Jump to content

rAcs

Project Manager
 • Content Count

  2,360
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Posts posted by rAcs


 1. 3 minutes ago, Rakku said:

  Salutare,

   

  Suntem multi jucatori de GTA Online, mai ales acum ca a fost lansat gratis pe EpicGames Store.

  Propun o subcategorie numita GTA Online in sectiunea https://forum.egaming.ro/forum/349-online-web-games/ , cu urmatoarele topice:

   

  - eGaming Crew: In urma cu un an am creat un Crew pentru membri eGaming: https://socialclub.rockstargames.com/crew/egaming_romania/hierarchy , pentru a ne juca impreuna

  - Anunturi

  - Discutii

  - Profilul tau

   

  Daca doriti ma pot ocupa inclusiv de moderare categoriei

   

   

  Mi-se pare o idee foarte buna! Am sa creez o subcategorie in zona eGaming Online, iar pe mai departe te poti ocupa!

   

  Propunere acceptata!

  • Like 3

 2. Stiu ca multi dintre voi ati asteptat acest topic, pentru a afla in ce directie va merge de acum inainte comunitatea eGaming si ce schimbari vor aparea in perioada ce urmeaza!

  Dupa mai multe "miscari de trupe" si o serie de discutii cu @XanTo, am hotarat impreuna sa luam mai multe decizii, pe care vi le voi prezenta punctual, dupa cum urmeaza:

   

  • PROFILUL EGAMING -¬†ne dorim ca lucrurile sa functioneze ceva mai diferit fata de cum a fost pana acum, astfel ca focusul nu¬†va mai fi pe servere online, ci ne-am propus sa dezvoltam impreuna o noua latura pentru comunitatea noastra. Ne dorim ca eGaming sa devina un forum cu o mare deschidere catre partea de IT si gaming, in ideea in care accentul se va pune pe discutii, stiri, noutati, probleme si multe altele.¬†
  • SERVERELE DE PE EGAMING -¬†in momentul de fata, mai sunt active 2 servere (unul de MTA si unul de Minecraft), servere ce vor functiona normal in continuare ca si pana acum. Vom retrage insa topicul de "Afiliere", intrucat nu intentionam deschiderea de noi servere proprii sau partenere.¬†
  • FORUM -¬†in perioada ce urmeaza, forumul eGaming va capata o noua infatisare, printr-o noua tema, ce va avea ca scop utilizarea de functii care sa puna in lucru noul profil al comunitatii, anterior mentionat.
  • IDENTINATEA EGAMING -¬†intentionam, in acelasi timp, sa aducem cateva modificari identitatii (prin logo-ul comunitatii, culorile, dar si partea de social media a comunitatii), pastrand insa elementele ce au devenit cu timpul consacrate pentru comunitatea eGaming.
  • STAFF si ADMINISTRARE -¬†cu timpul, va exista un mod usor diferit de administrare al eGaming, folosind metode deja de succes pe care le regasim in cadrul¬†marilor forumuri/comunitati de acest profil, atat privind membrii staff-ului cat si modul de luare al deciziilor. Un prin pas este eliminarea cunoscutului rol de Administrator (intrucat un administrator are mai mult atributii tehnice), urmand a se decide asupra atributiilor si detaliilor celorlalte grade ce vor fi folosite pe forum. De asemenea, veti intalni in echipele de moderare atat oameni pe care ii cunoasteti deja, dar si persoane noi, care ne vor fi alaturi de acum inainte.
  • MEMBRII EGAMING -¬†invitam, in aceeasi masura, membrii vechi care au petrecut diverse momente pe eGaming, indiferent daca au mai ramas sau nu alaturi de comunitatea noastra, cat si membrii noi, dornici de a ajuta la dezvoltarea comunitatii sau pur si simplu in cautare de raspunsuri la diverse probleme, sa ne fie alaturi in acest proiect.

   

  Suntem constienti ca este un proiect foarte curajos, ce va necesita timp si foarte, foarte mult efort, dar asa cum am investit timp si resurse pana acum in comunitatea eGaming, suntem sigur ca o vom face cel putin la acelasi nivel pe mai departe, obiectivele urmand a fi unele ceva mai generale, legate de profesionalism, seriozitate si, mai ales, CONTINUITATE! Pentru asta, avem nevoie in principal de VOI, pentru ca asta defineste o comunitate, MEMBRII acesteia!

   

  Cat despre mine, majoritatea dintre voi ma cunoasteti ca fiind rAcs sau Dragne. Sunt Project Manager pentru eGaming din Aprilie 2018, iar printre lucrurile bune pe care am reusit sa le realizam impreuna am sa numesc doar REWORK-UL ADUS SITE-ULUI EGAMING.RO (o noua tema, un nou profil, o noua imagine a eGaming), PARTENERIATUL KINGUIN (prin codul de reducere EGCOM si diverse coduri si jocuri care au deservit ca premii pentru comunitate), PARTICIPAREA LA EVENIMENTE IMPORTANTE DIN GAMING SUB EGIDA EGAMING (editii de EastEuropeanComicCon, ASUS ROG Masters, Buhcarest Gaming Week, LAN-uri si altele) si multe momente frumoase petrecute alaturi de voi pe comunitate si pe serverele eGaming.

   

  In perioada urmatoare, usor, usor, fiecare dintre schimbarile despre care v-am vorbit (dar si multe altele, cu siguranta), vor incepe sa fie vizibile pe eGaming!

  Imi doresc sa fiti alturi de noi si sa ne sustineti asa cum ati facut-o si pana acum! Va stau la dispozitie atat pe forum (PM), cat si pe mail la [email protected] (cu raspuns ceva mai rapid) pentru orice intrebarii sau discutii vreti sa purtam!

  • Like 12
  • Love 1
  • Confused 1

 3. Av√Ęnd in vedere ca de»õinem deja un server RPG, cerea va fi respinsa.¬†

   

  Te a»ôteptńÉm in continuare cu alte servere sau pe unul dintre serverele noastre.¬†


 4. 27 minutes ago, portoobv said:

  Asteptam sa vedem daca are ceva de zis. 

  https://youtu.be/bq9vqcVstBY

  Se poate observa ca exact la aceeasi ora urmaream playeri cu wanted intr-o zona nepopulata, playeri alaturi de care Stefanescu era ajutandu-i cu ,nrg-ul sau prin dm, pe acestia sa scape.

  https://youtu.be/FUFc_Xb1poI

  Urmand ca apoi sa continui sa ii ajuti si la cateva minute sa primesti wanted in momentul in care am reusit sa obtin dovezi in acest sens.

  https://ibb.co/3prR1nz

   

  In video-ul tau ai tras in mine, apoi ai venit spre mine sa-mi faci post ca nu aveai inca wanted. 


 5. Niciuna dintre lucrari nu reprezinta un edit serios sau o compozitie. Tot ce se vede pe ele sunt niste filtre, nici nu stim daca ati plecat de la un render.

   

  Nu sunt prea multe de spus despre cele 2 lucrari, votez 1 pentru ca asa cum a spus si Vlad, nu se intelege nimic din 2.


 6. Numele tńÉu : rAcs

  Problema/bug-ul : Daca cineva intra pe usa de la LSPD (trece pana se inchide), poate da ENTER in spawn ul PD, desi nu mai poate iesi de acolo. Ar trebui sa fie restrictionat acel interior.

  DovadńÉ : -

  Comentarii adi»õionale : -

   

  Numele tńÉu : rAcs

  Problema/bug-ul : Test drive-ul nu dureaza 30 secunde.

  DovadńÉ :¬†https://ibb.co/WxrhqzS

  Comentarii adi»õionale : Se poate vedea in timestamp.

   

  Numele tńÉu : rAcs

  Problema/bug-ul : Daca dau /frisk cuiva, acea persoana nu vede ca a primit frisk. Ar trebui sa primeasca un mesaj.

  DovadńÉ : -

  Comentarii adi»õionale : -

   

  Numele tńÉu : rAcs

  Problema/bug-ul : Daca dau /showbadge cuiva, acela imi vede badge ul dar eu nu primesc nicio informatie cum ca s-a realizat corect comanda. Cred, de asemenea, ca ar trebui sa existe un mesaj care sa confirme showbadge ul.

  DovadńÉ : -

  Comentarii adi»õionale : -

   

  Numele tńÉu : rAcs

  Problema/bug-ul : Cand se da /undercover ar trebui sa fie scoasa automat armura de pe player.

  DovadńÉ : -

  Comentarii adi»õionale : -

   

  Multumiri @addonis pentru ajutor.

   

  Edit: 

   

  Numele tńÉu : rAcs

  Problema/bug-ul : Comanda /spikes on plaseaza spikes vizual, dar acestia nu taie cauciucuri.

  DovadńÉ : -

  Comentarii adi»õionale : -

   

  • Like 2

 7. Ar fi bine sa verifici daca nu cumva jocul iti ruleaza pe placa video integrata, in loc de cea dedicata. 

  In plus, o solutie descoperita online este urmatoarea: 

  Reduce Hardware Acceleration to Fix FPS Drops in Games

  Step 1. Press Windows key + X altogether and click Control Panel.

  Step 2. Select View by Large Icons.

  Step 3. In Large Icons View, click Display.

  Step 4. In the left pane, click Change Display Settings.

  Step 5. Click Advanced display settings.

  Step 6. Click the Troubleshooting tab.

  Note: If your GPU supports hardware acceleration, the Troubleshooting tab will be present.

  Step 7. Move the Hardware Acceleration slider to Full.

  Step 8. Click OK.

  Step 9. Restart your PC.


 8. 2 hours ago, Pro4ded said:

  Dupa reinstalarea windows ului, mi-am instalat driverele la placa videÔĽŅo si placa de baza + programele esentiale pentru mine dar am instalat League of Legends si de la 160 FPS-uri cum aveam in mare parte, momantan merge cu 60, ceea ce nu e rau. Problema e ca se vede in reluare/ greu ca si cum mi-ar fi scazut FPS-urile la 10.

   

  Ceva rezolvari daca se poate? Iau in considerare si reinstalarea windows-ului.

   

  Multumesc.

  Ai facut upgrade la windows 10?


 9. Salutari! Aceasta propunere a mai fost facuta in trecut insa rezultatul acestui chat box nu a fost unul favorabil comunitńÉ»õii, intrucat propunerea este respinsa!¬†

   

  Iti multumim pentru interesuc acordat si mai asteptam propuneri! 

  • Like 1

 10. 5 hours ago, eXemplu said:

  Nick-name: eXemplu

  NumńÉr edi»õie(numńÉrul edi»õiei curente): 111

  Gen crea»õie(ce vrei sa realizezi tu semnńÉturi, userbar, logo vectorial sau avatare): Avatare

  Poti incepe! Spor!

×
×
 • Create New...