SebiFc

Members
 • Content Count

  335
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SebiFc last won the day on 30 December 2016

SebiFc had the most liked content!

Community Reputation

120 Respected

About SebiFc

 • Rank
  Far away, beyond space

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Previous Fields

 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

9,140 profile views
 1. Am mai vazut treaba asta sub o alta forma. Adica dadeai /needhelp si cand ti se prelua solicitarea se deschidea un chat doar intre tine si heleper si se vorbea acolo problema sau ce era, apoi helperul inchidea acel canal. Cam tot asta si aici, ar fi ok deci
 2. lumea nu cauta neaparat ceva original, pentru ca jocul nu mai e ce a fost odata si majoritatea lucrurilor sunt stiute si incercate deja. jucatorii se uita in mare dupa gm-uri simplu de folosit si oarecum rapide, care sa le ofere mai multe optiuni si activitati. nu neaparat joburi, dar si alte chestii pe care sa le faca un meniu /help cu comenzi si locatii si cam tot ce e de stiut pentru incepatori cred ca ar fi prioritar... /help de acum e destul de invechit si nu contine tot ce e necesar.
 3. off: la romana e super easy daca citesti opera si ai un minim de imaginatie, nici nu trebuie sa inveti alea ca sa iti dai seama de ele @decetipi- si cele de la mate-info incep sa capete un aer de tehnologic, pana la urma o sa se ajunga la cerinte de genul "scrieti ce stiti" sau "nu-i asa ca...?"
 4. Doresc un: Avatar Imagine: Text: Fara text Dimensiuni: 150x250 Ultima cerere: https://forum.egaming.ro/topic/187107-rezolvatsebifc-avatar/
 5. Nu. Nu poti sa cumperi valorile adevarate si nici sanatatea. Nu poti sa cumperi timpul pierdut si nici linistea sufleteasca.
 6. SebiFc

  Cat de des citesti?

  Des. Ajuta la formearea unui limbaj si a unei gandiri, cum a spus si dNa si cum a spus Dudu, devi mai informat si in acelasi timp ami greu de infulentat. Pe langa asta, daca iti place cartea respectiva, o poti privi ca pe o scapare din realitate pentru cateva ore.