MeXi

Members
 • Content count

  514
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

MeXi last won the day on 16 May 2017

MeXi had the most liked content!

Community Reputation

115 Respected

7 Followers

About MeXi

 • Rank
  Boxing Champion
 • Birthday 12/03/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pitesti
 • Interests
  Nu, dreptatea nu-i nimic fără putere.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  MexicanuL
 • Nick CS
  MexicanuL
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

3,193 profile views
 1. Buna Seara eGaming!
  Am si eu cateva nelamuriri: 

  Voi aveti pretentii sa ajungem la un numar cat mai mare de player, iar voi oferiti un update in care reparati 3 mini-buguri
  si doua semne de ortografie si avem pretentii sa ajungem la cel putin 200 de playeri.

  Vad ca avem un topic cu propunerile playerilor pentru server. "Ma intreb oare voi va uitati acolo?" sau l-ati deschis sa ne furati ochii.

  In ultima perioada majoritatea adminilor au fost votati lideri la factiuni, in loc sa oferim si sansa altor playeri. OK, inainte de WIPE n-au fost playeri, dar nici
  acum dupa WIPE n-au fost cereri?

  Dupa WIPE a-ti introdus o metoda mai buna de plata la joburi, dar un player care vine dupa o saptamana si vede ca majoriatea infernusurilor, bizurilor, caselor sunt vandute
  cum sa continue?

  In a doua zi de WIPE am asistat la o faza; Marci a donat pe live-ul unui youtuber cu numele serverului care a rezultat cu venirea unui player nou, iar acesta vazand ca unii playeri au level 15 din a doua 
  zi dupa WIPE a dat /q instantaneu, Vi se pare normal?

  A-ti schimbat metoda de rival-war, dar la programul unui rival-war nu v-ati gandit, a devenit frustrant ca la 2-3 dimineata cei din LCN sa-mi "fure" teritoriile.

  A-ti incercat sa populati Las Venturas, dar a-ti esuat din prima zi din care nu a mers sa te spawnezi in LV.

  Noi cei de la Yakuza sau LCN sau oricare alt player avem wanted si vrem sa ne predam, unde putem face asta ? ( Ma refer in orasul LV )

   

  Lista poate continua...

   

  @Kawa   @JesTyCk  @Rakku  

  1. Show previous comments  64 more
  2. Rakku

   Rakku

   @AdriaN tu n-ai inteles rolul unui admin. Crezi ca are vreo importanta orele petrecute in joc in toata povestea asta?

   Responsabilitatea unui admin e doar sa fie vizibil mereu pe /admins ? Problema ta e ca nu ai inteles care iti sunt responsabilitatile, iar tu ai fost dat afara din staff pentru ca ai acumult prea multe greseli ce nu sunt permise, inclusiv abuz de admin, unde ai fost iertat si ai primit o ultima avertizare in privinta asta iar tu nu te-ai remediat atitudinea, ba din contra tu ai continuat cu alte greseli.

   E intr-adevar de remarcat faptul ca ai avut niste atributii importante precum Licitatiile proprietatilor si alegerea liderilor si te-ai descurcat bine insa greselile facute de tine te-au costat. Si nu e nimic de ascuns, nu sunt informatii confidentiale acestea. Jucatorii trebuie sa stie aceste lucruri. In momentul de fata ai fi putut sa ne demonstrezi ca esti alaturi de server si sa-ti recunosti greselile dar esti la fel ca Baton. In loc sa demonstrezi ca noi am gresit cu decizia luata nu faci decat sa ne convingi ca am luat cea mai buna decizie.

  3. AdriaN

   AdriaN

   Dar am recunoscut si am spus jucatorilor greselile pe care le-am facut .. nu am nimic de ascuns, respect decizia voastra si mergem inainte fara nicio problema ! Nu sunt aici sa critic, sa arunc cu noroi .. Si da, o sa raman alaturi de server in continuare

  4. E30

   E30

   giphy.gif

    

    

 2. Mersi frumos, puteti inchide topicul.
 3. Doresc o: Semnatura. Imagine: Text: MexicanuL eGaming, puteti si sa colorati textul cu verde si alte imbunatatiri daca e. Dimensiuni: 480x200 sau alta dimensiune nu ma deranjeaza . Ultima cerere: Nu o mai gasesc.
 4. connect cs.egaming.ro

   

 5. Un betiv se intorcea intr-o seara acasa si se opreste in fata unui felinar si incepe sa bata in el. La scurt timp trece un alt betiv care ii spune :- Insista, insista, ca e lumina aprinsa!
 6. MeXi

  Request thread

  >> Ce doresti?: Logo >> Imagine: Nu e nevoie >> Text: - Yakuza Mafia Members - Warlord -> Rank 6 - General ->Rank 5 - Brigadier -> Rank 4 - Colonel -> Rank 3 - Caporal -> rank 2 - Recruit -> rank 1 - Recrutari ON - Yakuza Mafia - Recrutari OFF - Yakuza Mafia - Recrutari - Demiteri - Anuntul liderului Yakuza Mafia >> Dimensiuni: Nu conteaza. >> Ultima cerere + ultimul ticket folosit: - >> Ticket folosit: - >> Detalii: Daca se poate sa folositi skinurile de la fiecare rank , si numele rankului.
 7. Nu obisnuiesc sa bag bani in jocuri, asta este cea mai mare prostie. Jocurile cumparate mai merg, unele.
 8. Pe mine unul nu ma incurca acele "iteme", dar daca gasesti un cop care are pica pe cineva si incepe sa dea take la licente, eu sunt tras la raspundere pentru el, cum am patit-o recent. Nu pot sa stiu ce are in cap acea persoana, chiar daca ii ofer rank-ul pe meritat.
 9. Nick server: MexicanuL Descriere: Vreau sa schimbam actualul spawn FBI cu urmatoarea locatie: http://imgur.com/GWppfGH in spawn-ul actual este un spatiu prea mic. La /takequip sa se introduca acel baston pentru a putea da tazer.(ex: Cand alegi primul pachet de arme: Deagle+mp5+m4 sa fie si acest baston), sa se scoata si cumenzile de take( materials, driverslicense, gunlicense, flyinglicense, boatlicense) nu vad ce folos au daca nu avem voie sa le folosim si nu sunteti de acord sa le introducem si noi ca cei din PD.
 10. Aceste update-uri minore nu vor aduce si playeri. Aceste propuneri pe care le faci vor ajuta actualii playeri de pe server. Si nu-mi place ideea pentru ca eG a fost intotdeauna mai diferit, daca schimbam toate aceste detalii minore nu mai e eGaming.
 11. 1 - Pro 2 - Contra, astea sunt sugetii de pe alte servere, daca tot propune-ti ceva, sa fie original.