - Nu cunosc » TuMbYhO - Nu cunosc » razvansjkE - Nu cunosc » mixXL - Nu cunosc » Lykke - Si acum plange ca am luat lider. » BananaGamer - Baiat bun » eXemplu - Nu cunosc » LLoyD - Nu cunosc » aXeL7 - Nu cunosc Moderator SA:MP » L1nuX - Un admin devotat comunitatii si care stie sa glumeasca. » dew.com - Cel mai serios » dragos122 - Yakuza for life. » RaduReleu - Nu-l cunosc foarte bine. » SouLja - Trage bine cu m4. » MeZz0 - Nu cunosc » xNn - Daca raspunde el la o plangere prefer sa nu postez nimic. » Sabzaky - Nu cunosc Helpers » Marci - Am zis mai sus. » Dani93 - Nu cunosc » Daniel - Am zis mai sus » BlackDayy -Nu cunosc » WoSkiN - "Nu mai sta AFK" , "Intra in game ca facem control tunel". » Comytza41 - Baiat fidel eG-ului de treaba si activ » claukappa - Nu cunosc » Furisey - Am zis mai sus » gogolinul - Gogo minitim » Nayer - Baiat ok » maGeNN - Nu cunosc Game Advisors GF » WoSKin - Am zis mai sus. » cSd09 - Ti-am zis ca tu iei. » Nayer - Am zis mai sus. » deMoga - Am zis mai sus. » LilGangsta - Am zis mai sus » ilie_lucian - Fiecare cu parerea lui. » CaRaM3LL - Am zis mai sus » Furisey - Am scris mai sus » Korleone - Un baiat supe de treaba, poate nu imi cumperi masina. » Initial - Am zis mai sus. » Sabzaky - Nu cunosc » MeZz0 - Nu cunosc » Gygax - Nu cunosc » Comytza41 - Am zis mai sus. Tutorial Writer » cipry92_sv - Bun,Harnic si de incredere » Kenoby - Nu cunosc Moderator CS » mirel0 - Nu cunosc Admin CS » Little - Nu cunosc » xFreud - Nu cunosc » luc1aw -Nu cunosc » G4L - Nu cunosc » xALEX01x - Nu cunosc » Knz;x - Nu cunosc » Yamaha - Nu s-a impacat cu ideea ca nu o sa primeasca niciodata nimic. Nu mai visa la functii viata merge inainte, cu alte cuvite nu mai plange ! » JustPLAY -Nu cunosc » Satana95 - Fost medic,ii prevad un viitor bun » ABooNE -Nu cunosc » Erader - Nu cunosc » Likee - Cum a spus si el a fost primul care m-a invatat ce inseamna SA:MP GodFather. Nu uita 10-2 Fifa 11
 8. A vrut sa faca o gluma si uitati ce a iesit : Click
 9. O mica aotodescriere facuta de Lucas86 -->
 10. DaNy10.....o mica autodescriere: