CrunK3

Members
 • Content count

  185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CrunK3 last won the day on 12 December 2017

CrunK3 had the most liked content!

2 Followers

About CrunK3

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/15/98

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Cupru

Recent Profile Visitors

3288 profile views
 1. Cred ca am mai propus asta sau ceva asemanator ! Pe toate servere aceste gifthours se numesc Giftpoints si pot fi castigate din questuri, nu doar din stat afk, asa ca propun ca la fiecare quest (/Quests) rezolvat playerul sa primeasca +1 GiftHours, Prin acest mic beneficiu eu cosider ca am putea stimula activitatea. Inca un beneficiu ar fi faptul ca mute questuri sunt legate de factiuni -Primeste wanted in orie mod -Omoara un cop de 5 ori ( cei din Pd are avea cui sa dea wanted etc) -Inscriete intr-o cursa de 10 ori ( Pai ai vedea tot serveru la curse doar ca sa dea /getgift mai repede ) Sunt multe alte questuri care ar stimula activitatea, din punctul meu de vedere mi se pare normal sa pot face gifthours si prin activitate nu doar prin afk , Nu toti pot lasa afk 24/24 uni se joaca 2-3 ore dar activi oameni ! Pro/Contra dar si argumente va rog !
 2. Pai donezi si te duci si activezi o casa dinaia veche de iti place asa mult ..ma rog poate e mult 70 vip
 3. In momentul actual exista numeroase benefici mai ales cele pentru clan, acolo exista comanda /createhq sau ceva de genu la clan , pentru a stimula donatiile am zis de ce sa nu introducem /createhouse : -Pai norocosul player doneaza si cu minunata suma minima de 70 vip points isi poate crea casa unde doreste(desigur nici chiar orice cladire aiurea sau in mijlocul strazi) -Casa creata sa fie minim level 7 -70 vipoints /createhouse level (minimul sa fie level 7 respectiv 70 vip) -dar sa se poate crea casa pana la level 14-respectiv 140 vip(pornind de la level 7 +10 vip pentru fiecare nivel, presupun ca intelegeti ce vreau sa spun) casa level 8 -80 level 9-90 ati inteles ideea Prin aceasta propune eu consider ca donatiile vor creste considerabil, astept Pro dar si Contra dar si argumente plauzibile !
 4. Pai bun si eventul global si asigurarea ?
 5. In momentul actual Grand Hotel este inutil asa ca propun ceva simplu si frumos: Grand Hotel sa ofere 3 benefici daca stai afk in el Cand intri sa apara o fereastra ca la /mycars cu 3 obtiuni -Remove BL(stai afk in grand hotel si iti scad cate 2 ore din bl, desigur la fieare pday -50.000, beneficiile se platesc adica totusi e hotel si aveti bani) -Dublu RP( Stai afk si primesti 2 RP/ora in loc de unu la fiecare pday, la fel ca mai sus -50.000 la fiecare pday ) -Dobanda extra( in loc de maxim 200k la dobanda playerul sa primeasca pana la 400k, aici taxa e mai mica 10.000 la pday ) Din punctul meu de vedere stiu ca ar stimula playeri sa stea afk dar am avea mai multe beneficii si am pune pe roate Grand Hotel Propun o limita de 10 playeri in Grand hotel LV asa ca mai adaugam unul in LS tot cu maxim 10 playeri in el sincer nu mi se pare mult de munca si reprezinta cateva beneficii frumoase si utile ! Locatie Grand Hotele LS ! - https://imgur.com/dgtC2wP Event Global: Propun event global /lotto (nr) 1.000.000 fiecare player alege un numar 1-100 si pariaza suma de 1.000.000 se alege un fericit castigator dar primeste doar jumatate din bani pariati, pentru a mai potoli economia dau un exemplu , sau pariat 50.000.000, playerul castiga 25kk serveru ia 25kk, pentru a mai imputina bani, dar sa fie si playerul fericit ! Nu pot paria doi playeri acelas NUMAR ! Asigurarea la masini: Pai daca tot sunt toti avuti si smecheri sa plateasca, masina sa nu poata fi spawnata fara asigurare ! Astfel ar avea rost si kilometri la masinii dar ar toca si bani playerilor Nu poti folosi o masina fara asigurare, este ceva foarte nomal si ar avea un rol mai important masinile VIP care nu au nevoie de asigurare !
 6. Prima chestie pe care vreau sa o propun este la comanda "cancel contract" dai cancel si daca are id 1 de exemplu, cand dai portable=>Contract=> apare tot contractul acela pentru ca este primul id din lista, propun cand dai cancel contract sa anuleze acel contract pentru 10-15 minute sau, cand dai /portable=>Contract sa dea contract random nu dupa id 1-2-3 sa dea 20-8-43 si tot asa aleatoriu ! A doua chestie pe care o propun, serveru pune contracte pe oricine dar pune si pe cops si pune contracte de 20-30k , stai 1 ora jail pentru ca pune serveru 20k pe cop .. Propun sa se modifice sa puna pe cops contract de 100k+ cum este normal ! A 3-a propunere, sa se modifice suma minima pentru contracte actual este 5.000-100.000, propun 50.000-200.000$ avand in vedere ca la job castigi 30-80k .. sincer e bataie de joc 5.000 sa omori pe cineva cum fac majoritatea playerilor . A 4-a propunere sa porneasca un event la 30 de minute doar pentru cei din hitman se alege un id random si hitmanu care il omoara primul castiga o suma frumusica ar stimula activitatea zic si eu + toti hitmani pe un singur id , acel id ar fi terorizat ...
 7. Pro, sunt de acord cu aproape tot dar necesita multa munca .
 8. Pro, foarte buna idee.
 9. Pro, mai ales faza sa difere asigurarea in functie si de cat e de scumpa masina !
 10. Nick: CrunKLevel: 52Motivul pentru care doresti sa fii interdievat?: As dori sa ma fac mai bine cunoscut pe server!Alte precizari: Multumesc !
 11. Abla
 12. SPAM SPAM
 13. Sal
 14. I-am spus prietenei mele ca vreau sa incercam ceva nou in pat sex
 15. "Hai sa nu facem autostrazi in Romania ca sunt si in Germania si nu vine nimeni, facem drum de piatra" asa sunt unii in acest moment, schimbarea reprezinta evolutie, adica viitor, avem un tutorial foarte de cacat si premii foarte de cacat, am mai propus si propun premii fabuloase, frate in 2 zile sa poti avea si infernus si casa si 5 sloturi tu sa joci 24/24, toate ideeile sunt bune am citit o gramada si mai sus dar si la propuneri, unele sunt geniale dar nu are cine sa le puna in practica, @ChrisAngel Am propus mai de mult faza cu armele si drogurile si mi sa spus ca e non RP, adica nu are logica ..sa puna in loc de produse la GS, materiale si la Farmacie Drugs, dar ma rog, mentalitate, si multe alte chestii dar na e non rp daca ma uit pe server mai mult de jumatate sunt aiurea joburi comenzi dar nu ma contrazic cu cei mari ca ma bat. Eu am ajuns la singura concluzie dupa aceasta numeroasa criza de playeri am observat asa, Marci a adus playeri se chinuia cu eventuri si reclama, dar nu avea update-uri si tot asa am continuat pana in momentul cand a aparut Sink, nu inteleg de ce nu ii dati serverul de samp lui Sink sa-l administreze, nu stiu cum sa va spun dar daca serverul nu se va ridica nici atunci chiar propun sa-l inchideti, omul asta a facut update-uri de cand a venit cant nu sau facut in 2 ani si stie bine ce face, doar lasati-l si o sa vedeti, eu unu am incredere in el si e singurul care mai inspira incredere, desigur pana gasiti voi o conversatie in care cine stie ce zice si o puneti repede la status update, dar omul a renuntat la o comunitate prospera pentru eGaming(si din cauza timpului ) dar putea sa renunte la samp dar sa intors, deci vrea sa ne ajute, eu propun SinK Administrator, pace astept suspend .