GTi

Members
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

About GTi

 • Rank
  Member
 • Birthday 19 May

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanta

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  RoyaL
 • Nick CS
  RoyaL
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

1,692 profile views
 1. Daca va dau pistolul meu va ia anticheatu` razna hamster
 2. Stiu si eu ce inseamna /ad. Anuntul prin /ad nu il poate face un player de level mic, doar cei de level 5+. Pastreaza-ti ideea pentru tine, am inteles ca nu-ti convine, asteapta si parerea/raspunsul final din partea celor din staff. @Whitey: Este deja comanda doar pentru cei din NR, eu ziceam sa o puna pt. toti playerii.
 3. Ai inteles tu gresit, de la level 1 sa dea anunt, nu ad. Am zis "cei cu level mai mare de 5 sa plateasca mai mult deoarece ei sunt in avantaj si pot accesa comanda /ad." Iar legat de reclama la alte servere, poti face si pe chatul public sau sa intre pe forum si sa posteze/creeze topicuri.
 4. Salut. Parerea mea este sa scoti si factiunea News Reporter, iar in schimb sa te duci intr-o locatie si sa iti plasezi singur anuntul dorit. Dau un exemplu: te duci aici http://imgur.com/Vzikt27la fostul spawn News Reporter in SF (pentru a popu.la orasul) si iti creezi propriul anunt in schimbul unei sume de bani. Level 1-5 sa plateasca 100$-500$ pe anunt si timer de 5min, cei cu level mai mare de 5 sa plateasca mai mult deoarece ei sunt in avantaj si pot accesa comanda /ad. Cu ocazia asta se pot duce singuri cei de level 1 sa isi publice anuntul dorit, si sa nu mai stea pana la level 2 pentru a da un /w la un membru din NR care il gasesti on din Paste in Craciun.
 5. Te ataci rau de tot si chiar n-am de ce sa mor de oftica copile, cine te-a mintit ca am 21 de ani, si de unde pana unde ai tras tu concluzia asta nasoala ca am 5 clase si nu cunosc limba romana domn' profesor ? In acest topic era vorba de un subiect anume si te-ai gasit tu liderul fundului sa ii corectezi pe alti jucatori care poate au scris gresit din cauza ca sunt grabiti sau in cel mai rau caz au ceva lipsuri in gramatica, parerea mea este sa lasi ciocul mai mic ca nu esti decat un pustan care cauta atentie si sufera in fata monitorului de smecherie pentru o functie a unui joc.
 6. Poftim exemplu de leader. Sa tot dai functii la hateri d`astia...
 7. Nu mai gandi asa, dau un exemplu: Eu am level 15, o masina si o casa. Tu imi dai ban pentru aim, desi eu am jucat/joc pe un server de dm si ma cred un zeu pe server, crezi ca mie imi place sa imi fac cont nou si sa joc de la level 1 cu 50k in banca?
 8. PRO, o idee buna. Atunci o sa se vada si "valorile" factiunilor.
 9. Iar aceasta "competitie" sa se organizeze in anumite zile ca de exemplu: Luni intre orele 18:00 - 20:00 sa se poate intra in PD fara teste. Joi intre orele 15:00 - 19:00 se se poate intra in Crips fara teste. Intelegeti voi ideea, ma scuzati daca m-am bagat aiurea.
 10. GTi

  Poze cu tine

  Aici ROYAL ! edit: "MP MPPP"
 11. GTi

  Ghiceste melodia

  Melodie: In anii ce au trecut Cantaret: B.U.G. Mafia Am ghicit: 1 >A doua melodie.
 12. GTi

  Ghiceste melodia

  Melodie: Milkshake Cantaret: Dony ft. Adena Am ghicit: 0