Jump to content

IlieLucian

Members
  • Content Count

    329
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by IlieLucian

  1. Nu m-am exprimat corect, vreu sa zic ca la mine corpul meu raspunde mai repede la un antrenament mai intens, nu ca nu ar conta antrenamentul, asta am vrut sa zic. Probabil Roony se refera ca eu am durata dintre antrenamentul pieptului si cel al spatelui prea mica, respectiv la 1 zi distanta. Dar asa intra mai bine.. nu stiu cum sa zic.
  2. Roony părerea mea este ca nu e vorba de cum este structurat antrenamentul, ci de corpul pe care il antrenezi, nu ma cred vre-un mare cunoscător doar zic..daca poti sa imi dai cateva sfaturi as fi chiar recunoscător, multumesc.
  3. Eu am pus o poza cu un before and after, vad ca tu te bagi in seama, dar ma rog.. atata timp cat nu ai curaj sa iti faci o poza (presupun ca o sa se sparga oglinda) esti un nimeni care doar se baga in seama si vorbeste de lucruri doar din auzite fara sa arate vre-o dovada. Antrenamentul meu: Luni: nu pot sa ajung din cauza ca ies tarziu de la liceu. Am avut o perioada in care ieseam la o ora potrivita si aveam timp sa ajung. Lunea e o zi foarte buna pentru antrenament. Marti- piept + biceps Miercuri- spate + triceps Joi: pauza Vineri: umeri + picioare Sambata: biceps + triceps Duminica: pauza Cat despre alimentatie iau suplimente nutritive de la ProNutrition, un amestec de proteine cu creatina, ajuta mult la energie in timpul antrenamentului si la refacerea tesutului muscular. Recomand. Sper ca am ajutat cu ceva.
  4. Boss scuze ca te dezamagesc dar teoria ta nu a functionat ambele poze sunt facute la 16 ani.
  5. Pentru tine doar atat am nu crezi ca e cel mai usor sa critici si sa vorbesti de altii? daca tot zici ca nu e asa bine (nu spun ca sunt foarte bine sunt chiar departe de ce am mai vazut pe aici dar fata de cum eram eu vara trecuta eu zic ca e binisor) ar fii frumos sa pui si tu o poza cu fizicul tau, asta in cazul in care nu iti este rusine cu el.
  6. Salut, de curand am descoperit si eu aceasta sectiune a forumului. Am si eu 2 poze, un Before and After http://i.imgur.com/ISl6AbE.jpg
×
×
  • Create New...